Skiva

Igår hade Sibel sin studentskiva där temat var "kom som den du aldrig skulle dejta", ett ganska roligt tema tycker jag. Vi var dock tråkiga och hann inte klä ut oss efter träning men Sibel var Amy Winehouse, skitsnygg haha. Jag och Tess tänkte klä ut oss till siamesiska tvillingar i och med att folk lätt tar fel på oss. Vi tänkte sitta ihop i benen då, hade varit skoj att skåda. Jag får lägga in bilder från kvällen senare när min dator är lagad, sånt orkar jag inte fixa på den här. Kul var det igår, klackarna lämnade vi hemma men danshumöret var på topp. Vårt mission var att se till att Sibel skulle få en riktig höjdarkväll. Jag tror att hon är nöjd så vi säger "mission completed" - YES!


Eagles upp!

Jag har inte riktigt varit med i verkligheten på ett tag. Det är ju något som har fattats hos mig (möjligtvis en VM tävling) men jag tänker inte älta det längre. Framförallt inte nu när våra träningar har varit outstanding sen vi kom hem från Arlanda-resan. Vi är verkligen "skitbättre" nu, som Therese väldigt passande uttryckte det.
När jag såg det där "Air Sweden" planet vid våran gate på fredagen trodde jag att det var klart, bättre tecken till att vi, landslaget FÅR åka kan man inte hitta... Mmm, kunde ju jag få tro.

 

Meen jag är glad nu, SM är om tre veckor. Känns bra!


Jag orkar inte...

... Sveriges landslag, vi Eagles kommer inte iväg till varken VM eller klubb-VM. Det här suger och jag orkar egentligen inte skriva. Vi har visat vad ordet kämpa står för. Vi har bott på Arlanda i drygt 1,5 dygn, vi har i princip klivit på ett plan men fått vända. Vi har bokat biljetter men fått avboka. Vi har försvunnit från listor och från flighter. Vi har sprungit mellan bolag och terminaler. Vi har sovit tre timmar på två dygn. Vi har gjort allt vi kunnat. Men vi kommer inte till VM.

Nu vet ni läget, jag har bara skrivit en hundradel av allt som vi varit med om. Känns som att vi varit borta i två veckor, men som sagt. Jag orkar inte skriva mer.

Hörs någon anna gång. Inte än på ett tag.

Väntan!

Jag sitter bara och väntar och väntar. Jag väntar på ett sms från coach där det står "ses på arlanda klockan 06.00!"
Vi sitter i den fina situationen att vårt flyg måste avgå från New York (om lite mindre än en timme) till arlanda, för att vi ska kunna flyga. Eftersom det inte finns några extraflyg är det här planet det enda vi kan åka med. Därför MÅSTE det avgå från New York inatt! MÅSTE menar jag verkligen!
Det suger att vänta, väskan är packad. jag vill bara ha det där lilla smset nu. Snälla då. Vi åker ju som TEAM SWEDEN.
Nu ska jag be en bön.

Kirra ett mirakel!

Jag sitter ju här hemma helt ensam och undrar om jag ska behöva packa mer än bikini och handduk som jag fick ner i väskan i söndags... eller om jag ska behöva packa upp det. Kom igen Island, ska ni göra det förjävligt för resten av världen kan ni väl göra det på ett lite coolare sätt? En vulkan som pyser aska, vad är det liksom? Och det ska förstöra folks (iaf cheerpeople) liv. Fifan! Det jag ser framför mig är en liten kille med reggaemössa som sitter på botten av vulkanen och tjuvöker "some weeeeed" i en pipa. Vore ju coolare om ni hade satt eld på alla flygplatser i världen, då hade man känt att "okej det känns ju liiiite risky att åka" men nu kommer ni med aska från en vulkan som typ inte ens finns och det ska göra så att jag kanske inte kommer till USA. En riktig 12 poängare.

Men för tillfället ska jag inte klaga, det ser iaf lite ljusare ut för oss som just nu har ett flyg som kanske lyfter än för Fridas Dragons som skulle åkt i morse. Vi hoppas på ett mirakel. Finns det ett ord som heter så så måste ju miraklet kunna ske någon gång. Du där uppe, jag känner att det är rätt tillfälle för ett mirakel nu.


Förra gången vi tävlade i USA.

Uppdatering - operation körkort.

