Snödag

Fixa till det här ozonlagret nu då. Lite mer avgaser. Orkar verkligen inte med mer snö. Snart sätter jag på mig jeansjackan och shortsen. TROTSAR vintern helt! Som han på T-centralen som har shorts året runt. Vore nåt...

Till dagen då... Jag är helt stört trött nu efter en dag med jobb och träning. En väldigt bra träning vill jag tillägga. Varvar just nu ner med "I en annan del av Köping" helt jättekul att titta när dom dansar, dom är så glada. Snacka om att gilla livet. Tobbe är ju skön (han den arga) han ville så gärna dansa men det var liksom för töntigt så han dansade lite hårdare med sin partner och drog runt henne. Allt med en sur blick.

Nu har Bella åkt. Hon sitter just nu på flyget till Peking, hoppas att "Air China" är bra nu då, har ju inte hört så mycket fördelaktigt om dom. Haha.

Vad säger ni om den här insnöade bilen vid min busshållplats? Man får skylla sig själv om man väljer P-plats på det viset.




Det var fredag, det är lördag.

HEJ HEJ HEJ!
Tänkte dra iväg ett inlägg innan jobbet. Lite summering av vad som vart och vad jag MISSAT.
Igår skulle vi ju hitta bikin till Bella, det gick såååå bra. Sverige är ett vinterland på riktigt konstaterar jag nu. Vi hittade ingen som var snygg och kostade mindre än 500 riksdaler, då kan hon ju lika gärna köpa en baaaota snygg i Australen för samma pengar. Visst? Bra tänkt! Malin blev kär under vår tripp på Götgatan. Vi gick in i en second hand butik och där stod han. Hennes ljuvliga, fina och bedårande gungstol. Hon var på riktigt beredd att köpa den "här och nu" och planerade vart den skulle stå, byta tyg mm. Herre, en gungstol liksom. Visserligen var den skön men att inte kunna slita blicken från en gungstol är väl lite "overkill"? Som jag brukar säga. Vår dag summerar man med att när vi tre är tillsammans är vi som tre systrar. Tre systrar som ibland bråkar, ibland skrattar högt ihop och som ibland också är bästa kompisar. Jahaja.

Hoppas alla hade kul på sina äventyr igår som jag missade. Sarahs 21års partaj, Sofias 20års partaj, tjejernas spårade utgång och Cleos 18års utgång. Fan allt på en och samma dag. Man tackar! Jag beslöt mig för att avstå från allt kalasande och istället vara hemma, titta på Solsidan (som var mega bra) och få mina behövliga sovtimmar innan jobbet. Börjar jag bli vuxen när jag tänker såhär? Jobbigt.

Nu ska jag som sagt speeda iväg till jobbet för att vara där i nio timmar sen rulla in mot stan för att få fira något iaf. Ska kika förbi Friday's där Ankan ska fira sin 20års dag. Men blir bara en kortis för mig för sen måste jag hem och sova, det är jobb imorn också. (Hur tänker jag nu för tiden, det här är inte likt mig.)

Gårdagens kommentar kommer från Malin: "Men alltså, jag tänkte att jag kan köpa busskort nu istället. Nu har det ju gått ner i vikt."


Gungstol.


Packning

Just nu sitter jag hos Bella, har ätit en mycket god middag och håller på med hennes packning. Halva min sommargarderob finns numera i hennes resväska. Fan alltså, jag vill också dra iväg till värme och snygga surfare. Hon har iaf fått med sig en bild på oss som hon ska ha i väskan öööverallt! Så alla surfare over there får en hint om vem jag är, tills jag kommer dit och lär mig surfa. Livin' the dream!... Kan ju dom göra.
Imorn ska vi hitta en bikini till bruden. Malin ska också delta, sen är det träääning för min del, jobb för Malin och släkt för Bella. 
Någon var tvungen att inviga de nya glajjerna.

Jag har snö i lungorna.

Åh vad jag gillar snö just nu. Enormt mycket!

GRATTIS "TYPJOS"!

