"Jag är inte arg, jag är bara så jäävla besviken."

Nu ska jag iväg på syngrej för körkortet. Det här klippet är ju typ det roligaste som finns. Titta på det under tiden.

"Vi tar trettio spänn på kortet så rånar vi resten."

VM kalas

Japp vaknade ju klockan 8.00, nu känner jag mig rätt utvilad efter helgen. Jag vill bara att klockan ska bli 18.30 för då börjar vår första VM träning och fa-an vad taggade vi är. Så dra fram klockan ett par timmar vore inte helt fel.



Malins bästa vän - motorstoppet.

Malin håller ju på att ta körkort och jag skrattar ihjäl mig när hon ska berätta om när hon kör. Det blir inte så mycket köra utan mest motorstopp. Efter att hon fått motorstopp ett antal gånger blir hon förbannad och säger "MEN JAG VILL INTE GÖÖÖÖRA DET HÄR!" Skit kul att säga när man har ett antal lektioner och en intensivkurs som väntar. Snacka om att ha världens sämsta tålamod och världens kortaste stubin. Efter att ha kört på en parkering två gånger är man kanske inte redo för ett körkort? Men det verkar hon tycka att man ska vara.
Det blir motorstopp efter motorstopp efter motorstopp... sen säger hennes mamma "men det kanske är något fel på bilen?" De byter platser och bilen går som på räls. Hahahaha riktigt bra för självförtroendet. Men jag vet att hon kommer klara det. Jag skrattar bara åt det här eftersom jag själv inte vet hur man kör bil. (Jag kommer få äta upp det här inlägget inom snar framtid när det är min tur.)


(fa)BEST 5ive

Här har ni oss också.



Mitt i allt detta har ju faktiskt min pappa fyllt år också. SÅ GRATTIS PAPPA!

GOLDPOWER

Då var den UNDERBARA helgen över. Den hade inte kunnat bli bättre än såhär. Inte nog med att Eagles tog guld och MVP, vår förening tog guld i alla våra starter förutom en, där det blev en silvermedalj. Rätt nöjd kan man vara då! Jag håller ju nästan med Melissa "nu kan jag dö när som helst".
Riktigt skönt var det att Eagles fick belöning för allt slit, det var inte direkt någon lucky shot på DM. Våra träningar har sett likadana ut ett bra tag... dvs så som vi presterade på DM. Men vi stannar inte här, det är mycket som ska göras inför VM som är om ungefär tre veckor. Nu ska programmet göras om en aning och vi är taggade för att visa en ÄNNU bättre sida av oss då än den vi visade på DM... Efter VM är SM runt hörnet. Det här är bara början...

 


För er som undrar varför vi tävlar VM före SM så finns det en förklaring till det. VM 2010 baseras på hur man presterade 2009, i och med att vi vann SM så kvalade vi till VM (ICU worlds.)

DM GULD...

... och det förstätter med MVP plus DM guld till fabest! Jag sitter alltså hemma hos Cillo nu med två guldmedaljer och en fet pokal! (Hos coach K iof). Vi hörs senare så berättar jag mer. Nu väntar duschen och sen restaurang.

IGEN, DM GULD!

Packa pappas kappsäck.

Jaha hörrni, DM snart. Någon som förstått det? Nu ska jag packa inför helgen. DM är visserligen i Kistamässan men ser det ut som att mina chicas bor nära mig eller? NEJ. Så jag blir en haningebo nu, (som att jag inte brukar hänga där 4567 timmar i veckan.) Jag glider till jobbet imorn 07.30 med hela mitt liv i en väska. Känns lite halvt jobbigt att ha dräkten liggandes i en väska när jag jobbar på dagis. Tänk om något barn skulle få för sig att rota bland personalens grejer, hittar dräkten och tänker "Åh, tjusig. Den pimpar vi lite med sylt, färg och snor!" Ska titta till trunken var 5e minut.

