The final countdown.

Jag får skriva ner en av mina gamla berättelser här någon annan gång. Idag hinns det inte. Idag är det nyårsafton. Idag är det mycket att göra.

Jag ska möta Malin utanför Coop klockan halv två för att handla all nyårsmat. Vi (läs Malin) ska laga trerätters åt 13 personer. Jag och bror min bjuder över några för middag, sen ska mina tjejer ut och parta på Magenta med resten av Nacka. Kom dit! Vad Oscar och hans "boys" hittar på vet jag inte, dom är ju inte 18 än. Hö. Jag lovade iaf våran granne att vi skulle skjuta raketer med dom senare. Det får Oscar stå för. Nu ska jag äta en stadig frukost sen städa lite här hemma. Jag ska vara ledig EN HEL DAG, imorn däremot... då jobbar jag.


Sara Miras Wardell 9 år, författare.

Jag och mamma har tittat i min pärm från när jag var liten. Jag beundrar mig själv som författare måste jag säga. Kanske drar fram en historia här senare. Eller inte. Eller?

Näst sista dagen på 2009.

Okej, tips från Mindy. Jag kanske låter spikmattan få göra några försök ändå. Nu blir det städning, dusch och sen en avkopplande stund på mattan. "På mattan", nu ser jag mig själv ligga på tävlingsmattan och ta en powernap, kul om jag skulle göra det på DM. Apropå det, jag saknar Eagles!

Lite bilder från roligaste tävlingen i år. EM con la familia Eagles.











Så ser Sveriges bästa lag ut.


SPIKad rygg.

Jag har ju glömt att berätta hur min rygg mår just nu! Den mår mer än piss (för att komma med ett bra ord) Jag vet inte vad jag har gjort med det bränner i skuldebladet hela tiden och FRAMFÖR ALLT när jag jobbar, därför är det liite jobbigt att jag jobbar mycket nu. Jag tror att det är en arbetsskada, mamma säger att det är en slags inflammation, som hon fick förut. Ingen aning, jag har iaf köpt en spikmatta, på hennes begäran. Får se om det blir bättre, jag är tveksam. Ingen som har några "tips" på hur man ska ligga eller hur man har det skönt på ett gäng spikar? Jag har provat den, men 40 min som det står på kartongen känns inte som något alternativ... då har jag ingen hud kvar sen.

Sen spelade jag hjälte idag och sa att jag kan jobba nyårsdagen! Woooow, fast det är kväll... så ska nog bli chill.

Goder afton.

Nu har jag tittat på "Underbar och älskad av alla" Martina Haag är ju för underbar i den, riktiga "Svensson misstag" gör hon och vissa meningar dör man ju för. Jag vet dock inte vad jag tycker om filmen i sig, den är liksom bara jobbig på något sätt. (Jag hade inte sett den innan) Naah, inte en sån film man kan tänka sig se två gånger.

Då ska man förska sova då, eller försöka? Det blir nog en rätt lätt match.

Ruinerad tjej säg hej!

Jaha, då har man blivit ruinerad. Köpt ett busskort för 1510 kronor (när började det bli så dyrt?), ett anti virus program till datorn för 600 kronor och blivit lurad på krogen på 599 kronor, det såg jag när jag kollade mitt konto i morse. Jag köpte två drinkar åt mig och Amanda som skulle gått på max 200kr. Men bartendern kände väl inte för att köra på det priset. Antagligen drog dom någon annans beställning på mitt kort också eller så switchade dom beställningarna med korten, hur som helst så blev någon annan väldigt lycklig över något som blev betydligt mycket dyrare för mig. Får väl bjuda på det då, antar jag. Eller det har jag ju redan gjort.

Hur ska jag klara mig nu är ju frågan? Nyår runt hörnet och löning den 15e, fan vad naaaaaaaaaajs!... Eller? Någon som känner för att leka "Pappa betalar"? Min egen pappa verkar inte vara sådär jätte taggad.


Kanske var det den här stekaren jag betalade för?


Pöööörtehy Juuuldaay.

Juldagarna bara rusar förbi, jag hänger inte med känner jag! Snart är det nyår, först ska det bli super mysigt sen ska det bli super kul. Känns som en ultimat kombination för nyår! Pra joppat!