Nu är Josefinast också 20 barre. MEN JOBBIGT FÖR HENNE att hon befinner sig i landet där man måste vara 21 för att få hantera sådant som alkohol på bästa sätt.
Men grattis påre, ses i april pinglan!


PjävlaH

Alltså vad häääääänder? Läs inte detta om du inte sett senaste avsnittet. (Vissa av er är ju nördar och tittar inte, men men.)

CIMON, que pasa liksom? Killen skulle ju vinna! Nu får fan Kristoffer eller Greta vinna, helst Kristoffer. Nu är det han som är cool när inte Cimon är kvar. Jag är tjej MEN säger ändå att han var faktiskt rätt cool i poolen med brudsen. Snacka om att man skulle känna sig speciell i det läget. Njaa.

Nu måste jag snart sova, ska lämna Lova på dagis imorn = upp tidigt. Juste, jag ska jobba på dagis (ett annat) på tisdag, ska bli jätteskoj!
Snart är det helg, typ. Känns som att det händer miljoner grejer och jag har inte koll på nåt även fast jag köpt en kalender. Den viktigaste händelsen har jag iaf koll på, Bella åker till Australien på söndag. I TVÅ MÅNADER.


Kom igen våren!

Aaah, men jag tänkte ju dra ut och springa nu... OFTA det kommer hända när det är 11 minusgrader ute! Kan det bara bli vår nu? Snälla?

Här var det vår, här var det mösspåtagning.

Sverige langar cheermusik.

Alla vet ju att svensk musik blivt så känd i staterna pga oss i cheersverige. Vi i Power och Brandon. Agnes skulle vara detsamma som nada om inte Brandon hade haft hennes "right here right now" i progget 08...
Eller typ att dom hade Fabest del av "Hero" 09. Nu forstätter det i racerfart. Fan vad viktiga vi blev i musikvärlden då, langa lite beröm och para! (Ta det på rätt sätt cheermänniskor.)

Tänkte på en annan grej med cheertävlingar. Kan inte vi i Sverige göra som ALLA gör i USA? Att publiken skriker med i hoppen. 1, 2, 3... rätt skönt och kul. Jag skulle hoppa som en gud då! Promise.

I April är vi på samma tävling, till och med ICU Worlds. Vi snackar riktig VM tävling.

World champions.

Knivigt läge.


JW eller?

Snabba cash var ju inte lite bra. Min man Joel skötte sig rätt grymt på duken! Malin däremot satt och skrattade i vissa scener, alltså scener där man ska gråta. Ingen känsla alls. Jag satt stirrandes mot bioduken, Emelie grät och Malin skrattade... Nääe inte så mycket komedi i filmen, även om jag ser rätt mycket komedi i JWs stekarkompisar som Nippe.
   Efter bion blev det en shoppingrunda på Götgatan, så himla kul för mig att se Malin och (framförallt) Emelie plocka på sig påsar från varje butik vi gick in i. Men jag satsar på att ha pengar i USA istället, så liite nice att shoppa där. Blev lite inspirerad efter filmen, kanske ska börja köra taxi? Jag och Malin funderade på det, vi är en aning billigare än andra taxibolag bara, med tanke på att vi inte har något körkort att visa upp. Detta kom vi på när vi kände för att göra "beach 2010" vägen lite lättare med en fet varm choklad på Wayne´s. YES.



Sundag.

Då var man hemma i lugnet igen efter en dag som först bjöd på jobb och sen träning. En träning där vi hade bestämt att alla skulle se likadana ut för att tv skulle filma och för att Lotta skulle ta fina bilder. ALLA skulle ha de lila tishorna (till och med miniorerna som tränar samtidigt), kom jag ihåg det? NEJ. Hade jag en vit tisha istället? JA. Med andra ord, var jag det svarta (vita) fåret? JA. Varför kommer jag aldrig ihåg sånt? Nästa gång drar hela laget iväg ett sms i tid till mig och påminner. Comprende?