Okelydokely fredag: Först jobb, sen åka runt halva jorden för massa skit och sist träning. Okej, sist av allt blir det mysmidag med tjejerna, Idas pappa står för kockandet. NICE.
Jag vet inte hur jag ska hinna med min dag imorn, men jag lyckas ju alltid få ihop det på något sätt. Varför skulle det då brista imorgon? Nej juste! Snart fyller pappa år också. På söndag! Mycket att tänka på.

Måste vidare till packandet nu, här blir inga barn gjorda.

Belly och Coop inc(f)est.

Snart är det 2a april, vilket betyder att min bästis kommer hem från Australien och sooooooooooom jag saknar henne. Inte kuuul, som Björne Gurrasson (wow jocke) skulle säga. Igår när jag kom hem från träningen var det rensat på bordet, endast ett litet kort låg där. Det ensamma lilla kortet var från Belly! Om jag var glad efter gårdagens träning kan ni tänka er hur glad jag blev med lite hälsningar i hederlig bläckskrift från andra sidan jorden.  Även om hon inte kommer sitta på läktaren på lördag och heja på mig och mitt lag vet jag att hon sitter där på andra sidan jorden med sin powertröja och håller tummarna. Det känns riktigt skönt!



Ikväll är Coopligan på Coop fest också. Alla Coop i Stockholm är samlade (på två dagar), jag skulle egentligen varit där men fick helt plötsligt en jobbtid samma dag. Lyckat. Jag kom på hur kul det hade kunnat bli när jag för några timmar sen fick ett sms från Anton som frågade om jag var där. JUSTE, jag känner fler coopare än Coop Extra Orminges gang. Men ni får ha det så kul där borta, varenda en. (Undra om coopfamiljen växer ikväll) Lite lättad är jag ändå för att jag inte är där. Jag hade fått agera mamma eftersom att det är fri bar. Tack gud att jag inte har körtkort också.

"Vi ses i framtiden", som min gamla lärare alltid sa istället för hejdå. Eller gamla var ju att ta i, han var faktiskt min mentor på gymnasiet senast i somras. Chilla med åldern kvinna!

Mitt i smeten.

Vet inte om ni har läst artikeln i aftonbladet om när Paolo Roberto flög på en 16 åring? Det var självklart under inspelningen i måndags men jag trodde inte att det skulle bli en så stor grej som det har blivit nu. Här får ni se hur det gick till, vi står bara och stirrar eftersom att meningen var att de skulle låtsasbråka och kameramannen skulle få med våra ansiktsuttryck. Regissören blev ju nöjd eftersom våra miner blev på riktigt.

POWER to the people.

Känns som att man borde göra reklam för DM nu. Den 27e mars ska du befinna dig i Kistamässan, Powerklacken för Stockhom/mellerstas DM i cheerleading! Biljetter finns att köpa på ticnet. Det kommer vara jobbigt att ångra sig efteråt kan jag lova er.
Härlig träning idag med mys och prat innan vi körde igång i vanlig racerfart.

Försmak från inspelningen.


Paolo Roberto

Heeemma! Inspelningen (med självaste Paolo Roberto) gick bra, det var på och av med kläder som gällde. Fort som attan, men som vanligt med filminspelningar var det också mycket väntan. En rolig och lite konstig inspelning, läskigt även om det inte var på riktigt... eller? Resultatet får ni se senare och på tv. Spännande!

Nu ska jag sova, upp klockan 06 imorn för jobb sen raaaaka vägen till mitt andra hem Svartbäcken och träna, dubbelt dessutom. Fint ska det va.


Suck on that.

Goood för/eftermiddag! Idag är det måndag, jag ska fixa mig i ordning och åka iväg till forum senare. Sist av allt blir det inspelning, vi ska vara ute. Superbra för mig att glida runt med cheerdräkt ute nu när jag är förkyld. Men vi får ha på oss varmt mellan tagningarna, man har ju blivit rutinerad. Har fått reda på lite. En viss man kommer vara med, den här mannen har en viss tatuering som har en viss betydelse. Jag ser det (som allt annat en vecka innan tävling) som ett tecken. TOPPEN!

Fick upp klippet på Ida, det var som allt annat, mycket roligare live.