Jaa men ni skådar ju tjejen som är världsbäst på att köra bil!... Lite kanske jag tog i där men det gick faktiskt förvånansvärt bra igår, mamma sa att hon inte kände sig orolig när jag körde runt där på parkeringen (med andra bilar parkerade) och det är ju positivt. Jag ska inte säga att det gick bra första gången jag skulle starta bilen, då skulle min näsa växa i takt med Pinocchios.
   Japp, jag gör det man ska (trodde jag) och bilen kommer upp i närmare 7000 varv "wwwwwwooooouuummmm" säger det, bilen börjar lukta bränt plast och mammas ögon skriker att vi borde evakuera bilen, samtidigt som jag sitter och gapskrattar för min otroliga start i körabil-karriären. Men sen kom mi madre på att hon faktiskt inte riktigt förklarat hur man gör... efter det gick allt betydligt bättre och jag blev kung på att krypköra. Nu är jag skittaggad på att köra bil, jag vill köra hela tiden. Så kul var det!
(Även fast min bror börjat köra på vägarna är jag bättre än honom på att krypköra. Så nu står det 1-1. YES!)


Bert - cheerleader i sitt förra liv.

Nåja så är det med tv, kanske har vi bättre talang än en man/kvinna som mimar till Malena Ernman eller en sagoberättande tant... well well, inte när det gäller TV. Vi hade en riktigt rolig dag på Oscarsteatern med resten av laget i publiken. Även fast vi inte kom vidare så är det alltid kul att visa cheerleading i tv, det som klipptes med var ju faktiskt bra. 
Hade varit kul om de tagit med när Bert säger: "Är det där verkligen en talang?" och Therese i publiken svarar: "MEN GÖR DET SJÄLV DÅ, BERT!!!" Hela salen började apskratta (inklusive de andra i juryn.)
Viktigt: Vi fick faktiskt en grön bock och inte tre X!

Nu till något annat. Idag ska jag övningsköra. Återkommer om hur det gick...




Vad tror ni...

... kommer man se något av oss i kvällens "Talang"?

Vulkaner hit och dit, lägg av!

Just nu gör jag som Coach K, ber till klimatgudarna att vi ska få våra landslagsdräkter i tid och att vi ska få komma iväg till USA på onsdag. Kom igen, vi är väl värda det?

Tajming!

Min dator strejkar. Det låter "dut dut dut dut dut" när jag försöker sätta på den, kuuuul. Nu måste jag lämna in den på lagning så där härligt lägligt till USA. Mina pengar verkligen flyger iväg innan jag ens hunnit till arlanda. Jag får nöja mig med att köa till den här stora datorn i hemmet.

Eagles, nu ser vi till att bli friska då? Vore grymt va?

Vi som åker till staterna:

Foto: Tony Friede.


Repet.

Måste. Bara. Säga. Vad jag är shopping sugen nu, helt stört. Jag hittar ju massa kläder/skor hela tiden som jag vill ha, men jag måste spara mig till USA. Jobbigt är det!

Ja genrepet vill ni kanske höra om? Det gick helt okej. Jag säger "okej" eftersom det inte gick mer än helt okej. Sätter man inte allt kan man inte säga att det går bra för det gör det ju inte. Det är inte bra om allt inte sitter, jag har faktiskt lyxen att behöva tänka så eftersom att jag går i ett så pass bra lag där vi inte nöjer oss med annat än perfektion. Ni hänger med? Vi tappade lite tic tocs (Ni som inte vet vad det är: jag orkar inte gå in på det. Sorry.) "Biiiitch", tänker ni va? (Men har jag nåt här?... Neej så mycket bryr jag mig!) Det kommer gå klockers på tävling, det vet jag.
Till min första grupp: Jag tar på mig skulden till förvirringen, antar att jag trodde att Jojjo var min topp?! En skruv lös, ja!


Team Sweden.

Imorn är det VM-genrep, så kan klockan bara slå onsdag, 17.00 nu? Jag orkar inte vänta. Eller egentligen kan den bara slå onsdag för jag ser fram emot jobb imorn och sen ska jag hänga hos Frida innan vi beger oss till genrepet.
   Idag jobbade jag första dagen på dagiset på typ två veckor, jag märker ju att jag saknat det väldigt mycket när jag anländer till gården och barnen skriker "Saaara!" YES, here I am... tänkte jag då. Så ska bli lika kul att jobba imorn. Rätt lyxigt att få vara ute i solen hela dagen.

Imorn kör vi Eagles. Eller förlåt, jag menar Team Sweden!

Direkt från trädgården.

Vad är det här om inte ett vår/sommartecken?

Paus, break.