Kom på hur trevligt en kille presenterade sig för mig i fredags. "Hej, jag är mannen i ditt liv". Jag blev bara helt ställd, först tyckte jag att han hade ett HIMLA långt namn, sen en sekund senare kände jag på orden och förstod att det inte alls var hans namn han sa. "Ööh, ja. Sara, eller?" Jag kom uppenbarligen inte på någon bra kontring till det. 
Fast ingen raggnigsreplik tar Dennis för tävlingen i skolan på alla hjärtans dag för typ två år sen. "Hur vill du ha dina ägg imorgon, stekta eller befruktade?" Självklart vann han tävlingen, utan tvekan.

Imorn blir det "Snabba cash" med Emlan och Mallan, så liiiite taggad.
I övrigt längtar jag tills "Solsidan" börjar på fyran. Verkar stört bra. Extra kul är det ju att det faktiskt är filmat på Solsidan i Saltis. Tjing.


Fest eller?

Japp, då kör vi en liten update från gårdagen då! Jesus. Var det kul eller? Ehm, tror det!
Efter träningen samlades vi alla tjejer hos Cillo och fixade oss med gurka, dipp och bål. På med ögonbindel för Cillos del med "Männ som hatar kvinnor" i lurarna för att hon inte skulle höra vad vi pratade om. Bilarna tog oss till Rice där det var fint dukat med serpentiner, partyhattar och blommor. Sogni, Nype och White blev offer för en partyglad tjejliga. Riktigt kul hade vi, bästa var att alla tjejerna kunde vara med på middagen (jag räknar bort dig Jos, hade blivit en rätt dyr middag för dig om du varit tvungen att pröjsa biljetter från USA. Det är okej.)

En grej som jag undrar är ju VARFÖR har man med sig mobilen när man går ut? Helt klart en onödig finess under de timmarna. Dethär med att skirva fel i sms är jag en expert på, det blir ju inte bättre av att man har en touch mobil heller.
Vad tycker ni om exempelvis: "Sorry men jag är den första av oss kör utan några medel hos oss. Cillo mår skit bra. vågor du?" Lite otydligt vad jag ville få fram men jag fick iaf ett gott skratt när jag läste det i morse, det är ju alltid positivt.
Men Cillo tar nog priset som skickade typ femtio sms-biljetter HELT i onödan. Fast hon kanske tyckte att hon behövde det inne i vilmet på White, så var hon säker på att hon skulle komma hem på något sätt. Sen är det ju alltid bra att skicka några extra också...







Nu ska jag forstätta titta på "Hope for Haiti" kom igen, skänk en 50sedel.

GRATTIS CILLO!

Nu är min lilla flicka inte så liten längre, (hon är iof äldre än mig) nu är hon 20 år! Bort med ettan och bort med ton i åldern! Jag och Ida har precis varit nere och överraskat henne med ballonger. Ida har varit så NÄRA att försäga sig flera gånger om att jag skulle komma nu på morgon. Nu blir det dusch och sen ska vi in och mysa i stan innan träningen. Vad vi ska göra efter träningen? Det vet bara gudarna. Maha.


Är jag en Cara?

Kunde inte skirva det här igår. Min dator och jag hade delade åsikter om hur internet fungerar!

Lite komiskt är det hur jag förklarade i förra inlägget att Cimon är skön och två sekunder efter gör ett testet "Vem i Paradise Hotel är du" som Bella skickade på facebook och får detta till svar.



Härlig dag då.

Chillade med brudsen igår efter en dunder träning (som ni kanske förstod i förra inlägget), kollade Paradise och hade mysigt. Det är så spännande alltså, Cimon är ju en rätt skön snubbe måste jag säga. Inge mer med det. Idag vaknade vi efter några timmars sömn, hoppade in i duschen, hoppade in i Grodan (Soffans bil) och mot stan. Rääätt hungriga gick vi mot Rice, vill ni veta vad vi åt? SUSHIBUFFÉ, helt jättegott! Sen var det någon timmas power innan träningen. Behövligt. Härligt att vara med mina Haningebruds igen, lite som jag missat (och saknat) senaste tiden.
Imorgon är det trorsdag som innebär jobb. Hade hoppats på att se Snabba cash också men alla bangar ju. Min bror säger att det inte går att få biljetter. Det går in i ena örat och ut ur andra! Jaja, sen är det freeedag och Cillipill fyller 20 år.