Göttaborg vare

Hooooome sweet home. Fast det var inte så sweet att komma hem. Inte när man åker från Götet, där snön har försvunnit och kommer till Stockholm där det har snöat ännu mer! Alltså, kom igen...

En riktigt härlig roadie med mina tjejer var det, rätt nice att få sitta på läktarn och titta på en cheer tävling. OJ vad taggade vi blev. Vi ville bara ner, dra ringen, storma mattan och höra "Eagles upp!"
När vi kom hem (hem till Ida i Göttaborg) efter tävlingen väntade gryyyymt god mat på oss som Idas pappa hade lagat. Han kan laga mat han. Det säger ju jag!
Sen har vi en regel när det gäller roadtrip. Den som sitter fram bredvid föraren FÅR INTE SOMNA, det är förbjudet att sova om man får lyxen att chilla där fram. Vad gjorde Ida när hon fick lyxen? Jo, tjejen SOMNADE! Inte okej, inte kuul. Cillo kom på ett bra straff, det är ju tråkigt att bara säga "Ida vakna!" så vi drog ner hennes ruta och där fick hon sitta i kylan! HA.

Imorn ska vi vara med i en filminspelning med Fabest, har ingen riktig koll på vad det är. Någon film. Kul ska det bli iaf!


      
1 Cillo och Hanna verkar redo för cheertävling.
2 Akta Hannas guld skor och rosett i bakgrunden.
3 Ida var ju taggad.
4 Dessan lyckades med att inte blunda. Fint.
5 Middag, Dessan lyckades inte lika bra denna gång.
6 Slingor på G.
7 Mitt i natten provade vi frisyrer hej vilt.

Fick inte upp filmen på när Ida får sitt straff för att hon somnade. Får bli en annan dag.

Tänk efter efter istället.

Jag var kissnödig samtidigt som jag skulle slänga ett bananskal. Så jag slängde det i toan och gick mot papperskorgen. Vad jag tänkte göra i papperskorgen vill jag inte tänka på. Ibland slår det slint i skallen.

Förcold.

Vaknade klockan åtta i morse och var dunderförkyld. Lämnade Lova vid halv tio och nu sitter jag här med te i handen. Inte blir det någon mer träning än cheer idag inte. Tänker ju inte ta ut mig i onödan såhär innan tävling, när det gäller Eagles är det aldrig i onödan. Vi har bestämt att vi åker till Gbg imorn bitti istället, så Hanna slipper somna framför ratten. En ganska onödig grej. Blir pepp hos Cillo ikväll. Pööööthey!
Måste duscha, tvätta, packa och få i mig någon slags mat. Underbart roligt.


Roadie 08

Lars-Olof, den riktiga alltså.

Hemkommen från den där handledarkursen då! Lars-Olof var det som undervisade. Stadens största tönt men så-himla-skön. Bara det att han hette Lars-Olof och hans fru, i receptionen hette Ulla-Britt var ju kul i sig. Det skulle ta ca tre timmar men vi höll på i närmare fyra för att han svävade iväg med sina bilhistorier på rosa moln. Men nu har jag gjort första steget. Katchiing! Min bror svarade ju på alla frågorna, rätt också... bara för att han har tagit moppe körkort och inte jag. Hel-vete. Fast nu är vi på gång, det är på rull liksom. Jag gillare!
Imorn ska jag lämna Lova på dagis, speeda till gymmet, träna cheer för att sist dra på en roadtrip med tjejerna till Götlaborg plus Borås - södra Sveriges DM. Kommer hem på förmiddagen på söndag, vi har ju genrep på kvällen där. RÄTT TAGGAD!


Tänkte somna med Fabest dräkten på.

Kaaaos i hjärnan just nu. Vill helst inte tänka alls. Så trött är jag. Vi skötte oss riktigt bra och är nöjda. Den där Perelli en stjärna alltså! Hon kanske står i bakgrunden av oss i fortsättningen, vem vet? "Nämen jaha, vad roligt"

Klicka här så får ni vår uppdaterade tisdag.
 

GOD NATT. Imorn är det Eagles på schemat!


Smönpiller.