"Jag känner livet i mig när det blir vår." Säger ju Madicken, jag kan hålla med henne... ibland. Jag är pigg i huvudet men kroppen säger ifrån lite. Den skulle vilja vila en aning. Ska bli skönt att åka iväg till lite värme. Vi får ju, trots tävling, några avslappnade dagar vid poolen och shopping.
Det händer inte sådär ap mycket i mitt liv för tillfället, eller det händer men det är samma saker som händer. Det händer mycket träning och lite jobb. Men när man ser resultatet är det värt all slit. Igår var jag också en Sara som fick åka motorcykel hela vägen till Haninge, då kan jag säga att jag kände livet i mig i vårsolen på motorvägen...

Jag måste bara skriva en rad om fabest också. Jag förstår inte riktigt vad vi håller på med, vi slutar aldrig utveckals. Jag är nyfiken på vart det här ska ta oss. Min magkänsla är väldigt bra. Jag vill bara träna, träna och träna. Det är som sagt huvudet, ska försöka få min kropp att hänga på.



Bättre vårbild hittar du inte - Mösspåtagningen 09.

Kommer man sakna det här eller?


Carro 20!

Grattis alla tusen människor som fyller år just nu! Igår var det min kusins tur att fylla 20, det gjorde hon bra också. Måste ju ge en eloge till henne och Emma som hade lagat supergod middag. Det var jag plus hennes vanliga tjejliga som stormade huset, av mig och Alex (min plastkusin) fick hon massa olika saker i en fin "presentkorg" och ett gratulationskort som jag klistrade ihop, rätt stolt.

Snart träning och jag är TAGGAD. Vi vet vad vi ska göra, så vi gör det då? Braaa.

 

Är jag för lugn?

Jag åker till USA om mindre än två veckor. Förra gången vi var där har jag för mig att jag var HIMLA förberedd, nu vet jag inte hur eller med vad jag ska förbereda mig. Det börjar dock kännas att det är nära, vi åker ju till en betydligt större tävling. För Sveriges räkning. På onsdag har vi genrep och onsdagen efter åker vi. Jag har fixat med hemförsäkringen så jag är väl så gott som redo. Är mitt lag redo, då är jag redo. Hahaha.


Tillåt mig att skratta...

... HAHAHAHA. Jag har tydligen en förmåga att ge evil eyes på träningarna (typ när Melissa pratar fast jag ska prata.) Karolina säger gång på gång att jag ser ut som den här ungen. Det är fan det roligaste jag hört/sett, NÅGONSIN!


YES COACH.

Nu får jag blogga för mina tränare... tycker jag. Jag fick nämligen inte blogga innan jag köpt tejp (eftersom den bara fanns på internet och "när man bloggar kan man lika gärna gå in och beställa tejpen." Vilket jag inte gjort.) men nu har Coach L sagt att jag inte behöver beställa just den tejpen på internet så den ska inhandlas idag. Loooovar. Idag ska jag inte bara köpa tejp utan jag ska hitta ett förhimlabra fotskydd också OCH träffa Malin. Vi tänkte sitta och chilla i den solen som just nu inte visar sig.

Här har ni coaches med cheergod Peter (som vi får träffa om två veckor.)


Jaha ni ville också veta vad han tyckte om Eagles på DM? Ni skaaaa få se.


Solsidans nya manusinspiration - mormor.

Då har man varit på påskmiddag med släkten hos mormor och Göran. Riktigt trevligt. Det stora samtalsämnet var nog tv serien Solsidan. (Ingen kan väl ha missat att det toppar allt, enligt mig.) Alla höll med om hur klockrent och bra det var... alla utom mormor som irriterade sig på att serien får Saltis att klinga dåligt. "Sådär är det ju faktiskt inte här." men tanken på att det är en humorserie får inte lika mycket utrymme som irritationen i hennes huvud i och med den klockrena saltistanten hon är (även om jag inte vill kalla henne tant). Man skulle spelat in allt hon sa så hade man haft ett klart manus till nästa säsong på en halvtimme. Underhållande. Men vi kom på en bra massa saker som de missat att ha med i serien som är typiskt för Saltis, hoppas på att det kommer med i nästa säsong. Annars drar vi igång ett eget manus till säsong tre. Min ena moster är ju någon form av manusförfattare så det är bara att köra på. Mycket skratt innebar samtalsäment iaf, det kan jag lova. Nästa släktträff får vi speeda vidare på våra planer. Storslaget.

Fredde alltså...

Kristinehamn - treeevligt ställe.

Vädret idag tänker jag inte ens kommentera, vad trött man blir. Jag drar iaf till SOLEN om ca tre veckor.