En liten parantes: Jag tycker så synd om Lova nu, hon vaknar av att hon har växtverk i benet. Kommer ihåg hur hemskt det var. Usch.

Vi drar en bild på tjejen som snart är 20 barre.

Lugna er, vi har ingen brådska att bli vuxna!


VÄRLDENS BÄSTA EAGLES

PUNKT!

Cumpleaños feliz abuelo.

78 år och lika lekfull som Lova.
Åk från Spanien och kom till Sverige med lite sol nu då. Pallante ha mer snö här. Ni där nere får dela med er lite till oss här uppe!

Slutar alltid gott...nästan alltid.

Men det började super. På morgonens tapet var det tåget med Cillo och Sibbe, för att träffa Hääänni som varit borta i typ tretusen år. Där kom hon glidandes i bilen, lite overkligt men härligt var det. Kändes som vanligt att sätta sig i hennes coche och köra i typ 180, vardasmat för'na. Jäätte nyfiken på vad tjejen hade roffat åt sig i staterna. Ca 340 par skor blev uppackade och kläder som lika gärna skulle kunna vara till hela byggden hade hon med sig. VAKUMFÖRPACKAT i fyra bronto stora väskor. Flickan har en hög halt shopaholic i sig. Efter en mysig dag med tjejerna tänkte jag smart att jag skulle äta på jobbet innan jag börjar, "kvart i fyra tåget bilr bra eftersom att jag börjar klockan sex." Jag var stört hungrig för att jag knappt ätit något på hela dagen, nice att chilla lite innan allt drar igång liksom. På bussen från Slussen ringer Maria och undrar vart jag är, "Hej vart är du, du jobbar idag. Mias tid från klockan fem." "VA? Från klockan fem? Ja men jaha (tänk er Sunes pappa, Rudolfs ton) jag sitter på bussen, framme om tio!" Där kom jag, försenad och stressad till jobbeet. Missade min rast som jag skulle fått, eftersom jag var sen och blev utan mat. YES, nice att man käkade kl 11 och skulle få i sig något nästa 11slag (23 i det här fallet.) Nu är jag hemma och har precis ätit soppa. Nu är jag lugn. ELLER?

Jag fick nyss veta (utan att jag ville) vem som åkte ur Paradise. Jävla Bella smsar och är arg. MEN TACK FÖR DET, JAG HAR JU INTE SETT SKITEN! HELVETE!
Imorn blir det lunch med Frida, hämta ut kameran och träning! Jippi!


Nu är Hannibanani hemma!


Och förresten...

... nyårlöften kan ställa sig på plankan med inte bara en elle två hajar i havet, utan typ en miljon stycken. Vem kom på att man ska ha nyårlöften? En dum människa!

Film

Sommaren med Göran. Den är helt sjukt bra. Jag vet, jag är inte sen med att se den, min bror gjorde lite olagliga grejer på nätet sådär så nu har jag iaf sett den. Skulle kunna se den om och om igen. Peter Magnusson är helt lysande.
Jag menar vad ni förstår. Jag är svag för svensk film.

När Göran och Alex ska segla till Västkusten:
"Grabbar var försiktig med sjökorten."
"Aja, ja det är lugnt. Jag har vattentät kamera."


Köpa är inte en synonym till shoppa.

Jag köpte bara det jag var tvungen att köpa idag plus två saker men det är lugnt, båda var rea varor.
Att köpa det man behöver är inte att shoppa tycker jag. Jag köpte (inte shoppade) ett par byxor, en almanacka och smink. Alla tre tingen var nödvändiga för mig. Linnet och halsbandet var bonus, det var för billigt att låta bli.

Någon som är sugen på smarta ungdommar?

Man blir tvungen att kippa efter andan när

man hör sånt här


Datorsalen på en gymnasieskola, Stockholm

Tjej ~17: Vad heter den där lilla mössan som alla judar har på sig?
Tjej ~18 (tveksamt): Hmm… googla!
Tjej ~17: Googla?!


