Planering

Imorgon ska jag Malin och Hanna planera vår resa mer detaljerat. Vart vi ska och vad vi ska se. Jag och Hanna vet garanterat att vi sa snorkla i Indonesien, det blir intressant att se hur Malin gör med den saken. Med tanke på att tjejen är rädd för vatten...
När jag tänkte på månaderna vi är borta kom jag på att jag inte är hemma när Eagles har camp här hemma, ni vet när vi drar hit vår cheer-gud Peter som alltid gör oslagbara program... det är ju inte nog med att jag inte kommer träna och tävla med tjejerna i år, jag kommer inte ens vara hemma när de får progget. Något jag vet är att det kommer bli ett grymt år för er, OSS, Eagles. Ni vet... min magkänsla brukar stämma ganska bra, så tat lugnt.


EM 2010

Ja tack!

Någon som känner sig rik och vill ge mig den här ringen? BJÖRG.

 

 

 


Langa hit lite "haligheter"

Idag gjorde jag risktvåan, det som hette halkbanan för i tiden. Jiiiiisses vad roligt det var! Jag ville bara göra om allt igen och igen och igen. Även om jag kände mig ganska säker bakom ratten hade jag en nisse bredvid mig som inte riktigt kände likadant. Ni kanske förstår om jag säger att en av hennes kommentarer var "tur att han inte ser mig när jag bromsar nu, för jag blundar". JÄDRAR vad skönt det var att höra första gången man sitter i en bil utan päronen. Eller? Men allt gick bra. Om jag får skryta lite: Jag gav henne ett tips i smyg som gjorde att hon fick cred från läraren. Booya. Och bilen går bra? Jo, ganska faktiskt.

I övrigt då. Hoppas att mina fabestosar kom iväg med planet sen, de skulle till USA i morse men planet var försenat. Vad är det med det där landet och oss? Verkar inte riktigt vilja samarbeta i år...
Nu ska jag sätta på en film och njuta av att dagen som jag varit lite nervös över gick galant. Nästa körkortsstopp blir efter Asien, innan dess ska jag bara köra, köra och köra. Eller kötta, kötta och kötta. Som man säger i Svb.

WAKA WAKA

Jag är i något lyckorus nu känner jag. Jag är ju oftast glad men nu är det kul att göra allt. Allt som är mindre kul att göra gör man ändå och struntar i att det är just mindre kul. Jag gillar mig själv starkt. Får man göra det? Haha. Idag kom jag på mig själv sitta i kassan med värsta smilet och det var tex jääättekul att stänga, kanske för att jag stängde med Emelie och Malin och vi är ganska bra tillsammans, eller så var bara för att jag är så glad. Gud vad jag tjatar, men det är jag glad för.

Hade en ganska skön kund idag också. Urval från konversation: (tänk norrländska) "Å så har vi lite läsk här, dee ju ganska läskigt. Eller hur?" "Ta två triss å, näpp haru't då få de bli."


Har ni sett hur duktig min syster är förresten?

Svartbäcksskolans medaljregn

Igår var jag inte alls trött, igår var jag suuuuuuperglad. Igår hade vi första träningen med Fabest sen EM. Jag tog bussen i vanlig ordning från Gullmars, satte mig på mitt vanliga säte och plingade innan min vanliga busshållplats, Svartbäcksskolan. Allt kändes helt normalt, jag går genom korridoren, in i omklädningsrummet, öppnar dörren till hallen och där sitter dem. Mina kompanjoner jag tog EM silver med i somras. Jag kände typ lukten av alla våra medaljer vi vunnit. Ni vet, man brukar känna lukten av sitt hem när man varit borta ett tag, så var det typ. Lite ironisk kanske jag är men ändå. Det var riktigt härligt att vara hemma i hallen igen. Att få krama tjejerna av lycka och inte av sorg, som det var sist vi sågs. Nu drar de till USA i en vecka sen hinner vi kanske ses någon eller några gånger innan jag åker. Efter det ses vi nog i Thailand och sen är det 2011 som gäller. Skönt att man har något kul att se fram emot när man kommer hem sen, att det inte bara kommer vara sorgligt att lämna paradiset. Vad händer med Fabest 2011? (trumvirvel)
     




Vill du sälja din bil eller inte?

