Göttaborg vare

Hooooome sweet home. Fast det var inte så sweet att komma hem. Inte när man åker från Götet, där snön har försvunnit och kommer till Stockholm där det har snöat ännu mer! Alltså, kom igen...

En riktigt härlig roadie med mina tjejer var det, rätt nice att få sitta på läktarn och titta på en cheer tävling. OJ vad taggade vi blev. Vi ville bara ner, dra ringen, storma mattan och höra "Eagles upp!"
När vi kom hem (hem till Ida i Göttaborg) efter tävlingen väntade gryyyymt god mat på oss som Idas pappa hade lagat. Han kan laga mat han. Det säger ju jag!
Sen har vi en regel när det gäller roadtrip. Den som sitter fram bredvid föraren FÅR INTE SOMNA, det är förbjudet att sova om man får lyxen att chilla där fram. Vad gjorde Ida när hon fick lyxen? Jo, tjejen SOMNADE! Inte okej, inte kuul. Cillo kom på ett bra straff, det är ju tråkigt att bara säga "Ida vakna!" så vi drog ner hennes ruta och där fick hon sitta i kylan! HA.

Imorn ska vi vara med i en filminspelning med Fabest, har ingen riktig koll på vad det är. Någon film. Kul ska det bli iaf!


      
1 Cillo och Hanna verkar redo för cheertävling.
2 Akta Hannas guld skor och rosett i bakgrunden.
3 Ida var ju taggad.
4 Dessan lyckades med att inte blunda. Fint.
5 Middag, Dessan lyckades inte lika bra denna gång.
6 Slingor på G.
7 Mitt i natten provade vi frisyrer hej vilt.

Fick inte upp filmen på när Ida får sitt straff för att hon somnade. Får bli en annan dag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0