My love, Coop.

Mina planer om att göra mig fattig i stan med Mallan blev inte verklighet idag. De tankarna fick jag lägga av med när min chef ringde mig klockan åtta i morse och undrade om jag kunde jobba klockan nio. Först frågade jag henne vad klockan var just då när hon ringde, eftersom jag inte hade någon aning om om det var dag eller natt. En timme hade jag på mig att komma till jobbet, mina ögon förvandlades till dollartecken och jag svarade "SJÄLVKLART KAN JAG JOBBA" för att inte låta nyvaken. Väl på jobbet var det trevligt, jag glömde till och med bort min rast så Per fick påminna mig. Hade en cool tant som handlade av mig idag, pigg och alert men sen när det kom till att trycka koden till kortet drog hon fram ett stort förstoringsglas, på riktigt! Det var bannemig svårt att hålla masken då, helt från ingenstans kom det fram. Men det hjälpte henne, hon skrev rätt kod. Fiffigt Gerd (skulle hon kunna heta.)

Bara en liten parantes sådär så verkar jag vara rätt populär... när jag jobbar... Åtta nya sms hade jag att läsa när jag slutade, och då hade jag ändå kollat mobilen någon timme innan. Vad är grejen med att vilja få tag på mig endast under den tiden jag jobbar?

Nu: Fix inför middag med Fabest.


The big swed...

Ye, såg precis klart på "el clásico". Självklart avgjorde Zlatan fem minuter efter att han blev inbytt, vilken klippa. Var ju typ rääätt snyggt mål också, förväntade mig iof inget annat.

Idag har det varit jobb och träning för övrigt. Helt sjukt vilka träningar vi har nu, fan har hänt liksom? Zlatan har nog injicerat lite av hans blod i oss, är vad jag tror. Eller så har vi bara fattat grejen med grymma träningar typ 70 gånger i rad... det är en annan teori.

Imorn blir det stan med Mallan sen avskedsmiddag med Fabest för Nilda (hon åker den 9e, men har vi tid någon annan gång? Nej) ska bli väldans mysigt. Mondays på Fridays med Fabais. Tjiing!





Flickan som lekte med elden vs Party pooper mamman.

Har precis tittat på "Flickan som lekte med elden" den var grymt bra... spännande! Men mamma påminde lite om pappan i Telia reklamen "det är han som är the bad guy" med hennes kommentarer, hon har ju läst boken. Jaja, vad gör man liksom, låtsas om att man inte hörde vad hon sa. Efter att hon kläckte ur sig en viss sak om filmen somnade hon i soffan och såg inte ens klart. Det kallar jag party pooper.

Nu är jag iaf redo att se Luftslottet som sprängdes. (Helst utan mamma.)

Pööörtey.

Vill ni veta vart partyt är ikväll? Buss 414! Busschauffören spelade enbart MJ låtar på HÖG volym när jag var på g hem, hade jag inte varit så slut och trött i huvudet hade jag ställt mig upp, skakat järnet och hängt i stångar. Synd att jag inte hade kraften till det... Men jag gillar det, bigtime!


Good luck girls.

Innan jag somnar måste jag säga lycka till till Frida och hennes fyra kompanjoner på VM i helgen. Men mest såklart till Fridipidilido. Ni får visa hur vi gör det i Sverige... annars blir jag fan besviken. Eller nåt!


Tror att bilden är från när vi gick i ettan. Jag gillar mina två slingor till lugg, för att inte nämna tänderna. OCH Fridas "örhängen" som egentligen är klistermärken. Vi använde dom mycket kommer jag ihåg. Jisses...

Very very jättebra!

Idag när jag kom till jobbet blev jag ledsen (inte sådär gråt ledsen utan mer "fan också" ledsen... hade varit rätt pinsamt annars) sen blev jag glad för att Linus kom (jag vet att du läser) HA. Efter det blev jag ännu gladare för att det jag blev ledsen för innan fixade sig. VILKEN KVÄLL VA?

Nu kan det gärna bli måndag på stört och sen onsdag. Eller jag vill iof ha morgondagen, det är träning!

Oj vad jag kände mig som Henrik Schyffert när jag skrev rubriken.

Se upp!

Hittade detta som länk från Aftonbladet idag. Slänger in det här... med tanke på att vi har personalfest snart. Höhö. 

 


Måste just DOM ha den reklamen...

Mindy hade lagt in den på sin blogg, men jag måste ju bara också göra det. Fast egentligen borde jag ju inte... Coop är trots alla reklamer den bästa mat affären, det vet ju alla!


On fire. Typ.

Wooooop vad mina ben är spaghetti nu, det var riktigt jobbigt att gå ner för trapporna i Slussen och springa till bussen. Kändes som att jag var med i en tecknad film när jag sprang, så där att benen inte hinner med överkroppens takt två meter framför. Jag ville mer än vad min kropp ville helt enkelt (men jag hann iaf med bussen.) Det var det värt, baota träning och det känns riktigt bra nu. Vi är på G om man säger så.

I övrigt har jag förstått att jag inte klarar att enbart lita på min hjärna till almanacka längre. Jag behöver något i pappersformat. Känns som att jag har för mycket inplanerat för att komma ihåg alla datum och tider. Det jobbiga är att jag ser framför mig exakt hur almanackan ska se ut och har hittills inte hittat den jag vill ha. Jag kanske helt enklet ska bli designer? Slå på stort, varför inte? (Det andra jobbigt är att alla börjar från januari och jag skulle behöva en PRONTO. Men men.)

Först jobb i helgen sen börjar den första roliga grejen på måndag. "Mondays".
Jag kanske inte ska underskatta min knopp, den har ju fungerat som almanacka så länge jag haft saker att göra... Några år sådär...