Jo vi är mitt uppe i att köpa en till bil här i familjen, eller jag ska säga att det blir mammas bil... annars får jag väl stryk. Hon hittar en jättefin bil och hade kontakt med ägaren tidigare. Nu ringde hon (eftersom hon inte fick ringa innan 21.00) och ägarens sätt att försöka sälja bilen känns ju inte övertygande direkt.

I korthet: 
Mamma: Kan vi komma imorgon eller under helgen?
Ägare: Ja... den här veckan går det inte, man vill ju inte boka upp sig på helgen. Man vill ju ta det lugnt och så. Improvisera. Du kanske kan komma på söndag? Inte för sent dåra.
Mamma: Nej jag tänkte inte komma så sent.
Ägare: Nej, helst inte efter sex.
Mamma: Sex? (upprepar tiden bara för att kolla att hon hört rätt)
Ägare: Ja eller kanske vid sju? Man vill ju ta det lugnt, sen ska man upp tidigt på måndag, det är ganska jobbigt.

Vad är det för säljare? Vill man ha bilen såld eller gillar man bara tanken att folk är intresserade av den? Hon har nog inte gått någon charmkurs för säljare. Det hör jag det.

Skriver i sömnen, ha överseende... eller nåt

Nu mina gummor och gossar, nu har jag tillbaka mitt gamla nummer. Skönt för er, mindre skönt för mig som har typ fem personer i kontaktlistan. Så skicka gärna ett sms med ditt namn så sparar jare. Okke?
Vad händer imorrn? Joo men det är ju dubbeljobb igen.


Så trött är jag nu

Personlig assistent sökes

Jag ber om ursäkt för mitt tillstånd just nu. Det händer för mycket för att jag ska kunna hålla koll på mig själv. Det är försäkringar hit och dit innan resan och massor som ska köpas, det är polisanmälan för mobilen och kameran, det är olika nummer på mobilen så jag har ingen koll på vilka jag har koll på... Det är mycket, det som är mest är jobb. Jag jobbar arslet av mig just nu (ordagrant beskrivet typ) och sover en aning för lite. Idag skulle jag vara ledig men chefen ringde i morse och jag kunde inte säga nej, riskettan för körkort hann jag med också, himla skönt.
Imorgon ska jag jobba dubbelt igen, för att få lite "grädden på moset" sådär.
Men jag får ha det såhär i knappt en månad till, sen drar jag. Helst typ utan mobil och internet men mamma skulle bli galen då.
Nu ska jag slänga i tvätt i maskinen och städa. Sånt som jag inte hinner med men måste. 


Bara för att
 

Tillbaka, äldre och visare

Det var ett tag sen nu och då passar jag på att skriva när jag har som minst tid. Bra Sara. Under tiden jag har varit borta har jag hunnit fylla 20, fått en riktigt bra backpackingrygga som var svindyr men himla bra (vi var på Naturkompaniet i två timmar) OCH jag har också hunnit säga upp mig från jobbet. När jag och Malin kom till jobbet för att prata med vår chef ville hon knappt ta in oss i kassarummet för hon tyckte det var så sorgligt. Men nu är det som det är, vi ska göra en grym resa och kommer kanske tillbaka sen... nu ska jag dra iväg några jobbtimmar och efter det mot stan för en sen after work med alla tjejerna som lämnar vårt älskade jobb. Vissa ska plugga och vissa ska resa, så är livet vettni.


Ni ser hur mycket äldre och klokare jag har blivit, eller hur? (Säg bara ja.)

20-årskris.