Jag älskar "den 15e"

Varje gång det blir den 15e blir jag glad. Idag är det dessutom fredag, som innebär:
- Lön
- Stan med Malin, shopping (för hennes del, jag ska försöka hålla mig till nyårslöftet)
- Premiär av "Snabba Cash". Jag är lika besatt av Joel Kinnaman som min kära kusin är.
- Träning(!)
- Elin Kling i Let´s Dance
Ni som inte sett de nya "Johan Falk" filmerna borde se dom. GRYMMA och Joel Kinnaman briljerar i allihop. Tex. GSI på fyran nu på söndag, det är typ den bästa!


Good old days.

Har suttit och kollat genom gamla bilder. Herre vad saker man hittat på genom dessa ynka 19 år.
Fastnade lite för den här, dock inte så gammal men. Skolfoto i trean. Vi var ju media/journalistik klass, någon i klassen fick en snilleblixt och kom på att vi skulle ha tema film. WOW, stört bra fantasi! Jag och Malin klär ut oss till Pippi och Lilla gubben, hur genialt är inte det? Ännu roligare med fasit i hand nu när vi typ sitter ihop. Jag är rätt nöjd med prickarna vi fick ihop av svart papper och tejp, jag har hjärna för sånt. Märk Malins man (man, hår på hästar, inte man som i rockstjärnan bredvid) som hon så fint la på sidan inför fotot.
 

När vi ändå är igång kan vi köra bild från vår skiva, tema: Cartoon. Snilleblixt där med, jag vet. Musse Pigg och Kajsa Anka på ingång.


Vill ni ha fler snygga bilder på mig? Jaha, okej. Kör till.
Babbsan på killarnas skiva.

Magnus Uggla på Halloween.

Pallante mer, jobbigt om blogg.se skulle hänga sig pga mig.

Videoblogg awards.

JAG MÅSTE!

Alltså okej att jag kanske inte är rätt människa att uttala sig om videobloggar, men jag såg nyss världens roligaste. En av mina favoritdeltagare i PH är skaparen. Greta. Jag dööööör när hon tar sprayen i ansiktet (även fast den är till för det.) HAHAHA.


Lill-lördag

Ibland undrar man vad man gör hemma när:
Man pratar med Terror i telefonen, hon gapar om hur mycket sushi dom fått och hur mycket jag borde varit där.
Man får höra från annat håll (inte från brudarna själva, obviously) att dom river hela haket på Sogni.
Man får ett sms av Malin efter att jag frågat efter Lisas nummer, där det står: Kan jag skicka det imorn när jag är nykter?

En helt vanlig lill-lördag (onsdag) i Stockholm, inga konstigheter.


Lund

Om jag ska vara ärlig så vill jag bara att Oliver ska vara sjuk nu, så jag kan åka till Emelie och spela Wii. FETT kul. Sorry Oliver.

Kattunge.

Jag och Lova har fått för oss att vi vill ha en till kattunge och tittar därför på kattungar på internet. Vi kommer till en som är helt nyfödd. Lova hoppar typ upp till taket av glädje och säger DEN VILL JAG HA! Jag försöker förklara att den måste vara med sin mamma tills hon blir lite större och sen kan man köpa den. Men Lovas kontring blev att "vi har ju redan en mamma, Ramos kan vara mamman, kan jag få den då? Okej?." Mamma- men vi kan inte ta beslut om det just nu. Lova- men jag menar I MORGON, kan jag få en kattunge I MORGON? Varför är inte allt bara så enkelt som i Lovas ögon är ju min fråga.
Men det vore bra att skaffa en till katt, då har Ramos någon att bestämma över. Stackarn blir bara mobbad av andra katter i området för att hon inte har någon svans. Kan ju inte hon rå för, hon föddes ju så!

Gott och blandat.