Fucking laget (ursäkta ordvalet, men dom förstår.)... Med våra amerikanska snillen Peter & Torian.

Trött hjärna

Är jag trött när mobilen hinner ringa en signal innan jag trycker på alla knappar samtidigt som jag får ner den i golvet för att jag tror att det är väckarklockan?
Nu drar vi igång dagen!

Juste... jag har funderat länge, men i vilken reklam är den här låten med i? Eller är det bara jag som tror att det är en reklamlåt?


Smycken

Idag har jag och mamma rensat bland våra smycken, eller rensat och rensat... Vi har hittat massa gammalt snyggt som vi inte tänkt på fanns. Måste bara inhandla någon sorts silverputs så kan jag använda mer av hennes gamla silver smycken, hon höll ju på med silversmide förr i tiden.

Den här ringen vill jag ha! (även armbandet när vi ändå håller på) KumKum, snyggt.

Sommar eller?

Jisses alltså, snart är det sommar. Det är faktiskt snart, för den börjar planeras nu... Jag har lite ångest för att den snart är här, jag har så mycket att göra innan och så mycket att spara pengar till. Hur ska det gå. Mina planer att ta körkort verkar inte kunna uppfyllas iaf. Inte innan hösten, vilket också menas med kanske i vår. Men det går vi inte in på nu. Spanienresan verkar bokas och blir ca en dag efter ett planerat EM. Pappa är lite sur för att EM alltid krockar med planerna för Spanien, i sommar får jag återigen åka ner efter dom. (Om allt går som planerat)
Sedan MÅSTE jag till Åhus i sommar, antagligen första veckan i augusti, den som vill får följa med för jag kommer åka utan föräldrar och elände. Vi får se om man hinner och har råd med någon annan stor resa, jag och Malin har ju en väldigt stor England"resa" planerad.
Kul att man har blivit vuxen med fyra veckors semester i sommar, kul.

Instickare
, Lova ska tydligen ha kalas här hemma imorn med hennes dockor (hon är sjuk). Så nu har hon sminkat sig lite. Jag var tvungen att ta kort när hon kom in i mitt rum och ville visa sitt mästerverk.

 
Ser ni det fina blåglittriga?


Måndag

Nu är jag så trött på min mobil att jag bara vill ta en hammare, hamra sönder den och sedan dränka den i toaletten och spola så att den kommer till Dr Mugg! Någon som vill köpa mig en ny? Krisfall... Ring mig om ni har något vilktigt på hjärtat, jag hatar att smsa långa böcker med denna pärla.

Vad jag har gjort idag? Ingenting, ibland är det väldigt skönt att varken ha jobb eller träning under en hel dag. Njuter... Jag har sett Inglourious Basterds med Brad Pitt, rätt hemsk och vidrig!

Nej nu ska jag få Bella att hitta på nåt. Ciao!


Helt otrolig.

Skitblogg

Jag har ju ett kollage som jag gjorde för hundra år sedan som jag tänkte få upp på bloggen. Där uppe ni vet? Men nu ger jag upp, officiellt. Det går inte. Hur lyckas folk? Melissa jag behöver din hjälp inom snar framtid...

T- centan med bråk eller cykel i Lund?

Oh no, jag har inte saknat dig T-centralen. Idag var det första gången jag åkte pendeltåg till Centralen vid 21 tiden. Vart lever vi egentligen? Vem var det som började puttas och har smittat varenda Stockholmare att knuffa ner folk från trappan? Vem var det som började gå slalom vid spottkoppen så att man måste väja undan för människor och göra krokben på sig själv? Vem var det som gjorde den där jävla spottkoppshålet över huvud taget? Det är packat med folk runt Pressbyrån och BK, men ingen vågar gå under spottkoppen, rätt roligt tycker jag. Äh fan, gör fler spottkoppar. Underhållande... dock inte så kul för tålamodet när man har bråttom. Jag ska helt klart flytta till Lund, där man knappt vet vad bussar och tåg är, däremot är man en hejare på det här med cyklar. Lundare (kallar vi dem) cyklar nämligen överallt. Skit coolt. Det finns en bra poäng där när man bor i ett landskap som är totalt platt. Skåne, Lund. Det finns ingen stad i Skåne där människor använder cyklar flitigare än folket i Lund, det är i princip omöjligt. Så Lund, here I come... typ nu.

Nu menar inte jag att klanka ner på kollektivtrafiken, allt är bättre än bil, cykel helt aaaawesome.

New York - har skyskraporna.
Stockholm - har stekarna.
Lund - har cyklarna.

Sorry!

I know, dålig uppdatering... kom i bra tajming till att Emelie sa att jag var usel på att uppdatera, men riktigt så usel är jag väl inte? (undantag till nu då) Nu sitter jag iaf hemma och har haft farmor och farfar på besök. Kul, för man träffar dem mer sällan nu med jobb och träning hela tiden samtidigt som de reser runt i världen.

Helgen bjöd på inflyttningsmiddag hos Hanna, riktigt fin lägenhet i Gurra var det. Efter middagen som jag kom försent till pga en träning som var grym (som vanligt) vankades det utgång. Vi satte klackarna i taket på Collage, bra och mysigt ställe måste jag säga. Hoppas att tjejen som ramlade i trappan kommer ihåg var alla hennes blåmärken kommer ifrån (som jag tveklöst kan säga att hon måste ha nu.) Jisses vilket fall hon gjorde, försökte inte rädda sig själv med att ta tag i väggen eller nåt, nej nej, pladask rakt ner. BOM. Alla vände sig om som om det var ET som stod bakom eller nåt, jobbigt för henne... 

