"SKIDÅKNING"

Alltså tillåt mig att skratta högt. HAHAHAHA. Jag trodde att vi var bättre på att åka skidor i Sverige än såhär! Varför anmäler sig dessa personer till loppet över huvud taget? Det roligaste är de som åker med en meters bredd mellan skidorna och ramlar EFTER sörjan för att de ska byta spår. Underhållning!

GÅR ETT STEG LÄNGRE

Har ni någon gång svävat bort i tankar? Alltså nu menar jag ganska rejält. Det gjorde jag idag när jag satt på bussen mot stan. Vid bron efter Henriksdal ser det precis ut som att bussen ska köra in på tågspåret bredvid och jag började tänka att "nu välter bussen, då hamnar vi över tåglinjen. Vem kontaktar konduktörn där och berättar att de inte kan åka för att det ligger en buss rakt över spåret och är påväg ner i vattnet? Vem kan göra det? Kanske han som sitter i tornet och hissar upp och ner broöppningen? Fatta om han inte hinner kontakta konduktörn, undra om bromsarna skulle fungera såpass bra? Förmodligen inte." I stunden håller jag i min mobil så jag börjar även tänka "om min mobil klarar sig så kommer de ju kolla mina senaste kontakter, vem ringer de då? Vilka har jag pratat med? Ja jo det funkar nog." och "Men tänk om jag överlever men hamnar i rullstol, hur gör jag med VM då? Åker jag till USA ändå i rullstolen och tittar på tjejerna? Fast då måste ju coach L kontakta flygbolaget och säga att vi måste ändra en bokning för att en tjej blivit handikappad och behöver en specialplats. Skulle det funka?"

Ni förstår hur mina tankar flög iväg... händer det här någon annan än mig? Är jag sjuk? Jag kan lätt överanalysera situationer, lite ut av en expert i ämnet... När vi kommit över bron och var framme i Slussen slutade jag att analysera och funderade på vad som orsakade tankarna från början. Jag måste ju skratta åt mig själv. Fan vilket ekollon jag är!


Undra vad jag hade för tankar här. Typ att jag skulle bryta benet om jag snubblade på hopprepet... men att det säkert skulle vara värt pinan.
Phiphi Island

SHOPPINGSUG

Magen börjar verkligen bli på bättringsvägen nu och det kliar i hela kroppen för att jag vill ut och göra nåt. Inte minst ut på stan och shoppa, meeen det får jag nog vänta med tills jag kommer till USA faktiskt. Tydligen är det bara sju veckor kvar. Det kommer gå lika fort som Northug för några minuter sen vann herrstafetten (fan, Hellner skulle ha dragit ifrån där!). Fredag är det idag också. Jag kommer förmodligen sitta och checka Let's Dance för första gången i år. Vilka är ens med och tävlar?
Lugn helg med kanske mycket övningskörning och träning på söndag, det blir bra!


Kan inte fatta att det var 2008 vi var i Florida sist...

Like it's dynamite!

Okej att det är häftigt att beatboxa. Men fasen att ha det här tålamodet att göra allt med munnen och sätta ihop det. Hatten av, cool kille!


SKULLE INTE BANGA

Jag går nuts av att vara sjuk. Och nu också av att behöva vänta ääännu längre på ett svar jag väldigt gärna kan få pronto...
Skulle inte banga på att dra hit igen under tiden

Japp, krigartejpen är för brännskadan jag fick från moppen...

RSS 2.0