Nu är Emelie helt plötsligt "världes bästa kassörska", enligt Hasse Brontén. Efter att hon drog ett lyckat skämt med honom idag på Coop känner jag att hon nog gått om mig i popularitet hos honom. Fan. Jag låg typ etta LIKSOM... Fast jag måste erkänna att jag satt och skrattade i kassan bakom. Hon är rätt bra den där Emelie.

Jättekul också att min rygg blivit så mycket bättre sen min urfuckning på träningen, ååh så bra den är nu... N O T.

Pratade precis med Terror (Therese). Tjejerna håller vad dom lovar. Bigtime. Fast i helgen, då är det min tur. WOOOOP.
VIKTIGT: Fick sms om min kamera, den är lagad nu. YES!

Splittrat inlägg blev det, själv då?


Annars måru?

Jag var ju lite klantig på träningen idag och "fuckade ur" i min voltlänga. Har sådäääääär jätte ont i ryggen nu, testade att gå hem från Telegramvägen... det var tydligen för mycket begärt. Fan. Pallante gå med käpp på jobbet imorn.

Men jag ska inte klaga, om man jämför med dessa godingar.

Träning

Nu ska jag snart bege mig till träning x2. Först Fabest sen Eagles. Så skönt att komma igång igen, man är rätt mör nu. Finns nog ingen typ av träning som är lik cheerleadingprogram, det ska väl vara intervaller då... Så det är svårt att få upp samma flås som innan lovet på en gång, MEN DET KOMMER.
Nu alltså: Ringen!


Hjärnceller köpes!


Från tjuvlyssnat.se: 


Avart 3D

Biograf, Stockholm

Två tjejer ~16 är på väg ut från efter filmens slut och pratar om filmen som har varit i 3D.
Tjej 1: Fan vad bra den var! Tänk om det skulle vara så i verkligheten också.
Tjej 2: Vadå?
Tjej 1: Ja, tänk om allt skulle vara i 3D!
Tjej 2: Men…
Tjej 1: Skitläskigt ju, allting skulle kännas som om det var jättenära.


Eagles.

Från en cheerblogg i Norge till Coach K till mig. Här skriver cheerleaders i Norge om oss.

Hit med värme!

Det var ju kul att åka in till stan med Bella, tjejen som åker till Australien i två månader om två veckor. Skit kul att se henne shoppa sommarkläder, verkligen...För övrigt går det faktikskt rätt bra med mitt nyårslöfte att inte shoppa fram till USA. Presentkort kan ju inte räknas? Det är ju inte pengar för mig liksom. Var dock nära att köpa ett par grymt snygga klackar från Urban men dom fanns inte i min storlek. Jag tror att gud gav mig ett tecken där.
Bara för mig att packa ihop mina sommarkläder och langa det till Bella, hon kommer ju som sagt ha bättre användning för det än jag. Fan.
Nu är jul och nyår förbi, nu kan det bli varmt.




Måndag.

Hej bloggen! Var några dagar sen sist men jag har varit helt slut...
Inspelningen i lördags var rolig men LÅNG. Från 8.00 på morgonen till 01.00 på natten var vi där. Omtagning efter omtagning efter omtagning. Vi frös och svettades om vartannat, varje gång man gick in i själva studiorummet möttes man av en vägg av fukt och värme med folk och lampor överallt, som i en bastu samtidigt som det var svinkallt runt logerna. Men det var riktigt kul att få se hur det går till när man spelar in musikvideos. OJ vad du måste vara perfektionist för att jobba med sånt. Medans vi tyckte att de tre första tagningarna av en scen var bra ville de göra tio till. Jisses. En cool låt med ett coolt gäng var det, Panetoz.
 Allt jag har att säga om den dagen är "Jag känner mig fri."
Verkar som att jag inte får upp bilderna från mobilen (min kamera är på lagning) så ni får nöja er utan, sorry.

Idag ska jag förmodligen träffa Belly, hoppas hon är vaken... man vet aldrig med henne.


MAY DEY.