Ska försöka få lite sömn nu! Imorn kör vi, Oscarsteatern. Jag har äntligen fattat TYP vart det ligger... det går bra nu.


Apa!

Kom hem från C-I-T-Y för en liten stund sen. Några hundralappar fattigare men ett par byxor, tröja, krämer, trosor och ett lypsyl rikare. Inte illa. Jag hittade inte min jacka, känns som ett tecken. Håll i pengarna Sara!
Nu ska jag chilla lite innan jobbet, är dödstrött. Jobbar 18-22, bara köra på (var inte meningen att det skulle rimma. Cool.) Men kom och säg hej till mig!


Håller humöret uppe.

Har vi talang eller bara skicklighet?

Jag känner mig rätt taggad för att få tisdag nu. På tisdag ska vi kolla om vi har någon Talang i Fabest, ses vi på Oscarsteatern då? Insläpp kl 16.00, 50kr. Koooooom vetja.
Melissa får ta och bli frisk nu! Mindy också! Hel-vedde.

Imorn blir det stan med Malin och sen jobb. Får se om jackan jag hittat på Urban blir min... får se.

Nej...

... suck till Melodifestivalen och suck till Anna Bergendahl. Vad fasen hände där? Vem som helst kunde fått vinna utom hon, enligt mig. Mamma var ju roligast (som hejade på Andreas Johnson), när de firar att Anna vann säger hon "men det är ju inte slut än, dom har inte givit tolvan!!" Snacka om att ha tappat allt!

Och nej, det var inte mitt lag som var med i öppningsnumret. Det var en konkurrent till oss. Eagles var upptagna med lagkväll och mer tagg inför DM. Nu ska jag jobba sen swish till träningen, peppad som alltid!

Hermana Nildita.

Jag glömde ju faktiskt skriva något som var ut över det extra vanliga på träningen! NILDA HAR KOMMIT HEM! Hon har kommit hem från olycksdrabbade Chile och det känns men än bra. När jag kom till träningen frågade jag vart coach K var. Då svarar Melissa "hon är i omklädningsrummet och pratar med Nilda" WHAT, NILDA? Jag sprang dit som blixten och där satt min andra cheer-halva (kan man säga). Det är nu man inser hur mycket man saknat henne på träningen. Nu är vi ett komplett lag på 22 örnar plus tränare. Så nu kör vi mer än mest.
"Lika bra som förra, fast bättre."


Värme, jag ser dig.

Nu har jag äntligen lyckats sova ut lite, jag vaknade av mig själv klockan halv åtta... hur ofta gör man det? Vi hade en sjukt mysig kväll hos Niklas med tacos, musik och prat. Jag agerade kock medans Malin och Niklas inte gjorde ett skit. Jag gillare, fast skar mig på fingret på köptet. What To Do?!
   Om jag inte var tillräckligt sugen på vår förut så är jag det nu! Vi tittade på massa gamla sommarbilder och filmer som får mig att fundera på eldklot. Om man skulle slänga det på snön skulle elden försvinna eller skulle snön försvinna? Värt att testa. Sen vill jag också ha hem Bella nu, hos Niklas tittade vi på väääärldens roligaste klipp på när han var full like a kastrull i Visby för två somrar sen. I klippet är Bella jätte irriterad och undrar vart fan Niklas gjort av cyklenyckeln. Men han svarar nonchalant "cykelnyckeln ligger I cyklen." Inga konstigheter liksom. Helt plötsligt när Bella pratar med några andra sätter Niklas på sterion på HÖGSTA volym (partyt hade inte slutat för hans del) och Bella skriker AAGHH MEN SÄNK MUSIKEN!!!! På riktigt "Bella sätt" suuuperkul, kom hem nu då!

