Man vet vart man har dom...

... typ 24354668785643 mil bort, men bara ett meddelande bort på face. Nu har jag både fått och skrivit långa mail till Jossan som ju befinner sig i USAt, känns som att hon varit borta i minst tre år. Men det är faktiskt snart ett år, eller jag kanske har fel. LÄNGE har hon varit borta iaf. Men snart är de tillbaka, då ska de fan stanna för alltid, skriv upp (Jos och Hanna alltså.)
Jag känner mig lite stressad i all studentyra, det börjar dra ihop sig och jag har ändå redan tagit studenten. Men Sibbe, Dessea och Frida ska ju ta! Fasen vad kul för dom, det var den bästa dagen i mitt liv, trots spöregn! Jag har ju lyckats pricka in att jobba dessa tre dagar, men byter man tider för att kunna träna, då kan man inte riktigt byta tillbaka. Jag får vara med på kvällen helt enkelt. Det är ju då det händer...

Idag blir det gymmet och forum med Bella, sen köra bil med mamma. Man borde ju pricka in lite soltimmar också, det är ju suuuperfint väder.

Trött man blir.

Sorry, men jag är inte den som hundar.

Size hero!

I vissa fall jobbar ju ens tränare på Vecko Revyn, så vad gör man inte. Skriv på här hörreni, håller ni inte med... borde ni ta er en funderare.



Snart blir det en lurre med Cillan i stan och sen jobb. Ikväll har Fabest jobb på en klubb i Södertälje, vi har ju vår trogne Lollo som kan ställa upp istället för mig, vilken klippa!


Tittade du på Sportspegeln?

Ikväll var vi med i Sportspegeln, ett repotage som gjordes under SM-helgen. Äntligen fick de lite pli på sändningen, enjoy!

Home sweet home, typ.

Nu har jag varit med Frida i två dagar och en natt, jag är så jävla trött på henne.
Elleeeer? Nej, vi har haft det förhimla kul. Ni vet snackat om hur vi hade det när vi var små skitungar och mobbat folk på facebook. Igår var vi hemma hos mig och käkade sushi sen till Fridas småtjejers träning och efter det hem till Frida. Jag älskar ju att vara hos henne, det är liksom nästan som att vara hemma eftersom jag också bodde på Båthöjden förut. Snacka om att man får upp minnen när man går förbi lekplatsen och Gropen.
Nu sitter vi och kollar på Greys, eller Frida kollar... det är någon gubbe som skjuter folk på sjukhuset så det är väääärsta dramat. Går inte riktigt att kommunicera med henne just nu. Jag ska göra ett försök, hööörs!


Ingen är smartare än världens äldsta människa.

Tänk vilka problem man har som liten. Man måste ha tröja OCH fleece när man cyklar till dagis, man får bara en glass efter middagen, det är inte onsdag just idag vilket betyder att det inte är gröt till frukost på dagis, det finns ett stopp när presenterna på kalaset tar slut, låten "Manboy" är bara ca tre minuter lång mm. Jag snackar om Lova nu alltså, antar att de flesta ungar i Sverige är som hon. Men det största prblemet hon hade i morse var att det inte är lördag varje dag... det kan jag nästan hålla med om, man vill ju vara ledig. Men det var inte det som var poängen för henne. Hon menade att om det är lördag varje dag då får ju hon kolla på "Wildkids" varje dag! Shiiit, vilken dröm. Det var liksom det bästa hon kunde tänka sig, Wildkids varje dag. Fan vad jag är mycket smartare än henne vill jag då komma fram till, om man ska snacka veckodagar skulle jag vilja att det var fredag och lördag om vartannat för då har man ju något att längta till, dumass! Men fatta alla dom gamlingar som tänker likadant om sånna som mig. "Gud vilken osmart brud, tur att man passerat det stadiet. Hur i all världen kan det första hon önskar sig vara en ny dator/mobil?!" Att visdom kommer med åren kan ju ingen neka till.

SJUKt kul.