Igår var det jobb som vanligt, stängde med Maria och Mia så det blev en rolig stängning, några timmar som gick långsamare än jag ville men mot slutet rasslade det på. Mia nekade en kille som (väldigt uppenbarligen) inte hade sitt eget leg, blev väl höjdpunkten under kvällen. Haha.

Nu ska jag ut på promme sedan mot Haninge och ännu en träning med älskade laget.


Vi drar in en bild på farmor och farfar (+ Lova) från Åhus i somras, det märks att jag saknar stället... onekligen.

Jag längtar SÅ mycket till April.

Då Amerikat, då kommer vi igen...




Det var han som kastade!

Juste. En anna rolig grej. Ni kommer ihåg att jag la upp filmen på "Vem var det som kastade" (Skogsturken)... Nu har det kommit "fram" vem det var som kastade och vem det var som filmade. Aftonbladet skriver om det här.

Detta är lite extra kul eftersom det har blivit en interngrej mellan oss i Ealges, men vi har kommit på ett antal fler, liknande uttryck.

Den där Lova alltså...

Joooodå, först var dagen hur lugn som helst. Hämtar Lova vid halv fyra, cyklar hem i lugn och ro, bygger en koja och börjar laga tortelili... Plötsligt hör jag att Lova pratar i telefon, eller jag tänkte att hon ville vara "cool" som vanligt och låtsas prata i mobil med en kompis så jag struntade i det. Hon kommer in i köket med min mobil mot örat och säger "Sara jag pratar med din kompis, hej hej.. ja nej jättebra" (och fortsätter prata med, vad jag tror är en låtsas kompis.) Sedan hör jag att det faktiskt är någon i andra "änden", försöker rycka mobilen från Lova men precs då la hon på. Jag tittar på mobilen för att se vem det var som ringde...ser att det är jobbet. Lova har alltså pratat med någon från jobbet i min telefon. Klockan var då fem minuter över fyra. Jag förstår med snabb huvudräkning att jag tagit fel på min jobb tid, kollar schemat och japp. Där står det, 16.00-22.20 inte 17.00 som jag trodde. Oscar hinner precis öppna ytterdörren och anlända när jag hoppar på cykeln och trampar till jobbet. Väl där berättar min "vice kassachef" att det var hon som hade pratat med Lova och hon tyckte att hon lät sååååå gullig (så det verkade inte göra så mycket att jag blev lite sen.) PJUUUUUH.

Idag kom han, vår älskade stammis-gubbe klockan 21.55 (vi stänger 22) som vanligt och handlade, som vanligt tog han god tid på sig att ta det han behövde, utan stress, som vanligt stod han med plånboken i tio minuter innan han bestämde sig för vad han skulle betala med. Han är härligt. Har säkert handlat varje dag kl 22 i 50 års tid, tradition liksom.
Btw, har ni smakat nya Marabou? Vinter heter den. Helt goooooooorgeous. Smakar exakt som jul.

Undrar fortfarande hur Lova kunde hitta mobilen, trycka på RÄTT knapp och svara i min telefon bara sådär. Inget mer med det liksom. Nu i efterhand skrattar jag åt det, vet några fler på jobbet som också gjorde det. Jag bjuuder.


Marabou Vinter


MP, förkortning.

Jag missar återigen Mammas Pojkar pga jobb. Blir hem framför datorn och tv4paly efter stängning då. Kom och kika förbi vetja!

EUfreakingREKA...

...Som Seth säger i OC.
Japp, kommit hem från en av de bästa träningarna i världshistorien (måste jag nog dra till med) gryyyyymt skönt när vi har träningar som dessa och de blir fler och fler... Igöls alltså, ibland drar vi till med det ena och det andra. Swoop sa det.

En anna grej, jag hade glömt bort hur kul det var med matte (när man inte pluggar till prov), hjälpte Oscar med hans matte när jag kom hem. Först var jag tvungen att tänka efter och bli lite matte-nostalgisk både en och två gånger... möjligtvis tre, men sedan kom jag på hur det var man räknade matte B. Jag förklarade vissa grejer för honom och han förklarade vissa saker för mig (det var min helvutes vinnarskalle som talade när jag ville förstå det jag inte förstod, så att säga) Pluggningen slutade med att Oscar gick upp och la sig för att han var så trött i huvudet, han hade ju trots allt suttit där ett tag innan jag kom hem, medans jag satt kvar i köket med hans mattebok, penna och papper. Vad hände med mig?

Nu ska jag inta position för fler OC avsnitt. Jag tröttnar aldrig på den serien!

Bara en grej, efter den här brakbraiga kvällen men träning och matte får jag den här låten på hjärnan. Underbart.


Det var nog lite mer än matte-nostalgi som poppade upp.

Fabesto

Såhär känner jag nu. Snart åker Nilda. Chile? Vad har Chile att erbjuda? Vi har det bra här med duggregn, slask och grå himmel... Förstår inte.

 
FABEST 5IVE


.

Jag har bajsont i mitt onda knä efter att jag fick en liten smäll på träningen OCH jag var tvungen att borsta tänderna med Lovas Bamse tandkräm. GODNATT.

Ps. Mickis berättade att hon sett några roliga klipp på youtube på folk som var fulla, jag känner att jag har några egenfilmade att bjuda på. Får se om de kommer upp. Ds.

--------------------------------------------------------------------------------
Update: Jag menade naturligtvis inte att jag står framför kameran (om det nu var någon som uppfattade det så), det jobbet har mina kära vänner gjort så bra...


