KLING-TORSDAG!

Okej att jag var trött förut va. Nu har jag gymmat också, kommer sova ganska gott inatt!

På torsdag händer det ju en stor grej, tycker jag. Elin Klings kollektion för H&M släpps som ni (Karro? Yes?) vet då och jag har två problem.
1. Jag har varit utomlands ex antal månader och är lite av vad man kallar pank. Lön, det får jag i slutet av februari och jag har några av hennes grejer jag vill lägga vantarna på.
2. Jag slutar klockan 17 på torsdag och tänkt köra ett spinningpass som börjar 18.30... hinner jag in till stan och norpa åt mig skinnjackans tvättlapp (ungefär det jag har råd med) på den tiden?! Jag är jobbigt tveksam.

VILKA PROBLEM MAN KAN HA! HJÄLP?


NERVER

Idag har jag gått i sönmen. Jag trodde inte att det kunde vara möjligt att jag skulle behöva gå upp i morse när klockan ringde. På vilan när jag läste en saga för barnen höll jag på att somna och när jag berättade för dem att jag var så trött (de var själva tvungna att sova/vila) tog de fram täcke och bäddade om mig. Även om det inte var min insikt från början kunde jag inte låta bli att gilla läget. Kort därpå drog jag i mig en kaffekopp och var snart på banan igen. Ibland är barn för bra för att vara sanna. Typ när man vill gå under jorden och allt man önskar är en skön vilostund. Så fick man det... typ.

Även om jag gått i sömnen idag har jag också varit stööört nervös. I helgen är det DM för Eagles och Fabest. Min dröm inatt gjorde det inte direkt bättre. Jag drömde att tjejerna fick köra förträning utan musik (som vi fick på EM 2010) och jag var bara sjukt-jädra-jätte-nervös hela dagen. När jag vaknade var känslan kvar och jag trodde att allt hade hänt på riktigt. SÅ jag vet inte hur jag kommer agera på DM dagen, vanligtvis när jag själv ska tävla brukar jag knappt vara nervös. Känner på mig att det blir en annan känsla när jag ska sitta på bänken bredvid coaches och stötta flickorna... nu blev jag nervös igen!

DM guld och MVP 2010



ATT LEVA FRIIIII SOM EN FÅGEL

Idag ni, idag mår jag prima! Jag visste att det skulle löna sig med två dagars vila. Så ikväll kan jag fullfölja middagsplanerna med Nicklas och Mallan på Vappi. Wiho, skönt att få komma ut i friska luften... som tydligen ska vara oerhört frisk för Malin skippade att träna för att det var för kallt att gå ut. GUMS, du är inte i Thailand längre!

Ser ni hur bra min hals mår?

21 BLEV TYDLIGEN TILL EN ÅLDER

Tänk på vad tiden går fort egentligen. Igår var jag på "Inga Rising sång" på dieselverkstan med barnen på dagis, väldigt lyckat. När hon Inga Rising öppnade dörren och välkomnade barnen fick jag en liten flashback. Det var ju samma dam som jag gått på sång hos när jag var liten och gick på dagis. Och där satt jag med tretton fyraåringar och skulle in på "Inga Rising sång" som fröken! Snacka om en konstig känsla. Och pedagogerna pratade om en låt som ett barn hade önskat, då klämmer Inga ur sig "ja men gud, det var ju jääääättelänge sen. Måste varit när vi höll på i Forum!" Jodå, Forum ja. Det var där jag gick på "Inga Rising sång", alltså var det jäääättelänge sen. Jag fyller ju bara 21 i år. Inte håller jag på att bli vuxen än på ett tag?... eller?

Samtidigt har vi tjejerna börjat med sällskapsspel på fredagkvällarna. Sällskapsspel. Och vi klagade också över att kvällen blev så sen... Britta, Greta, Gerd och Berit... ska vi inte ha bridgekväll på fredag?


KUNDE JU JAG FÅ TRO

Jag sitter här hemma och kan för en gångs skull uppdatera bloggen. Jag hinner inte med så mycket sånt nu. Vardagen har kommit på riktigt och det innebär endast jobb och träning (och en spelkväll med tjejerna här och där) Nu har jag blivit sjuk igen, eller sjuk på riktigt kanske jag ska säga. Jag TRODDE ju att jag skulle slippa halsontet såhär på vindern. Nähedå där kom han... Sen höll jag också, för ungefär en timme sen, på att få ett nervsammanbrott, magkatarr och en lätt svimmning på en och samma gång när min dator inte ville sättas på (kul ordval). Det enda den ville ge ifrån sig var en massa konstiga ljud och en svart skärm. Då såg jag bara hur alla mina få bilder från resan skulle försvinna ut i intet eftersom att jag bad Hanna radera mina thailandbilder från USBt och lägga över alla andra hon har från resan. Men nu hörde jag ett plingande ljud från mitt rum så nu är den nog pigg igen. När man pratar om trollen...

Jag kanske skriver en annan grej lite senare, som jag kom att tänka på igår. En grej om att man börjar.. bli.. gammal.

BellySS

Imorgon är det din dag att bara tänka. Och sen "ta dig ett järn"


JAG MÅSTE

I det här fallet är jag glad att jag hann lägga upp lite bilder i vår reseblogg!

Gili Trawangan, Indonesien.