Nu har jag kommit hem från Bella och har precis sadlat om för kalkon-middag hos mormor. Gårdagen var grymt trevlig. Jobbet var det konstigaste jag varit med om, okej att det var juldagen igår men JISSES, så få kunder har det nog aldrig varit på Coop... i historien. Timmarna gick RÄTT långsamt. Efter jobbet drog jag mig mot Andreas för att först dö i backen, varför sätta upp en varningsskylt för halka liksom? Onödigt. Sen åkte vi in mot stan, jag, Bella, Andreas och Erik för att på Sturehof möta upp fler av gänget. En liten lyxmiddag vid 23 tiden blev det, konstigt. Men det är tradition för dom så varför inte? Efter att ha sett två fyrtio åringar shaka loss, hooka upp och lämna stället vid 2 snåret drog vi också. Inte till hotellet som dom verkade vara på väg till, utan till ett annat ställe. Bredvid Blue Moon Bar, kan inte komma på namnet nu. Men grym musik var det, jag och Amanda hittade två grymma tvillingar, inge mer med det.

Hemgången då? Jo. Juldagen i Stockholm, skit i att beställa taxi. Finns ju så många... Eller? Jag och Bella stod i evigheter och försökte få tag på en, alla var tydligen bokade när vi ringde och frågade vad Taxi stockholm höll på med. Där stod vi i snön och fryste huvudet av oss, men såg den vita limousinen som stod utanför White. "Vore ju rätt kul att kolla upp den bara, ellerhur?"... "Hej, väntar du på någon?" frågade jag. Han vevar kollar med en lite sned blick och säger "Nej?" "Okej vad tar du till Nacka?" "2500 för en timme" "He, men vi vill bara till Nacka, det tar en kvart" sa jag lite nyfiket. "Går bara att åka en timme" "Okej, bussen blir skit bra för oss" Inte för att vi tänkte åka limousine hem, utan för att vi var nyfikna. Men tillslut hittade vi en taxi som tog 550 kronor hem (med taxameter), vilket brukar kosta 350kr. Men det var ju så mycket snö, sa chaffisen. Mamma tycker jag ska kolla upp det där. ÖVERPRIS HLVETE!

Nu: Mormor.  

Fullspäckad jul med fullsatt hus.

Chilla på dillen, nu kommer uppdatering!
Då var julafton över då, det känns alltid lika konstigt när paketen under granen är slut. Men himla trevligt var det igår. När alla 17 hade kommit till farmor och farfar var det full gång på småbarnen, näst intill hysteriskt. Julmaten var god. Jag, Carro och Alex får alltid i oss den sista köttbullen med ren vilja. Efter middagen var det "kusin Jacobs" tur att köpa tidningen och tuggummin. Tuggumming verkar vara det nyaste att säga. Småttingarna gick på det och blev glada för att de skulle få tugg när han kom tillbaka. Sen måste vi göra något åt den FÖRFÄRLIGA masken som används, jag blir rädd på riktigt alltså. Den är hemsk, ser ut som en ännu mer sönderopererad Cat-wman. När tomten trodde att barnen öppnade sina paket passade han på att dra en shot, men Lova satt som förstenad och bara glodde på honom, struntade i hennes julklapp hon precis fått, tomten var viktigare. Den roligaste kommentaren drog ju Wilgot (som är lika gammal som Lova), när tomten hade gått: "men när kommer den riktiga tomten då?" Snacka om att säga exakt vad man tänker. Efter år av julklappsutdelning och en pingis tunering som farbror Peter tydligen alltid ska vinna blev det dags för ris a la malta. Carro var mest taggad. Hon hatar ris a la malta men tar alltid kilo på tallriken för att hon ska få mandeln... tjejen har aldrig fått den (förutom när vi var små och farmor la i en mandel till varje barnbarn). Efter att hon hackat i tallriken så att det nästan gick hål på den, kan man säga, insåg hon faktum att hon misslyckat i år igen. En jävligt besviken tjej såg jag mitt emot mig. Hon i princip satt och svor för sig själv och gormade om vem boven som tagit hennes mandel kunde vara. Under tiden alla äter gissas det alltid hej vilt vem som har mandeln. ALLA ska se så luriga ut men jag har förstått att den som är tystast är den som har mandeln... Pappa i år. Han vinner typ alltid, sån jävla tur!! Jacob var inte med under ris a la maltan men fick en gissning på vem han trodde var boven i dramat "Johan" var svaret, visst hade han rätt. Helvete.