Kjellan.

Om ni undrar bara lite sådär vem jag tycker är Sveriges bästa skådespelare genom tiderna (så länge jag levt) får ni svaret nu. Kjell Bergqvist. Han briljerar i varenda film han är med i, otrooooooolig. Spelar ingen roll om han har en liten bi-roll eller huvudrollen, scenen är hans. Alltid.
Hundtricket, Mäklarna, Graven (nu Morden), Kocken, Den bästa sommaren... listan kan göras hur lång som helst.
Kul att han bor i Hammarby Sjöstad nära Malin där jag sett honom ett antal gånger. STORT.

Smakprov, Hundtricket.

Estocolmo

På tapeten idag var det shopping. Några klädesplagg, smink och en ring rikare blev jag, Malin några fler... och några hundra... eller tusen kronos fattigare också. HA.
Jag älskar att shoppa när det är mörkt ute, helst ska det snöa också. På min bild såg det ut att snöa. Önskebild. Egentligen var linsen rätt smutsig eller så var det regnet. När det börja närma sig jul är det wuuuunderbart i Stockholm med allt som är upplyst och julpyntat (det kommer och jag längtar). Juste så träffade vi Mickan också, helt otippat. Kul!
Imorn ska jag träffa Frida, som när jag tänker efter är min äldsta vän, det var btw hon som fick in mig i den här cheervärlden från gymnastiken... den jävlen. Nää jag är stört glad för att jag hamnade här, hos mina örnar.


Himla dålig bild, men Malin blev ju snygg.

Energidryck, har du leg?

Jag orkar egentligen inte skriva.
Men en grej kan jag ge ifrån mig. Ni vet att det har blivit 15års gräns på energidrycker nu va? Idag på Pressbyrån ville en tjej köpa en redbull, (jag skulle gissa på att hon var 25 år) när hon ställde fram den i kassan frågade kassakillen efter leg. Hon blev LACK. "VA? Det är 15år gräns på det här, tycker du att jag ser ut att vara 15 år eller? Alltså okej du ska få se på mitt leg!" Kassakillen förstod att han antagligen träffat en öm punkt och bara ryckte på axlarna, tittade på legget och log tillbaka generat, "tack". Tjejen tog sitt leg och sin redbull fort som attan och gick med bestämda steg där ifrån. Fan att inte jag, som stod efter henne i kön också köpte en redbull, hade varit kul att se hur killen skulle ta situationen.

Jag förstår honom (som antagligen bara tittade på skärmen som sa något i stil med "15års gräns, titta leg och godkänn.")... Men jag förstår också henne, 25 barre, köper lite energisocker och blir leggad för att en kille tycker hon ser ut att kunna gå sista året på högstadiet. Kul jul.


Natt då, snart.

Då var man hemkommen från jobbet (ja, det var några timmar sen), släkten har dragit och vinboxen är mer än slut. Idag kom Thomas Bodström och handlade, kön stannade upp och allas blickar vändes mot honom. Undra hur det känns, där går han och ska handla med sin son och får en hel affär att tyyyp tappa andan. Shiirre hörrni, det är ingen profet vi pratar om... 
Jag gjorde tydligen världens tabbe när jag tog in min kassa för att räkna den och gå hem för dagen. Inge mer med det. Fan också. Malin du skulle sprungit in i kassarummet och varnat mig, sagt att jag måste sätta mig igen eller nåt...

Nä, film eller? Ska se vad bror min har för sig där borta. Imorn är det träääning och jag har mer ont i min arm idag än igår. Que fucking pasa?


Åhus i somras. Jag vill bara dit nu.

Fredag

Fan, Eddie fick lämna Idol. Pappa är mer besviken än jag. Kul.
Nu: Flashforward.
Imorn: Jobb för hela slanten. 11-20 woow.

"Man mår som man förtjänar"...

...Är inte rätt uttryck åt mig idag, inte när det gäller vaccin. Jag höll på att dö inatt för att jag typ inte kunde se och hade hundra graders feber. Jag låg till och med och tänkte på vad tråkigt det skulle bli om jag inte skulle kunna träna idag, att jag skulle behöva smsa alla i fabest, Karro. "Nar skulle jag göra det? Jobbigt". Dubbelträning liksom. Men nu mår jag bättre, ska dra i mig en till alvedon snart tänkte jag. Skönt att jag kunde somna om efter att jag vaknade halv 7... rääätt jobbigt annars.

"Vem vare som tappa(de)? Den som tappa ska få stryk!" Kan mycket möjligt bli min kommentar under träningen. (Jag kommer antagligen inte vara en superpassare, kommer antagligen fly hallen om någon tappar ett bygg. Min arm mår inte helt bra idag..)

Jag förtjänar att må bättre, helvete. Men det kommer. Vill man bli bra, får man lida pin... eller nåt.


Kunder som sticker ut i mängden.

Först och främst. shiiiirre vad jag har cyklat idag! Till telegramvägen, från telegramvägen, till dagis, fråg dagis och till jobbet. Tanken var ju att jag skulle cykla hem också, men jag fick så ont i armen (efter sprutan) så jag kände att det var bättre att få skjuts av Simon än att stanna vid Lidl och behöva övernatta där.