Jag är sällan sjuk men när jag väl blir det slår det till ordentligt. Igårkväll hade jag en konstig känsla i magen och i natt spydde jag konstant (om ni vill veta). Nu är det lite bättre, efter att jag sovit typ hela dagen. När jag vaknade för några timmar sen trodde jag att det var söndag och jag tänkte smsa Coach K och säga att jag nog inte kan komma på träningen idag, hade jag orkat sträcka mig till mobilen hade coach blivt väldigt tveksam till mitt tillstånd kan jag tänka mig.
Nu sitter jag och tittar på filmer som får mig att skratta, alltså egengjorda filmer. Sen har man ju dragit SM filmerna ett par gånger också...


1 När Emelie inte alls lär sig dyka på Zakynthos.
2 När Malin visar måttet på hennes balans i Lund.
3 När Cillo är full like a kastrull i Spanien.
4 När Carro rasar sitt höga korthus i Åhus.


Köttar på jobbet också.

Dubbeljobb idag! Så himla jättesuperkul. Men äsch, jag får ju vara ute i solen på dagen. Inga klagomål här inte.
Snart är det söndag och då får jag träffa mina guldlagmedlemmar igen!
Nu: Dagis. Sen: Coop!


Känn dig fri

Tänk vad vädret kan göra! Går inte alla omkring nu och är helt jättelyckliga eller? Jag gör iaf det... finns inte en chans att jag kommer bo i det här landet vintertid när jag blir pensionär, España säger jag då - kör en "morfar" liksom. Känner man sig inte väldigt fri och lycklig när det är sol ute? Ännu mer fri och lycklig känner man sig när man kör bil i solen. Jag har förstått att där langar man väldigt mycket känner-mig-fri-för-jag-äger-världen-känsla. Jag har ju försökt köra så mycket som möjligt nu när vi varit lediga från träningen, men det är ju lika skönt och behövligt att vara ledig från träning som man längtar efter att få börja igen (söndag). Nu har vi en tävling kvar på säsongen och vi ska göra den till den bästa. Hittills har det gått väldigt bra för oss, med två guld i bagaget av två möjliga. Bara att kötta på. Jag längtar typ ihjäl mig.

Apropå att känna sig fri, ni kommer ihåg musikvideon vi var med och spelade in för flera månader sen? Här har ni den.

De svartklädda tjejerna, det är vi.

Suuperkul.

H&M, Borlänge

Två tjejer ~16 pratar i provrumskön.
Tjej 1: Jag ska på en dejt med den där killen jag träffade på nätet i helgen!
Tjej 2: Fan va kul!
Tjej 1: Ah, men mamma blev så här skitsur och berättade om en tjej som träffat nån från nätet som visade sig vara helt psycho och mördade henne och grejer…
Tjej 2: Shit va hemskt!
Tjej 1: Ah, men det är ju liksom risker man får ta…
Knäpptyst.

Tjuvlyssnat.se


Bästa av alla!


Filmer


Fabest 5ive - 1a och MVP


Eagles 1a!
 

Tagga ner.

Då har man varvat ner lite från helgen och haft grillkvll med tjejerna hos Terran, supermysigt. Sen var ju Terran själv typ världens bästa kompis som skjutsade mig heeela vägen hem!
Tänkte bara skriva att det inte blev något i Sportspegeln igår, de hade svårigheter med redigeringen så det ska visas senare i veckan. Lugn bara.

Nu ska jag sova!

KÖTTA VAR ORDET!

Helgen är över. Den här helgen vi har lääääääängtat efter och fan vad bra det gick, fan vad bra vi var! Vi tog SM GULD MED EAGLES, vi tog SM GULD MED FABEST och vi tog det där lyckopriset... MVP MED FABEST!
Kan man vara lyckligare eller? Vi hade inte kunnat göra en bättre tävling. När allt sitter på förträningen och på tävling, fast ännu bättre på tävling och med riktigt lycka, då är man fan bäst! Vi lyfte taket riktigt högt, belöning - SM GULD!

Snart ska jag kolla på Sportspeglen som följt oss under dagen, klockan halv nio börjar det! KOLLA. Sen ska jag hem till Cillan. Bilder och sånt får ni njuta av senare, jag ska njuta av den här kvällen!
KÖTTA VAR ORDET!


