Hur känner du inför att...

... vakna (enbart kisa med ögonen) klockan 06.30 av något så vidrigt som en väckarklocka, snooza i en kvart, lunka till badrummet, duscha i koma, ha klädångest, klä på dig någon trasa ändå, ta en promenad till jobbet, inte möta en kotte på vägen - förstå att klockan verkligen är morgon, slå koden till ingången eftersom du ska öppna på jobbet (08.00), in i omklädningsrummet, sätta dig och glo i två minuter, byta om till jobbkläder, lunka vidare till kassarummet och där höra din chef säga "Men Sara är du här? Du börjar ju inte förens 11 idag!"

Jag beskrev precis min morgon.

Ett gott skratt förlänger väl livet?


"You have four eyes, I feel funny"


Midsommar!

Kort sammanfattning: Dagen kunde inte varit bättre, vädret kunde inte varit bättre. Började med en (i och för sig jättejobbig) promenad till jobbet på morgonen med all min midsommarpackning. Sätter mig i kassan, tror att jag ska jobba till 15 (så skulle man inte det ;P;p;P;p) jag och Emlan fick sluta tidigare, hela två timmar blev det på jobbet. Vi blev så glada att jag råkade orsaka att Therese tappade en kunds bakelse i kondis. Inge mer med det. Själva midsommarfirandet började hos Sandra med sol och bad på altanen, fortsatt med rosé och grillmiddag. Efter supermiddagen beslutade vi oss för att ta oss till Adam, vi GÅR till Förmansvägen, väldigt duktiga ja. Hos Adam väntade mer folk med spel och roligt snack. Vid fyratiden bestämmer vi oss för att inta sängen och vaknar till ett väldigt stökigt hus i Gustavsvik. Nu en storstädning, några pizzabitar och en film senare är jag tillbaka på banan, imorrn är det jobb kl 08.00 och därefter träning.
Jag måste bara säga det igen, gårdagen kunde inte varit bättre. Tack alla!

   

Dubbelt upp!

Fråga mig hur det går med bilkörningen. -Jo det rullar på. Idag körde jag på motorväg för först gången. Alltså att köra bil är ju bland det roligaste som finns, man sitter nästan och skrattar framför ratten, (om man får överdriva pyttelite) så kul är det. Men det är inte det enda jag har hunnit med under dagen. Idag var en sån där dubbel-pass-jobb-dag med först dagis och sen Coop, slitet är det men vad gör man inte? Jag fick dessutom skjuts av Malin från det ena jobbet till det andra, så varför klaga?
Imorgon är det istället dubbelträning, föst Fabest och sen Eagles, vi är på gång. EM är inte lågt bort och vi tar det lugnt på vårt "kötta" vis.
Snart får jag semester också. Living the dream... inte nu kanske eftersom jag jobbar 24/7 men sen så. Sen blir det Spanien... som i övrigt vann mot Honduras idag(!)

Osammanhängande

Alltså hur fint bröllop var det inte igår då? Vem vill inte ha en man som Prins Daniel?
Oj, nu är det Brasilien-Elfenbenskusten, måste titta. Det sägs ju vara en miljard människor som ska se matchen, känns som himla många människor. Grupptryck!?


Sibels student

Jag sa ju att jag skulle lägga upp bilder från Sibels student förut, här har ni. Hur många tror ni bryter fötterna på deras studentdag när de springer ner för den där trappan? Minst sagt spårat utspring!
         

Vad sa du att du hade? -En jättebra dag!

Jag älskar verkligen svensk sommar, kan inte det vara typ det bästa som finns? Nästan då. Igår låg jag på altanen och solade, lyssnade på musik och älskade livet sen åkte jag in till stan för att möta upp Frida på en sushi i Humlegården, mega härligt. Efter det drog jag till jobbet, dödade några timmar i kassan sen kom Taxi Malin, vi åkte till donken med Coop tjejerna och köpte glass, självklart drive through. Det är tydligen tradition när man precis fått körkort... inget motorstopp för Malin, duktigt där! Glassen åt vi upp nere i Nacka Strand, ni vet där blivande prins Daniel hade en del av sin svensexa, för att komma i stämning till morgondagen tänkte vi (eller för att det helt enkelt är fint där nere. Välj själva.) Hur bra dag? Superbra dag!

  
(Klaga inte på mig, bilden på Frida är stående i datorn, klaga på blogg.se keej?)


Kalla aldrig en mås för mes.

Ja, jag är skit sur över att Spanien förlorade igår. Det var inte riktigt rättvist va? Men nog om det.

Vart tar sniglarna vägen när det är sol? Hur kan de ta sig fram som blixten så fort det kommer en regndroppe? Har dem någon turbo-knapp som Mario har i tv-spel eller vad sitter dem på för specialkrafter just då? Sånt funderade jag och Cillo på här om dagen när vi picknickade på Djurgården, suuuupermysigt. Mitt på gräset bland fågelskit låg vi. Jag fick det ohälsosamt konstaterat hur jädra rädd jag är för fåglar. Mest måsar, skator, änder och duvor. inte. kul. Det värsta är att de är så oberäkneliga. När Cillo får för sig att slänga skinkrester på gräset ser man hur stora äckliga måsar dyker ner för att gadda upp dem och jag trodde jag skulle dö... och lär ha fungerat som en väckarklocka för de som inte redan var vakna. När vi började kasta skor på de fåglar som närmade sig gick det bättre, fungerade lite som ett staket runt oss. Detgillarvi!
Skulle inte du bli rädd om en mås attackerade dig?