Idag blir det jobb och utgång, jag missar lite julfirande här hemma men det gör inget. Imorn ska vi till mormor och fira med andra halvan av släkten. Besos.


Paketen på ingång


Farfar korkar upp


En "i vimmlet" bild på Alex och Carro. Simon ser road ut bredvid.


Putar sådär snyggt med läpparna


Tomten


Mamma och farmor


Ser ni Lovas frågande blick?


The dopperday imorn.

Den här tiden är ju den bästa! När man sitter i vardagsrummet och förbjuds att gå in i köket för att det pågår julklappsinslagning där. Julklapparna under granen blir fler och fler, man letar endast efter dom som det står ens namn på. Egoistiskt... men vafan, det är ju jul.

I övrigt var det nog den mest hektiska dagen jag varit med om på jobbet. Shiiiiiirrreeee vad mycket pengar jag drog in idag, helt sjukt. Coop, det går bra nu, kompis det går bra nu. Kul att jag inte kunde komma på vad det var för datum idag när jag skulle redovisa min kassa. Finns det någon annan som missat vilket datum det är idag med tanke på morgondagen?

Slänger in en film på laget med världens bästa tränare. Med andra ord våran Peter och hans Sr Black. Tänk när det här är fläckfritt. I April kommer vi! B-R-A-N-D-O-N.


Den som skrattar bäst skrattar sist.

Igår var jag och Emelie på språng i butiken, kan man säga. Vi tänkte vara snälla och erbjuda våra starka armar till det som behövdes på golvet.
Rickard säger "Ja ni kan rengöra bageriugnen, sätt den på 200 grader och gå in i den sen. Blir bra" Jag förstod att han skojade med att vi skulle sätta på den och gå in, sedan renögra, ändå stod vi som två fån innan vi gick mot målet. Hos bagarna dåra."Hej vi ska rengöra ugnen" "VA, jaha. Vem har sagt det?" "Näe Rickard sa det" "Skojar ni, är det ett skämt?" "Nej tror inte det, eller?"... Just då förstod vi att Rickard drev med oss om allt som hade med bageriet att göra. Vi såg rött men kunde inte sluta skratta åt att vi gick på hans Coop variant av Hans och Greta. Emlan gick för att dubbelchecka med Rickard, kolla vad han egentligen höll på med, medans en av bagarna visade mig hur jag skulle renögra deras ugn som är en halv meter djup och ca 170cm i höjd. Jag sprang där ifrån och Emelie kommer skrattandes och berättar att Rickard drev med oss, samtidigt ser jag en skit nöjd Rickard i bakgrunden. Helvete, hatar när man går på sånt man inte ska gå på. Sprang tillbaka till bagaren för att förklara läget. Bagarn: "Nej han skojade inte, ni sak göra det? Vad har Rickard för nummer, jag ska ringa honom. Nu ska ni vara här tjejer." Fan för Rickard, han fick mig att känna mig som världens mest blåsta människa. Men han fick iaf ett samtal av bagaren som sa att han ska ta dit "sina tjejer" nu, "dom ska rengöra". Återigen fick han förklara att det var ett skämt och att jag och Emelie hade annat att göra. Stackarn, han ville verkligen ha ugnen städad... utan att behöva göra det själv. Vilken soppa ett "skämt" kan bli. Skit roligt skämt verkligen...

Efter några timmar var det min tur att sätta Rickard i arbete. Jag hade lunch, skulle hämta plånboken men hittar inte nyckeln till skåpet. Självklart hade jag tappat den någonstans. Förvånad någon? Jag och Therese hämtar en hammare och försöker slå bort låset, as bra idé var ju det, verkligen. Suveränt att försöka hamra bort ett lås!
MEN Katchiing, då var det läge för mig att sätta Rickard i arbete. Han fick såga bort mitt lås, självklart sågar killen på fel sida om låset så att vi knappt får bort det. Kul tyckte jag, mindre kul för R. HA. Efter att han försökt dra av låset i en kvart lossnade det. Den som skrattar bäst skrattar sist. Vilka äventyr vi har på Coop.

Nu måste jag sova snart, upp tidigt imorn.
Tur att jag lyckats få ett jobb där jag trivs väldigt bra, alltid roligare att gå upp då.


Svar

Ni vet ljusfenomenet jag skrev om förut? Här har ni svaret. Lite läskigt ändå... faktiskt. Dom där MSN "nyheterna" kan vara bra ibland.