Något som jag tänkte kommentera är Oscars urinering i Kristinehamn i helgen. Jag tippar att det stället är lite som i filmen Kopps, polisen har inte så mycket att göra. Oscar stod och kissade... ooops där kommer en polis fram.
- App app app, här får du inte kissa!
- Näe men jag kissade inte.
- Jo det gjorde du, jag såg ju strålen!
- Jaha ja, jag kissade väl.
- Ja, du har urinerat här. Det blir 800 kronor i böter. Får jag se ditt leg!
Riktigt stolt blev han när han hörde att Oscar var från Stockholm, där kan han skryta på Kristinehamns polisstation. Komma upp till chefen, ställa sig stolt med bröstet i vädret och säga lite suckandes "Ja, jag tog en stockholmare idag!"
Viktigt det där. Urinering... det är farliga grejer alltså. Man kan ju hamna i det träsket och börja med tyngre grejer. Sen blir det avföring på allmän plats, säkert 1000 kronor i böter där (borde ses som tyngre brott).
Sen var det tydligen ca sju polisbilar vid varje krog. OM det skulle hända nåt. Då är dom på plats fortare än kvickt. Finns säkert huuur många urinerings snubbar som helst där inne!


Landet 09. App app app, se upp!


Morsning.

Stulen från Coach K.



Status: Vuxen

Vet ni vart jag hamnade? Hemma. Efter middagen satt vi bara och pratade (väldigt trevligt och efterlängtat) Sedan gick jag hem för att jag ville plocka ur diskmaskinen och sen sova. Antar att det är så när man bor själv. Man vill hem för att plocka ur diskmaskinen, VILL hem. Känn på orden, kul tjej den där Sara... Vi kom också fram till att vi (eller jag kan bara prata för mig själv) ska sluta vara wildcats och bli serious cat(s). Hur kul är det att komma hem till ett tomt hus? Funtar på att dra fram telefonkatalogen och sätta fingret på första bästa kille. Vore nåt. Dra en blind-date. Är man inte modig då eller? Fast nu gled jag iväg på hal is, vi snackar om mig här. Okej?! Inte min typ av dans, om man säger så.

Nej men diskmaskinen var det? Sen sova. Jobb imorn bitti. Jaaråh.

Är det en smutsig stekpanna jag ser?


Glad påsk...

... på er. Gud vad härligt väder det har varit idag. Jag har gjort precis det man ska göra en sån här dag. Jag har suttit på en brygga på Djurgården med vänner och slappat. Solen i fejset med glajjer på, sushin i knät och skvaller i gapet. NOOOOT! Jag har jobbat, men jag önskar att jag haft något bättre för mig. Istället för att steka i solen får jag väl steka med cashen senare. På tal om att steka...jag och Cillo låg i stekpannan i torsdags (nästan ordagrant) Vi blev bjudna på middag inne på V med väldigt god mat och trevligt sällskap.  Och ni vet, man hälsar ju alltid på sina grannar vid bordet... ojdå vem råkade sitta mitt emot mig? Jo Micke Nyqvist, inget konstigt aaaalls. Det blev en riktigt toppenkväll som jag inte orkar gå in i detalj på. Jag var rätt dålig på att ta bilder, fy mig!
Bella är ju hemma också! Sitter hos henne nu, så nu är allt som det ska vara. Snart ska vi äta middag och sen får se vi vad som händer.
Vet inte vad ni säger men har hon lite jetlag?

En annan grej. Det är bara ett avsnitt kvar av Solsidan, hur ska jag klara mig efter det?

Välkommen till kaos Coop.

Idag blir det Coopet. Har ju inte jobbat där på suuperlänge med allt tränande och tävlande. Jag är lite rädd för att komma dit nu i och med min dröm i natt. Förra gången jag jobbade hade vi fått nya skyltar, ni vet "nästa kassa tack." men i min dröm var det en helt ny affär. KAOS. Vi hade bara tre kassor (vi har åtta riktiga och tre självscanning på riktigt), rullbanden funkade inte så man fick putta ner alla varor. I vissa fall fick vi vara två pers på en kassa, en som scannade alla varor och en som puttade, smiiiidigt. Kassaboxarna gick vi runt med i butiken, som om det inte fanns flera tusen kronor i dom, min chef undrade vad fan jag höll på med när jag bytte kassa hela tiden (fast man skulle det). Ni förstår? En riktig kaos affär. Skulle vi ha det sådär skulle vi knappast kunna behålla vår andraplats i störst Coop Extra butik i försäljning i Sverige... Sedärja, lite reklam fick jag med också.
Men så snälla, gör så att min arbetsplats är precis som vanligt när jag kommer. Blir mycket bättre så.


RSS 2.0