Idag kom det en pratglad kille till mig i kassan, jag kan tänka mig att han är lite som min andra favorit. Lite ensam. Rufsigt hår, beiga prasselbyxor, fingerfantar (som kunde bli tumvantar) och ryggsäck. Han babblade på om att plast är farligt, "det kommet hit och dit när det smälter. Avgaser hit och dit". (Under tiden som han står med en plastpåse i handen.) Sedan berättade han att det finns en stoor stor ö ute i Atlanten där det samlas mängder med plast, hela ön är gjord av plast nu. Som ett enda stort isberg sa han, och påpekade återigen hur dåligt det är med plast. "Man skulle leva som de gör på Robinsson, på en öde ö bara." Det tyckte jag lät bra. Då ville han att VI skulle göra det. Då skyllde jag på jobbet. Sedan undrade han hur det var att jobba på Coop. Kul sa jag, eftersom jag har roliga medarbetare. Han svarar: "Ja det måste vara trevligt att säga 'hej' 250 gånger om dagen. Hejdå"... Vet inte om det var hans sätt att dissa mig i slutändan eller om han verkligen menade att det måste vara kul att säga hej 250 gånger om dagen.
Tål att tänka på.

Nu:
Mammas pojkar
Imorn: Inte ha ont i armen eller vara sjuk efter sprutan, fixa i garderoberna mina sedan träning med fabesto och eagles.

Besos!

Vad är oddsen?

Det är läskigt med slumpen! Igår när jag satt på bussen gick det på en kille som jag känner igen så stört mycket, men jag kunde inte placera honom. Idag när jag väntade på t-banan i Slussen kom samma kille igen. Jag ser att han tänker likadant om mig "varför känner jag igen henne?!" Nu har jag kommit på det, han jobbade på SÖS samtidigt som mig förut. På samma avdelning. Killen gick av tunnelbanan i Skanstull, jag med, gick till 3:an, jag med och mot Södersjukhuset, det gjorde jag med. Det är skrämmande, vad är oddsen liksom? Typ 0,0... Jag är iof rätt dålig på det här med odds, men Cillo tycks däremot alltid lyckas, när det gäller tipset och sånt skit. (Även om jag vet att det är Joa som sitter på talangen.)
Nu kom jag till och med på vad han heter, ERIK.

Då har jag iaf vaccinerat mig, så farligt var det inte. Men jag tittade INTE på nålen. Återstår att se hur jag klarar av jobbet senare. Om jag måste arbeta med endast en arm, som när jag stukade tummen.


Oh no. Du kan inte ta mig nu, Svin.

Mm juste

Jag blev grundlurad av Frida och Cristian. Nollor alltså. Fan. (Det var den roliga nyheten som jag skulle kolla upp bättre) SÅ KUL VAR DEN NYHETEN. Någon som trycker på en ny?

Helvete.


Jobba dig uppåt, eller båta dig nedåt. (Österut)

En guldpeng till den som kirrar rubriken.
-----------------------------------------------------------
Bra jävla nyheter för mig när det gäller jobb och träning nästa vecka. Jag säger såhär: HADE INTE KUNNAT PASSA BÄTTRE! Jag älskar min chef, hoppas det fortsätter såhär!

Imorn drar mina homies på kryssning, "rhodoskryssning" skit töntigt verkligen. Vem vill åka på det liksom? Eh, inte jag! Jag tar hellre Malins jobbtider och blir rik.
Aja men ni får ha det så kul då. Snälla, kolla vart alla livbojjar finns på båten innan ni spårar. SÅ bra är ni inte på att simma med alkohol i kroppen...

Jag och Malin skulle egentligen sett Magnus Betnér på Norra Brunn, men det sket ju hon i. Jävla as.

Bild på fyllon. (Eftersom det inte går att lägga upp en på bloggen för tillfället.)




Hinner inte skriva en rubrik.

Jag har fått en jätterolig och otippad nyhet idag. Jag måste bara kolla om den verkligen stämmer innan jag börjar grubbla på detaljerna.
Idag såg jag This is it. Amanda tipsade Malin om en bra hemsida för filmer, som i sin tur tipsade mig. Shiiirre, där fanns den. Filmen får 9 stjärnor av 10. Den var fantastiskt. Nog om det.

Nu när jag är halvt på g till jobbet kom jag på vad det var jag egentligen skulle göra idag, jag skulle sy upp några byxor... fasen också! Hinns inte nu, får bli imorn. Då jag antagligen också ska ta vaccinsprutan. Läskigt. Ciao!


Dagismode.

Eagleso och Fabesto är ju typ rätt grymma, men det har jag redan konstaterat tidigare. Ingen nyhet.


Idag när jag hämtade Lova från dagis, innan jag hetsade iväg på träning möttes jag av en väldigt glad flicka. Hon hade hittat denna t-shirt i hennes garberod i morse och sa tydligen att hon "SKA ha på sig den på dagis." Bara för pappa att hålla käft och lyda.
Det första hon sa när jag kom var "Sara visst går du på cheerleading?" Jag funderade på hur det kunde vara det första hon tänkte på när hon såg mig, men svarade "Ja det vet du ju". Då sa hon bara "Ja och jag också." (Vilket var fel för hon går på gymnastik, min plan är ju att hon ska bli nya Veronica Wagner och sedan KANSKE dra en cheervända.) Men jag lät henne tro det, orkade inte argumentera mot denna envisa tjej. När vi kom hem och tog av ytterkläderna förstod jag varför hon ställde frågan på dagis. Då såg jag den fina tishan hon hade på sig. Här vare gratis reklam.

Jag älskar "Mammas pojkar."

Det blir ju bara roligare och roligare. Parodier gör det där lilla extra.


Måns Möller alltså.

Smarta Aftonbladet.