Fabest 5ive - före i tiden.

Jag vet inte vad ni tycker, men jag har fått känslan av att Fabestos är lite före i tiden. Jag menar kolla, den här fina skylten fick jag av dom när jag tog studenten i somras...


Kolla lite noggrannare då, så ser ni detta.

Vad hände sen? Jo.

Det där är ju jag!


Ännu bästare.

SM gäller nu. Vill ni så kan ni följa vår tid fram till SM (även efter helgen för vi tänker behålla bloggens titel).
Fredag - sista träningen innan tävling.
Lördag - Eagles sitter bekvämt i klacken och tittar på vad juniordagen har att briljera med, samtidigt som vi i huvudet ser hur passande vi är för att rocka arenan dagen efter. Taggmiddag och övernattning i Uppsala - TAGG, jätte tagg.
Söndag - D-day. Eagles, Fabest och Ida tävlar. Vi kör vårt race, inget konstigt alls.

KÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖTTA!

Thai take away.

I lördags efter jobbet åkte jag hem till Frida Å (shit vad kul det är att säga Frida Å igen, hon hatar ju "Frida Å" eftersom hon alltid blev kallad för det i skolan av lärarna, men det är en annan story) för att ha tjejmiddag. Hon har ju kommit hem från Thailand där hon befunnit sig halva livet känns det som, nästan nio månader. Kul om hon skulle kommit hem med en bebis just för att det råkade vara nio månader muahaha. Kunde ju jag tro. Välidgt trevligt var det iaf och vi hade mycket att prata om märkte vi. Efter middag och snack drog tjejerna in till stan och jag tog en promme hem. Jag är ingen partypooper eller så utan jag skulle faktiskt jobba kl 10 igår, då väger några fler timmars sömn rätt mycket jämfört med en ölrunda som skulle betyda colarunda för mig. Comprende?


Hon har ju inte alls haft det bra där.
(Igår var Eagles lika bäst som alltid, och fan... för att inte nämna Fabest.)


När vi gräver guld i Fyrishov.

Blir inte så mycket annat att skriva här än träning för det är det enda som surrar i huvudet på mig just nu. Om en vecka är det SM och vi ska bannemig försvara vårt SM guld! Högsta jävla växeln i nu tjejer. Tiden från DM till SM har gått stört fort, kanske för att våra tankar har varit i USA men kropparna i Sverige... man blir rätt kluven då, logiskt. Men nu kommer vi tillbaka. Tankarna fokuseras på Svartbäcken, på känslan innan DM och på SM. Vi har inte kämpat såhär hårt för ingenting, samma belöning som på DM är det som gäller. Vill vi så kan vi. Och vill vill vi ju!


Vi är fan gjorda av lycka.

Gud, hör mig!

Det skulle bli picknick på Djurgården idag men det blev picknick hemma hos Malin i vardagsrummet. Varför kan inte gud läsa mina tankar?

Ikväll är det träning, snart är det SM. Fattar ni hur taggad jag blev när Coach K skrev "om 10 dagar får vi se om vi kan ha kvar den här bloggen." NationalChamps.blogg.se
TAGGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jyckar alltså, akta er!

Jag överlevde bilkörningen här om dagen... men körde nästan på en hund. Hur dumma människor finns det på en skala? Typ jävligt dumma! Här kommer jag och kör bil på en smal grusväg, precis i en brant(!) nedförsbacke springer en hund (lika liten som en chihuahua) ut på vägen, jag tvääärnitar och där står vi då mitt i en nedförsbacke med en hund skällandes utanför dörren. Han/hon hade hittat ett hål i staketet på tomten och passade på att skicka några extra hjärtklappningar till mig genom att springa framför bilen, fan för dom som inte har koll på sina jyckar! Mamma, som inte ens såg hunden fick mest panik för att jag då var tvungen att starta i en brant nedförsbacke vilket jag inte gjort tidigare. Det gick galant. Jag sitter ju här!

