Superfin dröm, verkligen.

Hur ofta drömmer man att man är med två kompisar på ett museum och ska shoppa? Hur ofta händer det att det fortsätter med att man träffar en blind gubbe som de tre tjejerna ska leda av bussen, ena tar pinnen, den andra ledhunden och den sista tar gubben (råkade vara jag). Första tjejen blir kvar på bussen med pinnen, den andra tappar bort hunden och den tredje står som ett fån med gubben på busshållplatsen. Sen "springer" vi runt och letar efter alla, jag lämnar gubben på busshållplatsen för att kunna jaga tjejerna lite bättre. Då kommer man på att man lämnade väskan hos gubben med mobil och allt, kortslutning i hjärnan... till slut hittade jag tjejerna och gubben fick sin pinne. Men hunden är fortfarande borta. Stackarn. (Gubben råkade dessutom vara en av stammisarna på jobbet, bara det att han inte är blind i verkligheten. Hm)
Jag var lite smått förvirrad när jag vaknade så jag var tvungen att skriva bort drömmen. 

Nu ska jag klä på mig och sen lunka till jobbet. Härligt!

O-karma. Som fa-an!

Jag har lite ångest för något jag INTE gjorde idag. Jag, Cillo och Hanna sitter på en uteservering på Sveavägen. Cillo och Hanna är inne för att hämta mat. När jag och resten av gästernas sitter ute och glassar i solen dyker en fiskmås ner på bordet framför mig (ni vet att jag är aprädd för fåglar) och roffar åt sig hälften av all mat som ligger på tallriken. Alla andra gästerna börjar gapskratta medan jag är livrädd. Det jag inte förstod... som de andra gästerna förstod var att gubben som hade beställt maten inte var klar, han var bara inne en sväng. När gubben kommer tillbaka fortsätter han äta av samma mat som fiskmåsen suttit och drägglat måsslem över. Jag övervägde att gå fram till honom och fråga om maten fortfarande smakade gott pga incidenten men vågade inte. Nu i efterhand ångrar jag mig, tänk om gubben ligger på akuten nu. J O B B I G T !

Jobbigt det blev.

Jag vill typ att det ska bli januari nu. Sen april.

Vill du skratta?

Jag ma vara efter nar det galler Youtube filmer, den har pratade min bror om idag. H A H A!


Nu ska vi snart hemat igen, det ar utomhus konsert utanfor Tuttis (Cillo, Hanna och Sibel!) sa det ar supermanga snygga poliser har. Tankte haffa. Later!
(Imorgon ar det min sista hela dag har i mitt egna paradis, hemskt I know!)

Ville bara saga...

... att jag saknar Eagles sa himla mycket! Ville egentligen skriva det i var egen blogg men sa rakade vart losenord innehalla en viss bokstav som inte finns i España! Hoppas try outen gick bra och att det var manga bra manniskor pa plats.
Nu maste jag sticka. Vi hors nar jag kommer hem, eller tidigare. Maste ju beratta hur jag har det har! ¿Eller huuur?

Insatt fotbollstjej, 5 år

Okej att man kan gilla fotboll och skrika och hoppa av lycka när Spanien vinner fotbolls VM, det gjorde jag. Min familj såg matchen i Spanien. Min syster var kanske gladast av alla att Spanien vann. Det var ändå två dagar sen matchen spelades och jag ringde mamma nyss för att checka lite grejer inför min resa om några timmar. Då tar Lova mobilen och säger "Sara, vet du vilka som vann igår? Det var SPANIEN som vann!!" "Ja, visst var det roligt Lova" säger jag då och försöker hålla kvar samtalet med att fråga om hon badat något i poolen. Då får jag som svar "det var bara det jag ville säga, nu kommer mamma. Hejdå!" Jaha, tack för den dissen då. Det var inte jag som var viktig utan det viktiga var att Spanien vann "igår". Småtjejer alltså... men visst var det härligt att dom vann! Riktigt härligt.
Nu ska jag fixa det sista inför min resa, ni får gärna komma och joina mig på arlanda klockan 14, jag har aldrig åkt flygplan helt själv. Aaaaaaaaaaaaaah!
Mot Spanien!


EM-brons + silver.

Klicka här så får ni mina ord till detta. Jag älskar er laget!


Huuuuur bra dag?

Igår toppade typ alla dagar på året. Först "åkte" jag wakeboard med bror min, Cillo och Jos i Farstaviken (jag har störd träningsvärk idag) sen hade Eagles och Fabest genrep inför EM i helgen. Jag undrar, kan man känna sig mer lugn inför en tävling än vad jag känner mig nu? Är jag typ farligt lugn? Jag känner samma lugn som jag kände innan DM och SM, så det bådar ju gott i alla fall. Jag pratar inte om några placeringar nu, jag pratar om att leverera... som vi alltid gör.
Varning: Nu måste jag fucka ur lite.
PÅ ALLT DETTA SÅ VANN SPANIEN MOT TYSKLAND!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SPANIEN ÄR I VM-FINAL SAMMA HELG SOM JAG TÄVLAR. KÄNNS HELT JÄTTE AS BRA! Fråga Cillo och Ida om jag var glad igår...

Dags för some rest snart då

Nu har jag lite tid för att skriva. Jädrar vilken vecka det har varit. Jag har inte riktigt haft ett liv, eller mitt liv har varit att jobba, men nu är det nära. Imorrn är min sista jobbdag sen får jag semester i tre veckor! Sköööönt.
Idag hade Eagles en grym träning, jävligt grym och jävligt nyttig! Inget avslöjas, men vi vet vad vi ska göra. Sen tågade vi bil till Dragons genrep som slutade med middag och kaffe hos mig med mamma och dotter af Kleen.
På tisdag ska jag leka med Cillo och sen ska vi nog dra ut med båten och åka wakeboard på onsdag. Hur bra börjar din semester? Min fortsätter med en resa till Finland för att tävla EM med älskade laget. Booya!


Lite-jättemycket att göra

Idag har jag jobbat i ca 14 timmar, från kvart i åtta på morgonen till halv elva på kvällen. Dagis och Coop, min vanliga runda ni vet. Jag är inte trött alls. Dagis var kul och vi fick dessutom lite action på Coopet, visserligen hände detta en kvat innan vi skulle stänga, vilket ledde till att det blev lite övertid. Men det var kul, eller inte kul, mer spännande. Sen fick jag skjuts hem av en människa som pundarfjortisarna verkar ha slagit vad om... gällande mig och personen i fråga dåra. När vi sätter oss i bilen hör man från fjortis-hästhörnan i Orminge Centrum "vafaaan jag sa ju det om dom!" Sånt är alltid lika kul, jag verkar ha missat något hos mig själv där. Imorgon är det samma tider som gäller, eller jag börjar tidigare på dagis, yeeeeeeeeeeeeeeeah!

Men jag ska inte klaga, jag jobbar 10 pass den här veckan (juste det är redan fredag imorrn) men nästa vecka jobbar jag antagligen bara måndag sen är jag ledig! Då är det EM i Finland och sen off to España. (Om Spanien kommer till final i VM kommer jag vara jäävligt avundsjuk på min familj som redan då befinner sig i landet. Fanfördomalltså.)

RSS 2.0