Viva España!

Nu är det fotboll som gäller! Spanien-Schweiz. Jag hejar ju självklart på Spanien i fotbolls-VM, inga konstigheter där. Lite extra på Ramos då, min katt är faktiskt döpt efter honom.


Sibbe!

Idag tog äääälskade Sibel studenten! Att se henne springa ner för trappan i Rålis var bland det roligaste jag sett. Man kunde säkert se hennes Colgate-leende från Kina. Nu är det gjort och som jag sa till henne, nästa gång hon pluggar får hon välja vad hon vill, om hon ens vill. Det är ju inte illa!



Bilder och sånt får komma senare, nu måste jag sova. Imorn fyller bror min 18, jag ska jobba två pass och hinna med Polisen där emellan. Phuuii. Frida tar ju också studenten, men så långt kunde mitt schema inte sträcka sig, tyvärr.

0 toasters till ordet "slump"

På riktigt, Anders Eklund är ju den vidrigaste varelsen som finns. Det finns många vidriga personer i världen men han står nog högst upp på min lista. Idioten har ju åkt fast för Engla och Pernilla morden och nu har polisen kollat upp fler brott som han kan ha gjort sig skyldig till. I näst intill 400 av fallen har han befunnit sig på platserna flickorna och kvinnorna råkat illa ut (om man ska uttrycka sig så). Jag tror inte på slumpen när det gäller sånt här. Fatta vad han sitter inne på i sin tjocka IQ-befriade hjärna! Han har liksom klarat av att inte berätta om det här även fast han åkt fast. En riktigt vidrig människa. (Han har ju inte blivit åtalad för de här 400 fallen än, utan det är än så länge mina tankar.) Men han har fortfarande befunnit sig på platserna och kan "teoretiskt" ha begått brotten. En slump? Njaae.
Det här poppade upp i min hjärna när jag kollade på nyheterna nyss, folk sover... någonstans måste jag få ut det, eller hur?
Vidriga människor finns det och han är bara en i mängden...

Grattis Dessan!

Jag sa ju att jag skulle höra av mig nu efter helgen. Stört trött är jag, överallt. Huvud, axlar, knä och tå! Det har varit en grym helg med grymma lag, spotters och domare. Även om jag helst vill lägga mig i sängen nu så ska jag på Desseas skiva, tjejen tog ju studenten idag, Nationaldagen ni vet. Fintskareva!

Student 2010!

"Fan vilken lång text men jag läser ändå"

Här är jag igen! Jag är lite borta i huvudet, vet inte riktigt vad det är för dag idag. Eller i morse hade jag ingen direkt koll, jag sa till Lova att det INTE är gröt på dagis idag för det är ju tisdag! Jo men visst va, tisdag. Idag åker jag till Uppsala för RM i cheerleading så det vorde ju bra om jag är med på att det faktiskt är fredag idag. Dumjävel. Men det kan ha att göra med att jag var ute och slirade på stan i onsdags. Himla kul hade vi. Trion Sara, Cillo, Ida klingar bra när det gäller utgångar. Först Utecompagniet sen Sogni, hälsade på Alex o co på Ego och avslutade på White. Även om vi hade stört kul under kvällen var det typ roligare på hemvägen. 
Vi blev vittnen till en liten incident på Mc Donalds, ganska obehagligt men ändå underhållande. En kille var lite-jätte dum i huvudet (eller så kan du kalla honom rasist) "disskuterade" med en annan kille, den andra var bara smart och filmade allt samtidigt som han gav motargument som resulterade i att den lite-jätte dumma killen "dribblades upp på läktarn" som man hade sagt på fotbollsspråk. När vi fått nog av donken ser vi att dumingens kompis blivit arresterad av polisen. Det finns ju så härligt fina killar här i Stockholm nattetid. NOT!
Vet ni vad vi får för oss sen? NEJ, men vi känner att en tågresa hem inte skulle sitta fel, något som vi inte gjort sen... typ vet inte. Det var också himla kul, på vägen går vi förbi typ tvåtusen tjejer med sovsäckar som bildat en lång kö utanför Sergelbion, vi var tvungna att fråga vad de höll på med.
"Vad håller ni på med?"
"Vi köar för gratisbiljetter till Twilight presskonferensen."
Då kunde jag inte hålla mig längre. SKOJAR DOM MED MIG, jag kunde inte hålla mig för skratt. De här tjejerna (även enstaka killar) sitter alltså på Sergelgatan (typ den äckligaste gatan i stan) med sovsäckar ett helt dygn för att få gratisbiljetter till en pressgrej för Twilight. Men de erkände, de sa sjävla att de är dumma i huvudet. Det var ju skönt att vi slapp intala dem det. Så det roade vi oss med på hemvägen, Cillo ställde sig längst bak i kön och försökte få det att kännas värt... men det sprack rätt snabbt. Det gick liksom inte framåt. Det roliga var att berätta för människorna längst bak i kön att "bara så ni vet så är det typ tvåtusentrettiosjutton personer före er. Bara så ni vet liksom. Kan vara skönt att höra" Stört bra kväll!
Nu ska jag lägga mig på altanen sen packa inför Uppsala, vi hörs på söndag när jag kommer hem.


Mina två vapendragare. 

RSS 2.0