Det är kul det här med rubriker och kvällstidningar. FASEN vad de tjänar på att knorra till rubriker. Tänker på det med Erik Hamrén och Zlatan. Att han jämförde Zlatan med en häst och sa att han bara ville ha motiverade spelare i landslaget. Två poängteringar. Första: Det han sa var att han inte ville tvinga någon till att spela och vill inte övertyga spelare att spela matcher om de inte är motiverade själva. Enligt mig är det något bra. Andra: Han använde sig av ett ordspråk som han tydligen brukar säga, "Du kan leda en häst till vattnet men dricka måste han göra själv." Även det är något bra enligt mig, ett klokt ordspråk. Ingen människa vill väl ha med en omotiverad människa i ett team?
Jaja, jag tyckte bara att det var lite kul att lägga situationen till rubriken och hoppas att Zlatan fortsätter spela.

Från det ena till det andra. De flesta vet att jag är väldigt svag för det här med att ta i trä när man sagt något som kan förvärra en situation. På träningen slängde jag ur mig att jag väldigt sällan är sjuk och att jag har bra immunförsvar... VARFÖR i helvete tog jag inte i trä då? Nu är jag förkyld och låter som en fågel med klädnypa för näbben.


Uppdatering

Igår var det söndag, vilket innebär träning för Eagles. Just den här söndagen innebar den första träningen på TYP en vecka för mig. Rätt taggad var jag. Fasen vad bra vi är, det är för träningar som går som det gick igår (knepig mening) som man vet varför man går kvar på sporten. Melissa har alltid så bra uttryck för allt. "Vi har våra 'happy moments', vårt progge i år är ju bara ett enda stort happy moment på 2,30 min" Inge Mer Med Det... vill jag säga. FETT MED "HAPPY MOMENT." Satan sa skatan!
Min kväll var inte slut efter träningen, nej nej. Även fast jag bara ville lägga mig ner och gråta för att jag var så trött i kropp och själ hade jag lovat att följa med ut. Det var ju Bellas födelsedag. Vi hade bestämt sedan innan att vi skulle gå till Cafét. Det var bara för mig att snabbt som attan sadla om hemma och bli hämtad av Patrik med Bella och Malin, partytaggarna i bilen. (väldigt skönt, det var nog anledningen till att jag kom ut från huset.)
Men väl på Cafét var det skoj, DJ tävlingen som ägde rum skulle precis starta när vi kom dit. Oväntad seger av Ego måste jag säga, däremot var det inte så oväntat taggade Ego människor där. Efter Cafét var däremot kvällen slut. Skönt.

Idag blev det staden, Isabelle skulle till NK och köpa lite saker för pengarna hon fick i födelsedagspresent. Efter det gick vi till Dennis jobb i Gallerian där vi åkte sån där grej. (Jag kommer inte på vad det heter just denna sekund.) Fasen vad kul det var, jag drog mig först för att testa men efter att Dennis serverad en framför ögonen på mig kunde jag inte säga nej. Jag ska inte fixa körkort och köpa bil, jag ska köpa en sån här. Man kan köra lite mer "Bosse trafik." Eftersom man inte behöver åka på stora vägen tar man sin egna väg och susar förbi alla köer, tjadeeeu. Ibland kommer mina Einstein tankar fram. Spelade airhockey och tittade på när Cornelia och Dojjan försökde hålla sig kvar på galna tjuren gjorde vi också.


Jätteroligt!


Så ser tävlingarna på Café Opera ut. (Fan att jag inte fick med spännisen med vit TAJT tröja, hade varit något för ögat det.)

NU ska jag inte göra någonting.

Jo

Juste, här är mina otroligt sköna skor. (Jag tror att jag bara måste mjuka upp't lite, sen ska vi nog bli bästisar.)


Bella 19 öör nu!

Jag hittade mina älsklingar till skor igår. De fick bli offer för färden till Bella också. Jag säger såhär: Liiite onice att donnorna inte var lika sköna som snygga. Men vad gör man? Man går i skorna ändå. Inge mer med det liksom.

Det var riktigt roligt igår. Folk klampade in fram till 00.00 då vi sjöng för barnet. Per var nog roligast, när vi sjöng alltså. Sen tar han nog några andra pris också, men skit i det. Jag gav honom ett glas "bakis" till frukost, frågade om han ville ha vodka i... tydligen inte så populärt. Emelie var galnast. På alla sätt tror jag. Roligt.

Nu ska jag snart dra mig mot träningen, fan vad jag hatar söndagar när det gäller kollektivtrafiken. Tar typ 30 år att komma till Haninge, jag lär vara rätt rynkig när jag kommer fram. Jobbigt.




Det är ju idag som är hennes riktiga födelsedag. Så GRATTIS BELLA!

Fan, kung i baren bah!

Nu börjar dagen. Jag och Malin ska snart bege oss in mot city. Grejen med stort G för idag är Bellas födelsedagskalas. Ska bli riktigt skoj, just nu känner jag inte att entusiasmen flödar för att skirva. Känner mig mer stressad, måste vara hemma kl 15 för att passa Lova i några timmar. Idag ska mamma och pappa se Winnerbäck, kul för dem säger jag till det! Kul. Jag och Oscar skulle då passat Lova under kvällen men nu poppade ju Bella upp med ett kalas så Oscar får ta det själv under de senare timmarna, även fast han är sjuk. Sorry.

Slutsnackat. Upp och hoppa!
BY THE JÄVLA WAY... Imorn är det träning!


Tagga till. Allsång på skansen alltså... kan vi inte få sommar igen nu på en gång? Snällaråh?

46 årig trummis söker band. Eller?