Är det 20-årskrisen som börjar komma? Nu när jag tänker efter så ska jag ju göra allt på en gång, eller jag är väl sån har jag fått höra. Jag ska göra en mitt-livs-resa resa om en månad, jag ska ta körkort, jag ska plugga och jag ska köpa lägenhet. Allt det vill jag göra NU!
Satt med mamma och pappa idag och kollade lägenheter, jag och pappa gick igenom vad det skulle kosta med ränta, amortering och hyra. Det är fan dyrt med lägenhet har jag kommit fram till...

Nu ska jag städa huset sen iväg till jobbet. Imorrn kommer släkten på kalas och jag ska laga all mat.
(Var det jag som skrev det där? Förvirrad.)


Här har ni bild från kvällen min kamera försvann, jag saknar dig.

Hur kul?

Är det bara jag som skrattar när en kund kommer till kassan, visar mig innehållet i påsen hon håller i (för att jag ska förstå att hon inte snott något) och säger "det är bara mat i den här"
Helt underbart att komma in i en mataffär och övertyga kassörskan att man inte snott något med kommentaren "det är bara mat i den här" Jag HÖLL på att dö. Det blev ju bara roligare när jag inte fick skratta också...

Kalla mig inte för en "slarver" eller så

Festen hos Ewe var ju himla kul med lekar, gåtor, musik och prat men min mobil och kamera lyckas vara spårlöst borta sen dess. Det konstiga är att det fortfarande går signaler till mobilen och vi har grannskat huset och tomten. Jätte trist, men får be alla gästerna att titta i sina fickor/väskor, om jag kan ha lagt ner grejerna i fel väska eller nåt.

Den här veckan blir jobbig. 10 jobbpass på sju dagar. Imorrn fyller Emlan år så jag ska dit efter jobbet, efter min jobbtid: 7.15-20.30. Dagis-Coop.
Ge. Mig. Ett. Liv. Juste jag åker till paradiset snart... det var inget!

(Kommer ha mammas mobil ett tag nu. Ring på den.)

Tänk om, tänk igen.

Jag tänkte länka till någons blogg här, men måste be om lov. Ni vet, jag gick journalistik på gymnasiet. Nu vill jag börja skriva igen... pang bom. Inte nu, har inte tid. Måste sova. Jobb. Tidigt. Imorrn. Tid är pengar och pengar tjänar jag ju. Så någon gång blir det. 

Imorgon väntar också något så kul som sommarfest hos Evelina som hon och Kajsa arrat!

Vi ses år 2011!

Kan väl lika gärna ta det nu när jag ändå är igång. Bloggen jag har inte berättat det här för dig av olika anledningar. Den 21 september åker jag Malin och Hanna G till Asien i 3,5 månader. Tänkte chilla i paradiset ett tag, det är väl ok? Igår bockade jag av första viktiga saken att göra innan resan. Jag tog den första av tre sprutor, Hanna hade skrämt upp mig som tusan innan och sa att "DET GÖR AAAAS ONT, SPECIELLT NÄR DE SKJUTER IN GIFTET". Mm, det gjorde verkligen superont, var det en fluga jag kände på axeln eller?... Don't know, don't care.

   

Kvalitetstid!

Ja, bloggen kommer lite i skym undan när man har så kallad kvalitetstid... även om det innebär att jobba också. Ibland kan man glömma bort vilka pooolare man har (pratar inte om mig själv, jag lovar) jag har haft picknick med Bella och Malin på söder med kyckling, feta, sallad och rosé. Jag har käkat sushi med Cillo och Hanna ett antal gånger, fick sällskap av Jossan en gång också. Jag har ätit plättar hos Malin och powernapat i hennes säng. Jag har suttit hos Emelie, pratat RIKTIGT tjejsnack och tittat på henne och Malin när de drack vin. Jag har haft två riktiga utgångar, båda slutade toppenbra! Jag har spelat död hemma hos Bella... eller fan, jag spelade inte.

Jag vill jättegärna vattenskalle lägga upp bilder men jag hittar inte mitt minneskort nu när kameran varit på reparation. Jag är lite smått orolig.

RSS 2.0