:(

Är Brittany Murphy död på riktigt? En jävligt bra skådis? En jävligt ung skådis?


Älskade laget. Tack Globen.

Äh, jag fixade det på en gång. Ett himla inloggningsnamn och allt. Krigarn. Här är det iaf, tyvärr så råkade Mindy och Mickis krocka i hoppen för att dom har liksom för höga och snygga hopp. Jobbigt att vara bra ibland...


Nästa stopp: 2010!

Jaha, då var det slut på det här året då... i Eagles 20 hjärnor. Nästa träning blir nästa år. Men vi kirrade en bra avslutning på året tycker jag. Wildcats var ju grejen, så vi körde på catFIGHT bigtime. Om ni i publiken missade det. Yepp vi är det skadade laget så vafan, varför inte visa det på ett komiskt sätt? Sarah var lindad runt huvudet, Cleo runt hela låret, jag runt vaden, ett antal tjejer runt fötterna och handlederna och Therese hade typ opererat näsan, såg det ut som. Kul var det. Bra var vi. Alltid Säkert, Snyggt och Så jävla bra.

Nu har vi hunnit klä granen här hemma också, rackarns fin alltså. Vi, familjen Miras Wardell har en omedveten tradiditon varje år med julgranen. Den blir ALLTID sned, massa kulor på ena sidan och inga på andra. Spelar ingen roll vad man gör liksom så nu har vi struntat att bry oss, extra tid som är onödig liksom. Jag känner stora vibbar från familjen Andersson - Sune, Rudolf, Håkan, Anna och Karin.

Fan vad jag längtar till nästa termin nu. Grymma träningar, USA och tävlingssäsong. Citerar Coach K: "Vi ses på DM!"

Jag kanske lägger upp en film på oss senare, men ni kan få några bilder nu.

RoWsett

Jävligt bra bild på oss.


Lova ville också känna på hur det är att vara en PCDare, såklart.



20e December...

... imorn alltså. Juluppvisning, kul att jag har glömt bort vilken tid det är samling. Hm, får dra iväg ett sms.

Besos.

"Sunes jul" är väl ändå det bästa?

Men först. Verkar som att hela min släkt har hittat till min blogg. Välkommen in för en noggrannar inblick i mitt liv, måste jag väl säga. Haha.

En annan grej. Varför kommer man alltid ihåg vad man skulle säga när man går tillbaka till stället där man kom på vad det var man skulle säga? Eller när man grabbar tag i en sax, det är ju sjukt. För det funkar!

Den är helt fantastisk den här filmen. Jag skrattar högt!

"Pappa jag är kissnödig" "Det hinner vi inte, det får du göra i bilen."

Jag älskar snö, men ibland så...

... blir jag lite less. Eller jag blir inte less på snön, utan på oss Stockholmare som inte fattar vad det innebär med SNÖ! Hem från jobbet i snöstorm var det ja. Mysigt, om man inte måste gå i motvind och i just snöstorm. SL ställde nämligen in alla Nacka/ Värmdö bussar. Malins hypotes är att dom hade personalfest igår, man måste ju vänta ett antal timmar då innan man kan köra bil igen. Låter som en bra hypotes tycker jag! På vägen fick jag också bevittna släckning av en brand. Det gula huset bredvid CMC Fitness hade brunnit. Det var avspärrat och typ tio brandmänn stod där med slangar överallt. Usch, men det såg ut som att det var ifrån vinden så vi får hoppas på att ingen kom till skada.

   Lova skulle jag ju få hem från dagis idag också. Inte det lättaste, hon ville helt enkelt inte hem. Efter att jag tjatat hur länge som helst på att hon skulle sätta på sig tröjan gjorde hon det. Då sa jag ju den dummaste kommentaren jag kunde sagt "Jaa, vad bra. Efter en kvart Lova" Då tog hon av sig tröjan igen och blev ännu mer bestämd. Bra jobbat Sara. Till slut kom vi där ifrån, Lova med en banan i handen och jag med ett gosedjur, tre ankor, en "Hello Kitty" grej och ett par ballerina skor i fickorna. Katchiiing! Snowracern hem på en gång, då blev hon lite gladare. Yes!


Melissa drar utomlands

Jag drömde en lite konstig dröm. Vi var på träningen och alla undrade vart Melissa var, hon är ju alltid där. Då berättar Karro att Melissa, hon har dragit utomlands, såhär någon dag innan juluppvisningen, utan förvarning. Alla blev helt paff. Men Karro sa: "Men alltså, ni vet ju hur Melissa är, eller hur? Ingen nyhet liksom... Vem vet om hon kommer tillbaka."