DUNDERHELG

Ja ni, nu ligger jag hemma med den som jag kallar det komma-hem-från-värmen-förkylningen. Dock har den inte brytit ut lika hårt på mig som på Malin och Hanna. TA I TRÄ!
Emlan har dragit till Englandet och hejdå-kvällen hos henne var mycket trevlig. En ännu trevligare kväll hade vi i lördags då hennes syster Therese och vår (inte längre iofs) kollega Richard fyllde år. Folk gick ut hårt med discotemat de hade. Det var affron och glitter överallt. RIKTIT lyckad kväll.

Om det är nåon som undrar vad jag tänker på när jag är ute med massa barn klockan 8 exempelvis en måndagsmorgon så är det inte alls våra härliga dagar på stränderna i asien... inte alls. Jag längtar ju inte alls tillbaka nu.


Disco

NYTTIG DAG

Jag vet, det blir rätt ointressanta inälgg här i bloggen just nu. Det händer inte så myckt, eller så är det just det, att det händer så mycket.

Idag hade vi slitgöra på jobbet. Typ halva dagiset är magsjuka och nu två kollegor. Jag väntar (inte) på min tid för magsjuka. Det passar inte mig just nu...
Efter jobbet tog jag tag i mina garderober och är klar NU. Jag ska vara ärlig och säga att jag trodde att jag skulle ha lite mer att slänga än jag faktiskt hade. Det är bara att komma och plocka om ni vill ha nåt!

Något helt annat jag fick reda på idag var att alla mina bilder från Indonesien, Malaysia och Vietnam har försvunnit från USB-minnet jag lämnade in för virussökning. Vad fa-an vill alla hackers som håller på med skit på datorerna, skaffa er ett riktigt liv! Ingen kan ändå bli nästa Lisbeth Salander... puckon.
Nu får jag vänta på mina resekamraters bilder. Tur att vi hade två till kameror.

Imorgon då. Imorrn ska Emelie ha hejdå-kväll hos henne. Efter helgen drar hon till London på obestämd tid, kul att jag inte hunnit träffa henne efter min hemkomst. Men Emlan, du kommer ha en grym tid. Lova att du kommer tillbaka bara!


Tjejen med de långa benen


VARDAG

Då var det första jobbdagen på fyra månader och ja, jag vaknade flera timmar innan klockan skulle ringa. Så har jag haft det varit hela veckan, vaknat sjukligt tidigt. Att vakna pigg som en ärta klockan 05.50 är ju inte riktigt normalt. Men jobbar man på dagis passar det ju perfekt, hoppas nästan att jag fortsätter såhär...

Att jobba är inte det enda som är nytt för mig efter fyra månader, ikväll ska jag även träna med laget. Får se hur farlig jag blir som reserv, maha! En USA resa väntar i mars. Äntligen ska vi få komma iväg till den där jääädra tävlingen VM! (Ta i trä så att det inte händer något den här gången också!)


Min favorittröja från Vietnam är på. Mr Bean är kung!

TRION

Back to normal. Eagles träning igår var jääädra kul att se och yes jag skrev SE. Satt på bänken med coaches och hejade på tjejerna. DM blir en intressant upplevelse för mig. För första gången ska jag se på från sidan när de rockar mattan.
Efter träningen åkte jag Cillo och Hanni hem för att avnjuta en tacos måltid med Titti och Steffe. Back to normal i Haninge. Fasen vad jag saknat mina flicks!

Hanna drog till gymmet och sen till jobbet i morse, nu ska jag och Cillan in mot stan och mysa runt. Får se om jag kan njuta till fullo när det är så varmt och skönt hemma, jag sov nämligen mellan tjejerna i mjukisbyxor, kofta och strumpor inatt. Tydligen har jag blivit jordens mes!
 

JAG ÄR TILLBAKA

Tillbaka i Sverige och tillbaka till vardagen betyder också tillbaka till bloggen. Jag hoppas att ni har följt min och tjejernas resa på asienpinnar?! Resan har varit ovärderlig på alla sätt. Vi har lyckats resa ihop ett minne för livet.
Jag ska försöka komma igång med alla bilder så att ni får ta del av mer men först ska det gamla USB minnet genomgå operation "ta bort allt äckligt virus".

Igår var det släktträff hos farmor och farfar för att fira deras födelsedagar som var igår och idag. Grattis! Skönt att träffa släkten igen och prata ikapp månaderna. Efter det åkte jag mot Kungsgatan och Bellas pappas kontor för att förfesta med, vad jag trodde, typ bara henne. Cillo skulle ju inventera, Frida skulle ha träning och alla hade ursäkter för att inte parta. När jag kliver in genom dörren möts jag av massa tjut och YES där stod tjejerna! Snacka om att jag blev överraskad. Riktigt trevlig förfest med mat som Cillo lagat. (Hon verkade ha fattat hur mycket jag suktat efter skagenröra.) Sen gick vi tio meter bort mot Amba för att sedan sluta på Söder där i stort sett hela Nacka var. Grym kväll och tack för allt!

Idag ska jag rensa i mitt rum och sen mot Eagles träning. Nyfiken tjej. Japp!


Ko Tao, Thailand

(och juste, kul att jag var tvungen att byta lösenord för att jag inte kom ihåg mitt gamla...)


RSS 2.0