Igår var det jobb, träning och Solsidan.  Jobbet gick bra, älskar att jobba på dagiset. Träningen gick bra (vi var också snyggast i stan) och Solsidan var bra som alltid. En riktigt dunderfredag med andra ord. Kvällen slutade med en sovandes Sara i soffan. Pensionären i mig är i farten.
   Idag blir det Coopet om några timmar och sen släktkalas hos mina kusiner. Ska bli kul att träffa alla, jag hinner aldrig vara med på släktgrejer annars pga träningen som alltid krockar. Eagles har lagkväll idag också, som jag alltså inte kan vara med på. Får hoppas att dom klarar sig utan mig, Pernilla Whalgren gör nog dock inte det. Förra helgen när vi satt bänkade för Melodifestivalen hos Coach K ville kvinnan kasta ut mig för att jag röstade på "Nilla". Jag gör det idag igen coach, bara inte i din närhet mahaha.


Appropå sommar...

Just nu hos Niklas.



Höörs!

Vi är lugnet... men också stormen.

Dags för mig att sova, jag insåg inte att jag ska upp så tidigt som jag faktiskt ska. Klockan 06.50 buuh. Men jag kommer sova gott, har precis tittat på en av filmerna på Fabest från träningen här om dagen. Jag säger såhär, jag kommer somna harmoniskt.


Hard work work, hard work cash.

Ja men jag tänkte att jag skulle uppdatera bloggen först igår kväll men kom fram till att jag inte orkade efter träningen. Orkade knappt gå upp för trappan och det är RÄTT irriterande efterom jag har mitt rum där uppe (sängen som var målet.) Sen var det ju hiiimla skönt att man skulle börja jobba klockan 16 idag, då kunde jag vakna i bra tid, dra iväg det där blogginlägget som uteblev igår och löpa ner till gymmet innan Coopet.... Fick hålla den tanken lite, för klockan nio ringde dagis som ville att jag skulle jobba, Hanna var sjuk. Det var bara att skita i beach 2010 och istället tänka att man kan bränna deg med mycket kneg. Kastade in den rosa La Costen liksom.
Nu har jag landat från dubbelt jobb, imorn är det dagis igen sen ska jag träffa Nickepicke och kanske Joshinoshi som jag inte träffat på ååååår, Malin ingår där också. Men känner att jag träffar henne en aning oftare.

VILL NI VETA VAD JAG DRÖMDE? Att jag var med i ett värdetransportrån! Det var sjukt spännande men läskigt, jag sköt med jätte stora pistoler och hamnade i en hiss på Mariatorget, sen åkte jag taxi hem. (Smart med taxi när du begått ett rån, men har man cash så har man.) Det är bara att anlita mig om ni ska göra ett rån, jag veet ju hur man går till väga...
Undra om jag drömde det för att jag är pank för tillfället?

(Är bilden ett montage från en av Johan Falk filmerna? Ja.)

Skadeglädje är underskattat.

Jag hittade den här filmen på min kusin från Åhus i somras. Så stööööööööört kul, helvedde vad jag skrattade då. Gick liksom inte att sluta. Ni måste titta på hela (ett gott skratt förlänger ju livet.)


Nu blire åka av.

Jag är i full gång med att försöka bli lite vuxen, eller ja påbörja status ett iaf. Nästa torsdag är det jag som går på handledarkurs för körkort (eller vad det nu kan tänkas heta) jag är grymt taggad nu. Förut har jag inte riktigt hittat inspiration och tillräckligt med tid till att fixa det där men nu så, nu är jag motiverad. När jag gjorde mitt senaste id-kort tänkte jag att "nästa gång jag ska fixa nytt blir det körkort"... mitt id-kort går ut i september, så nu blir det åka av. Javisst.
Hela familjen ska gå (minus Lova) eftersom att Oscar också tänkt påbörja den vuxna personen i sig. Jag kan ju utan tvekan säga att det kommer bli en tävling om vem som kör bäst och vem som tar körkortet fortast. Men den tävlingen är nog blodigare från Oscars sida, jag tänker lyssna på hur fasen man gör för att styra en bil medans han kommer köra gasen i botten och tro att han haft körkort i tio år. Jag kanske redan nu ligger lite plus med andra ord. YES.


Rudolf känns inte riktigt som den perfekta handledaren, eller?

IMAGINE.