Nu ska jag duscha, övningsköra och sen åka till Frida för lunch! Grymt-bra-dag satsar jag på att det blir, vi toppar det ju med träning ikväll. Joorååhsatte, living the dream.


Landslaget 2010


Just nu tänker jag på...

... att Jos och Hanna har det så himla bra over there och att vi aldrig kom dit
... att Malin snart åker till Kreta, det var okej förut eftersom jag då skulle få en USA resa innan
... att det är soligt men fan inte varmt ute
... att jag vill köpa jättemycket sommarkläder men budgeten säger tvärnej
... att jag ska träffa pepparkakan Frida imorn
... att jag kanske inte ens vill träffa henne för att hon kommer berätta om allt kul de varit med om, som jag inte fick uppleva pga det där jääääääääääääääääääävla pissmolnet!

Jag märker att jag behöver sommar, Spanien och Eagles nu!
  

Helgen i text och bilder.

Vi kör en liten resumé av helgen då! På valborg käkade jag tapas med några tjejer från gamla klassen + Bella, tjejerna drog vidare på fest men jag och Bella bestämde oss för att möta mina cheer-tjejer och slira på stan. Helt plötsligt var vi typ Eagles på Grodan, svinkul, för där mötte vi även hela Fabestos. Jag och Melissa har bestämt att vi kör nya träningstider nu: 01-03 fredag och lördag på Grodan. Högt i tak, musik och massa spotters på dansgolvet. Kanonbra! 
Efter det var det sandhamn som gällde, Bellas päron hade redan seglat ut båten så vi tog färjan. Mannen som ligger bakom min favoritfilm, Peter Magnusson la till bredvid oss också, hur coolt? SÅ coolt! En riktig dunderhelg blev det med fest på Seglarhotellet, promenader runt ön, klättring upp för sandtorn och 35åriga snubbar som raggade. Även om jag hade kunnat hantera dessa idioter själv så var Andreas, Bellas bror med på ett hörn och schasade iväg dem. Grabbarna/gubbarna ville inte riktigt förstå pikarna från oss vilket gjorde det hela ännu roligare. Samtidigt försökte John (en kompis) styra efterfest som just dessa gubbar förstörde genom att försöka närvara.
Andreas kommentar när de frågade om vi ville ha efterfest med dom: "Men hörru Pinocchio, gå och lägg dig!"

      

Jag måste berätta om en grej som höll på att hända igår när jag körde bil också. Men det får bli senare.

Desperata Diabasvägen

Mina kompisar har alltid sagt man får känslan av Desperate Housewives när man kommer till mitt område (nu ska ni inte tro att jag tror att jag bor i ett sånt område med såna hus, utan bara känslan... okej?) men jag har verkligen aldrig fattat varför... fram tills nu. Det som är likt är väl mest grannarna och stämningen, sen att husen är likadana på samma sätt som husen i serien är likadana är en annan poäng. För att bli en Desperat Diabasare ska du gå ut i morgonrocken och hämta tidningen, dra en vink till grannen och sträcka lite extra på dig samtidigt som du tänker att "gud vad livet är härligt" sen ska du gå tillbaka in med kaffe och tidning vid köksbordet, dra på dig slipsen/Mulberry väskan och åka till jobbet. Varannan tisdag ska du springa följa john tillsammans med dina gannar till glassbilen, det gjorde jag nyss. Det var liksom nästan som att alla stod vid sina egna dörrar och räknade ner, allt för att alla skulle komma ut samtidigt. Inte nog med det, vid glassbilen ska man även snicksnacka om vilken glass man ska ha, barnen ska stå och banka på glassbilens bakruta med deras sandiga fingrar och gärna skrika lite extra för att de inte får alla sorterna de ville ha. Vilka enorma problem man kan ha som barn, när man inte har någa problem att grina över.

Ville bara skriva av mig känslan jag kom att tänka på nyss när jag då sprang följa john till glassbilen. Nu ska jag ut och övningsköra, överlever jag det ska ni få reda på vad jag gjorde i helgen... S to the A to the N to the D to the H to the A to the M to the N. Jag har mycket att berätta, frågan är om man pallar läsa.

RSS 2.0