Jag och Bella tog en rejäl sovmorgn idag. Grymt skönt och grymt välbehövt! Gårdagskvällen blev väldigt lyckad måste jag säga. Högst upp i södra kungstornet vankades det party med pölsemannen korv, mycket folk och liveband. Jag och Bella representerade sprithörnan och chipsskålarna, där skulle det vara välfyllt under hela kvällen. Sent in på småtimmarna hände det en rolig sak, Björn (Bellas pappa) puttade iväg trummisen, satte sig bakom trummorna och brörjade spela låtar med bandet. Det som var extra roligt var att han rockade, minst sagt. Första gången på 25 år var det, folk fick meterlånga hakor... Jag och Bella tittade på varndra med stora förvånade ögon och började filma det hela. Får lägga in en snutt på det senare. Efter kalaset drog vi ut med Bellas bror Andreas + kompisar och bandet. East var stället som blev invaderade av oss. Även det blev lyckat.
Lykad kväll, lyckad natt, lyckad sovmorgon. Nu får vi hoppas på att det blir lika lyckat på jobbet.

Kalkon och kanon...

...känner jag nu. Jag skulle ju sett This is it idag. Men min bror blev lägligt sjuk, så nu ska vi inte gå på bio. Uppförsbacke. Min enda lediga dag på hela veckan. Tack Oscar! Jag som har längtat efter den här dagen hela veckan, men men. Den går en vecka till, ellerhur? Det var väl förra torsdagen premiären var?
I detta elände kom Bella med en superbra karamell. Vi ska jobba på hennes pappas företagsfest ikväll, som vi gjorde förra året. Riktigt kul var det. Jag slipper göra av med pengar och tjänar några guldslantar istället. Nedförsbacke.


Lets goooo!


Drömmar är rätt roliga. Mindre kul när man vaknar.

Jag drömde att Spanineligan (jag, Cillo, Hanna och Sibel) var i USA hos Hanna. Vi var på ett stort vattenland och hade roligt. Vi åkte en rund grej som man blir dyngsur i. Jag filmade det hela (som inte har vattentät kamera) och Hanna stoppade undan sin (som har vattentät kamera.) Men hon tog några bilder innan det stora vattenfallet kom, fina bilder. Efter att vi blivit genomblöta satte vi oss ner för att äta på ett korv med bröd ställe på vattenlandet, även fast ingen av oss ville ha korv med bröd. Det var bokstäver som "Ä" med i namnet på restaurangen. Säkert för att locka hit turister, tänkte vi sådär smart. Min bror var även med då av någon konstig anledning. Hanna gick för att kolla om det fanns något bättre ställe att äta på.... Typiskt hanna. Men hon gick utan mobil, mindre typiskt.
Sedan kom vi till frågan "när ska vi åka in till Alicante och shoppa" (en typisk fråga när vi var i Spanien i somras eftersom vi alla gjorde av med ca 8000kr var på våra shoppingrundor. Nu fick jag ont i magen) Det enda vi kom fram till var att Cillo inte skulle läsa busstabellen och att vi nog skulle ta en taxi hem. Så vi började räkna pengar. Sibel lackade för något då, men det är oklart vad det handlade om. (Kanske någon Johnnybooy, vem vet) Vi hamnade på en fest på stranden, vi fyra i järngänget. Det var inte vilken fest som helst, utan där sydde de upp våra kläder och ändrade dem så som vi ville ha dem. Det var alla kläderna vi köpte inne i Alicante. Mycket praktiskt.

Ni vet, man hoppar väldigt mycket i drömmar. Därför blev det här ett lite osammanhängande inlägg. Men tre saker vet jag nu. Det är att jag vill till USA dirr, att jag längtar tillbaka till Gran Vista och att jag vill att Hanna ska komma hem NU!

Här är några bilder från i somras.













Spanien 09 - så okornigt det kan bli.


Instickare.

Måste min coach vara så bra på att hitta bra saker och Calle Schulman vara så bra på att skriva?

Underskatta inte en dag på jobbet.

Idag var det bannemig en ovanligt rolig och speciell dag på jobbet. Jag satt i kassan i ca en timme sedan sprang jag runt på golvet. Vi har nyöppning imorn så det var mycket att göra, mycket att flytta och mycket att öppna. Mindre pengar att räkna i slutet. Rätt skönt.
Jag är grymt nöjd med min och Lisas kaffepyramid, vi klättrade på pallar och flyttade skyltar i taket. När man inte är på Eagles träning och bygger pyramider får man göra det på sitt sätt där man befinner sig... På jobbet. Kom förbi Coop imorn vetja, en riktigt festlig affär. (Jag borde få betalt för reklamen.)

Dagens sämsta: Cykla till jobbet fram och tillbaka i isande motvind. Jag fick ju rätt bra peeling i ansiktet av alla istappar/nålar som speedade mot mitt ansikte.

Fasen vad sugen jag blev på att åka skidor nu...


...Men även sugen på Jon Olsson.


Dagens bästa.

Cillos ordspråk: "Jag är så jävla trött på att alla dessa atomer ska vara så jävla tunga"

Nu ska jag till jobbet.

Långt hår? Varför det?

Ni har hört det här med att man får längre hår om man har håret uppsatt i tofs? (självklart i en längre period?!) Det har iaf jag fått höra av mormor sedan jag var liten. Nu har jag fan haft det uppsat skit länge, men händer det nåt? NEJ. Ni som känner mig vet att mitt hår växer ungefär i samma takt som en nakenkatts. Jag tror att jag har kommit på varför. När jag var liten hade jag aldrig tofs, jag kunde knappt ha tofs eftersom mitt hår var en varian av nordiskt affro. Längre period kanske menas med flera år, typ hela mitt liv...19 år.
Frisör Alexandra får rycka in med något bra! Mitt hår har nått "längsta möjliga" gränsen.
Vem behöver långt hår när man kan ha, det härliga ordet, lagom långt hår?