Tänk er en måndag efter en helg utan sig egna säng, jag menar inte vad ni tror nu. Jag menar bara att man inte varit hemma på hela helgen. Man vaknar på morgonen och är ledig, sätter på en film och tar det lugnt. Pratar lite med med Malin om vad dagen har att erbjuda. Bestämmer att man ska ta en dusch, äta lunch och sen göra lite ärenden med tjejen i forum. Efter det åker man hem med positivt svar på det man ska göra i forum. Drar till gymmet för att springa igång sommarångesten.
Det bord fan bli lag på att ha måndagar som min just idag.


Det funkar för oss.

Jag måste ju lägga upp klippet här också. För att visa hur vi örnar raggar. Finns ju på NationalChamps också, glöm inte det.


SSRM tävling.

Ni kommer ihåg att jag skulle hjälpa mamma med en logga till en tävling?
Hon jobbar ju med provrörsbefruktning (för er som inte vet.) Och "loggan" är till för en ny förening för (håll i hatten nu) nationell provrörsbefruktning.
Jag tycker att vårt bidrag blev rätt bra. Eftersom att loggan ska synas överallt måste den vara enkel och förståelig.
Vår symboliserar en spermie som är på väg in i ett ägg.


Luugna er med att den här handgjord. Det fixar man sen.

Fredag, a a amigos.

Sorry, jag är sämst ibland. Men tänker inte uppdatera något. Inget som är värt att skriva här känner jag.
Men snart drar jag iväg på träning sen samlas tjejerna hos Cillo för tacos och mys. Vi får se om jag hamnar själv framför Solsidan eller om dom joinar mig...
Stureplan, ni kommer inte se så mycket av mig framöver. Eller ja inte klackarna-i-taket-med-en-drink-i-handen-Sara. Ska nämligen tävla snart... tänk om man skulle bryta fötterna eller nåt. JOBBIGT LÄGE.

Läts go.

Viskningsleken, ingen bra idé.

Kan vi bara skita i den här cheervärlden nu? Jag gör iaf det. Jag går i ide.


FOOOOOOORE!

Jahaja hörreni. Ska det bli sommar snart eller? Min bror har nämligen köpt en wakeboard, så i sommar kan ni ju se mig ute på havet, göra massa konster och volter med wakeboarden... NOT. Jag kommer koncentrera mig på att endast stå på brädan. Hur nu det ska gå till.




Ge mig ett år.

Vart är du då?

Jag är ju sådäääär bra på att skriva om saker som händer lite privat. Men Malin verkar inte ha något emot att skriva om mig. Läs hennes blogg under "Sara and the boys" så får ni se vilket helvete(?!) jag varit med om de senaste dagarna.
Jag väntar fortfarande på dig. Mr right guy.


Två dagar in på mars.

Riktigt skönt att jag var ledig idag. Även fast jag var sjukt trött igår kunde jag inte somna. Jag somnade typ vid fyra. Jättekonstigt för att vara mig. Men men. Snart ska jag bege mig till träningen, något som piggar upp.
Bilder då:
       
Den hemmagjorda sushin var ju inte lite gudomlig!

Grattis, gratis peeling.

OKEJ jag har precis peelat ansiktet, ofrivilligt. Vägen hem från jobbet var ett skämt. Jag och Andreas gick slalom för att det var så mycket snö på vissa ställen och halt på andra. Vad hände? Jag fick lite vårkänslor när det blev två plusgrader! Vårkänslor av TVÅ plusgrader, det är fan illa. Har jag inte sagt att vi måste åka mer bil?!
Något som jag också har hunnit med idag var att städa och gymma. Det var skönt måste jag säga, men jag borde inte ha använt mina annars så sköna cheerskor för jag fick två blåsor på fötterna. (Måste vara för att jag sprang så oerhört fort och så oerhört länge på löpbandet.) Jag har typ aldrig fått blåsor förut, ska man låta dom vara bara? Känns ju lite obehagligt.

Imorn är det dubbelträning som gäller, cheer alltså. Först fabestos och sen eagles. Det går bra nu vill jag lova, det känns skönt!
Jag tänkte lägga in lite bilder som tagits på senaste tiden, sånt som man inte orkar lägga upp annars, men det får bli imorn. Sorry alltså, men jag är trött.

RSS 2.0