Då var det fredag igen, den här fredagen innebär jobb och sen till Henrik, fira lite, han har ju fyllt år. Jag ska dock inte stanna där så länge för imorn är det uppe med tuppen och spela in en musikvideo med kära fabestos. Kommer bli aaaaaaawesome, för vi är aaaaaaawesome!
Nu ska jag ut på prommis med mamma, hon har också fått ont i ryggen, fast typ 5 gånger mer än mig. Nu käkar vi båda tabletter och hon är sjukskriven. Komiskt att det kom samtidigt.

Melissa, skicka meddelandet igen. Fick bara halva! Helvudde.



Tjaeej.

Så ba Götgatsrunda igår efter jobbet med Coopeliten. Jag skulle ju hem och sova, för nu ska jag till jobbet igen. Fan hände? Jag glömde ringa Cillo, Ida och Terror också, skulle kolla om deras fötter var runda nog eller inte, fast jag tvekar inte en sekund. Inte när det gäller dom...
Sara vad har vi sagt om att hålla löften?!

Förresten så är det ju helt sjukt hur mycket ni kommenterar, hinner knappt läsa alla kommentarer. Kommer in som Niagrafallen!............................................

För er som missade årets klipp...

...Enligt mig.

PH vad fan håller ni på med?

Men alltså vad fan hände på Paradie Hotel HELT SERIÖST? Catja skulle ställt sig vid Cimon och Annelie, varför gick hon inte till Kristoffer så hade Catja åkt. Eller varför ställde sig inte Jackie vid Cimon så hade Blondie åkt?
Det här har uppgjort helt klart. För er som vill veta så är inte Kristoffer och Annelie tillsammans längre, det sa hon på kruuuugen.

Säger som Bella "Osmart drag av AALLAAAAAAAA!"

Sara säger:
yes
WHAAAAAAAAAAAAAAAT?
okej då åker jackievaaaaaaa??
nu fattar jag nada!!!!!!!!!!!
what the fuck?
hahahaaa
men varför ställde sig inte annelie vid christoffer?jag börjar typ grinavarför gick hon inte till christoffer?vafan, fattar nada
Isabelle säger:
ALLTSÅ!
VA FAN HÄNDE DÄR?
fyfaaaan vad sjukt
Sara säger:
hahah jag börjar skratta av allt jag skrivit
Isabelle säger:
osmart drag av ALLAAAAAAAAAA
Isabelle säger:
JA MEN HELVETTEEEEEEEEEEEEEEE
Sara säger:
hahaha "osmart drag av AAAALLAAAAAAA"
Isabelle säger:
HÄNDER MED SERIEN!? JAG KAN FAN SÄTTA HUNDRA MILJONER PÅ ATT DE THÄR VAR UPPGJORT PÅ NÅTT SÄTT!
Sara säger:
MEN JAAAAAAAAAAAAAAAAAAA JAG TROR DET
Isabelle säger:
jag är fan helt bombis!
alla valde sjuka personer!
lovar att dom fick typ 10 000 om dom valde som dom gjorde!
FUCKING SHIEEEEET!
JAG VILLB ARA HA UT JÄVLA DALIN FRÅN SERIEN NU!!!!!!!
ska fan åka dit och se till så hon åker
dumtjack
lackar

SKÖNA BRUDAR!

Impossible is nothing.

Woho fick sluta tidigare på jobbet. Katchiiing på den!
Jag orkar inte dra någon "det här har jag gjort under 2009" som alla andra gör. Har ju liksom gjort så mycket att fingrarna skulle bli för magra att skriva med... om jag ska skriva ner allt. Oh.
Men mina nyårlöften skulle ni ju få. Jag är inte så bra på det här med nyårslöften, men försöker gör jag alltid. Det kan ingen säga något om! Jag var bra när jag var liten och hade godisförbud i ett år. Det var lätt som en plätt... vad hände sen?

Nyårslöften:
Inte
 shoppa fram till jag åker till USA. (Stötta mig gärna.)
Inte lägga överdrivet med pengar på onödiga saker, typ krogen.
Springa de dagar jag inte tränar.
Börja jobba på ett körkort.
Inhandla min första kalender. Att ha delar av A4 papper i plånkan funkar inte.
Skaffa mig ett fadderbarn. Vi är för egoistiska i den här världen, skulle ni klara er utan någon en extra hundring i månaden? Svar JA!