Daniel Lindström, perfekt att jämföra med mitt "barndomshår". Tänk er bara en aningen längre (faktiskt) och blondare. Tofs? Tveksamt.


Vissa favoritstammisar

Man blir ju nästan rörd. Idag kom min favoritgubbe och handlade av mig på jobbet. Alltid jätteglad när man säger "Hej" till honom. Han är en sån där ensam typ som måste prata med främlingar för att ha någon att prata med. Som vanligt med cykelhjälmen under armen. 
Idag var det om att han trodde att han var på Ica och tog fram Ica kortet. Men då gjorde jag klart för honom att det inte riktigt fungerade hos oss eftersom vi är Coop. "Oj oj, ja juste. Jag brukar handla på Ica men ibland är det kul att göra lite ävetyr och gå till andra affärer. Vad fint ni har fått det. Ja kvittot tack, spännande att se vad man stoppade i påsen när man kommer hem. Kan jag ta en påse till?" Osv. Sedan när han hade pratat färdigt med mig var det kunden innans tur att vara offer (som stod och packade ner varorna). "Ja jag har ju hållt mig från godis i en månad nu, riktigt duktig. Men ibland måste man säga ifrån och köpa med sig en gottepåse. Ja du kunde inte heller hejda dig ser jag"
Kommentaren jag får att kunden (offret) leendes: Ja det var ju ett spännande samtalsämne han hade. (Han förstod likabra som jag att min favorit inte har så många vänner.)

Till utseendet ser han exakt ut som Kenneth (Peter Magnusson) i "Blomstertid" som gick på tv4 förut. (Även Kenneth har cykelhjälmen som sin bästa vän.)


Höst är städning.

Nu har jag rensat min garderob, igen. Skönt att städa rummet och slänga saker man inte behöver. Även om jag har svårt för sådant. Trots detta står jag fast vid att jag behöver en till garderob och någonstans att ha mina väskor. Något smart förslag?
Snart ska jag till jobbet igen och eagles har träning. :(

Han är för bra den där Timbuktu (och Promoe). Appropå mitt sms till Ida förra helgen om att jag träffade några Sverige Demokrater (och Idol Erik?) så drar vi den här låten.


SOV Sara!

Varför är jag vaken nu? Jag hörde Lova gapa om något tidigare i morse. Nu kan jag inte somna om. Kan meddela att tv4 nyheternas trafikinformation ser bra ut...

Juste, jag hittade mina älsklingsskor igår, storlek 39 var det ända som fanns kvar. Det är bara jag som alltid har sån otur. Ut och leta i Stockholms alla Zara butiker då. Så blir det ALLTID när jag hittar sånt som jag inte kan styra bort blicken ifrån.

Nu ska jag räkna får. (Roligt att det förra inlägget fick rubriken Fåårum.)


Fåårum.

Nu ska jag iväg och träffa Malin för att leta outfits till henne och skor till mig, jag är en sån som inte köper första bästa utan måste verkligen leta runt innan jag hittar mina favoriter. Det har jag helt klart fått från mamma, hon är värre.

Senare: Jobb... båda två till stängning. Det är glatt!


Äntligen

Biljetterna betalda och klara. På torsdag ska jag och min bror se THIS IS IT. Jag längtar sjukt mycket!

 

Juste glömde ju berätta vem som handlade av mig igår igen. Min och Malins FILF, jag hade längst kö men självklart valde han min kassa, som alltid. Jag hade skrivit ut namnet om situationen inte var den att hans kompis dejtar en viss människa. Sööörry. (Nästa gång skriver jag mitt nummer på kvittot, HA.)

Min kusin Jacob är rolig: "SARA KOM IN TILL STAN OCH FIRA AIK MED MIG, KOM TILL AMBA NU!! DE HAR BOKAT HELA AMBASSADEUR, TA MED DITT GÄNG. HÖR AV DIG NÄR DU ÄR PÅ G" Klick.
Jacob är alltså AIKs största supporter sedan han var två år gammal, eller fan. Han föddes ju med en AIK halsduk. Det är okej att vara så taggad då.

Nya som gamla, örnar som örnar.

Jag har inte skrivit om mitt älskade lag än. Imorn har vi vår första träning efter campet med Peter och Torian... och jag ska jobba. Jag hatar det här, när man inte kan vara på två ställen samtidigt. Ena stället känns viktigare i hjärtat och det andra stället känns viktigt för att kunna leva. Nu har vi fått vila upp oss med en veckas ledighet. Det behövdes, även om jag börjar klättra på väggarna nu. Nu vill jag bara till Svartbäcken och trääääna! Fan, vad gör man när jobbet stretar emot för mycket ibland? Jag ska försöka fixa den här veckan, jag måste till Svartbäcken och Eagles.

Här kommer ett smakprov på oss. Luuls samlade ihop några filmer och taggade oss inför EM i somras, det var den roligaste tävlingen i mitt liv. Vi var inte nöjda med vår insats i tävlingen alls för att vi visste att vi var så mycket bättre, men helvete vad roligt vi hade tillsammans. Vi badade i fontäner, lyssnade högt på "när vi gräver guld i USA", Michael, Måns mf. Vi åkte tåg med bilarna och körde minst två varv i alla rondeller med Mickan i täten, vi tävlade på motorvägen, vi åkte nedcabbat i stan och drog till oss blickar, vi dansade med ringen på restaurangen och skrattade åt/till allt i vår närhet. En grym tävling med Sveriges bästa 20 tjejer.
Progget vi har i år, 09/10 kommer vara farligt, vill jag träna nu? JA!



RSS 2.0