Malins nyårlöfte är att få bort iaf EN av bilringarna. Hahaha, tyckte jag var kul. Jag kör nog på den jag med då.

Jag gillar uttrycket "Impossible is nothing"


PA

Idag har jag och mamma kollat på kurser utomlands hur länge som helst, men ingen svarar ju när man ringer. Kan vara så att det är lov på alla Universitet... kanske. Malin jag har lite info till dig, vi får se om det är intressant och funkar.
Igår satt vi hela familjen (minus Lova) och kollade på "Paranormal Activity", det är nog den konstigaste äckliga film jag sett. Inte äcklig med blod och sånt utan bara äcklig. En slags Dogma film, typ. Uuuuh, se den! SEN när jag låg i mitt rum och skulle sova hörde jag något från klädkammaren bredvid och det lät precis som det gjorde i filmen, höll ju typ på att göra min säng helt blöt kan jag säga... Jag tror att det var Ramos, eller jag hoppas att det var Ramos. Jävla katt!
Jag ska väl skriva mina nyårslöften sen också... sen.

En helt annan grej, Jag tänker på dig Coach L!

Flytt eller?

Jag vet ju vart jag ska flytta nu för att vara nära mitt liv, så att säga. Jag borde ju helt enkelt flytta till TYRESÖ! As bra... vet inte så mycket om Tyresö i sig men det jag vet är att det ligger mellan ena delen av Sara och andra delen av Sara. Det ligger mellan Nacka och Haninge.

Dessutom har jag fått det svart på vitt när jag pratade med Cillo att man ska göra saker när man tänker på det, annar glömmer man! Helvete. OCH dags att köpa en kalender nu, rätt pronto!

Vad jag ska göra nu? Ut och dra en löprunda.

Apropå flytt, hoppas du får det bra i Amerikat Jos... vi kommer snart! Och Hanna kommer tillbaka typ jätte nu, dumt att dom ersätter varandra, annars hade vi ju varit hela ligan i ett och samma land, i en och samma stad. Damn you!

Lexcomic

I bloggar ingår det ju reklam, rätt mycket reklam. Så varför inte sätta in lite mer reklam? Det nyaste roliga i "hemsideväg" år 2010 som en vän har skapat. Här är hemsidan som ger ett gott skratt. Facebook är så 2009. 

Dessutom är allt ritat på egen hand, kommer bli awsome. Ni kan ju bli en av de första att vara med om det största.



Aaaaah men dura?

Min rygg blir inte ett dugg bättre, med eller utan spikmatta. Jag ska nog gå till läkaren imorn, såhär orkar jag inte ha det. Som plåster på såren: Lite mer jobb.

I övrigt hoppas jag att allt sånt här jobbigt löser sig, jag är nära att få magkatarr igen känner jag. Kan inte allt bara funka nu. Så slipper jag oroa mig. Kom igen då!

Ps. Jag hatar att läsa deppiga inlägg, så ett tips är att ni inte skulle läst det ni precis läste. Ds.

Jag vet vem jag ska hejja på.


Party.

Helt plötsligt var det andra januari. Tiden går snabbt när man har roligt (eller bara jobbar). Nyår var riktigt kul, mycket trevlig och rolig middag med tjejerna och "boysen" sen drog det ju iväg till Magenta där vi mötte upp en hel klunga.

Idag ska Therese ha sitt partaj, för hon har ju fyllt 20 och jag, jag ska JOBBA. Jag stänger, vilket betyder att jag kommer där ifrån klockan halv 23. Just nu känner jag inte riktigt för att sitta på ett pendeltåg mitt i natten men vi får se om det löser sig. Ni andra får ha det så kul hos Terror och parta för mig! (Om jag inte kommer.)  

Vi sätter in en bild på'na.

Ni kommer ihåg att jag skrev att det såg ut som att Therese hade opererat näsan på juluppvisningen?

RSS 2.0