Ojoj, hinner inte berätta mer, men jag skrattade lite inombords när jag vaknade. Nu: Jobb.

Skitsamma då.

Jo, alltså. Ni vet det där jag skrev förut om mobiler? Ni kan ta det med en nypa salt, typ. För jag har råkat köpa en sån där Samsung touch. Utan en repa tills årsskiftet är mitt "motto" för den här krabaten. Var rätt kul när VI köpte DOM. Jag och Malin köpte nämligen likadana, bara för att jag inte ville ha en rosa och bestämde mig för att fucka ur och köpa en mobil som blir "något utöver det vanliga". Killen frågade om vi ville ha mobilerna på samma kvitto, men där kände vi att vi borde gå skilda vägar. Jag menar, så mycket sitter vi väl inte ihop?
Jag ringde mamma och pappa för att få lite moraliskt stöd när jag skulle köpa den. Det första mamma sa när jag berättade att det var en sån touch var "är inte den lite för sofistikerad för dig?" Alltså typ att den skulle vara för bra, svår... överkurs för mig. Sen sa hon "ja men köp den då, men då måste du köpa ett sånt där snöre till, annars kommer du tappa den. Jag har räddat min SÅ många gånger på det sättet"
Vad tror hon om mig? Här behövs inget fegsnöre! "För sofistikerad." Jag ska bevisa att jag kommer klara det här galant!

Juluppvisning

Nu på söndag den 20e december kör Power Cheer en juluppvisning i Torvalla sporthall. Insläpp kl 15.00 Du vill inte missa det, jag lovar!


Beach Cup i Tyskland 09.

KompisstrejkpåG.

Jag börjar undra. Är det mina vänner som strejkar mot mig eller är det mobilen som inte pallar ta emot sms längre? Jag har bannemig skickat typ 180 sms idag och inte fått ett enda tillbaka. Vad fan händer? Vad har jag gjort er? Fast å andra sidan, vad behöver jag vänner till? Verkar väl onödigt med sånt tjafs? Jag klarar mig skit bra utan en omgivning. Eller?...

Ja é inte bitter.

"Det vet jag ju själv hur ont det kunde göra... på den tiden jag hade fötter"

Que pasa?

Nu har jag hämtat mina grannar på dagis och skolan, tittat på gymnastik OCH fått ont i halsen! Film med täcke blir det, jag tänker inte bli sjuk nu!

Mobil, min grej det.

Jag tänkte köpa ny mobil nu. Känns som att det är läge för mig. Vet bara inte vilken jag ska köpa. Jag kan inte köpa en fin dyr, dom är alldeles för ömtåliga för mig. Ni som känner mig bra kan ju styrka den meningen... bigtime! Pappa tycker att jag ska köpa den här, för då är det fan omöjligt för mig att varken tappa bort den eller ha sönder den. Istället för att satsa pengarna på mobilen ska jag nog ta fetaste försäkringen. Egentligen bryr jag mig inte om mobilen så mycket, huvudsaken är att man kan ringa, smsa och kanske lyssna på musik.
Men kommer man till läget att man har sin brors kompis gamla mobil för att man hade sönder den man hade innan, som man köpte för att man tappade bort den man hade innan det, och den man hade innan det hade man också sönder (och tappae på bussen, men fick tillbaka) så borde man dra fram en lax kanske och hitta en ny mobil, som man senare kan tappa bort.
Låter som en bra plan.


3e advent

Pepparkaksbakning och julsånger. Det är 3e advent. Inte långt till julafton, bästa dagen på året!

Träning snart, dagen blir bara bättre och bättre.

En fredag utan träning.

Hörni, det blev en dunderkväll igår. Idol-efterfesten var väldigt rolig, träffade folk som jag inte träffat på länge och Elin Kling gav mig supertips. Laila Bagge fick i sig en hel del kristaller (som Ida säger), hon dansade på borden och sjöng falskt.


Eller?............


Nej, kvällen med tjejerna var super igår, supergod mat, supergod dricka och superglatt humör bjöds det på. Ibland är det väldigt skönt att kunna äta middag och chilla innan en utgång. Eftersom vi vanligtvis har träning på fredagar brukar det bara bli hem, duscha och sen dra. Men nu njöt vi. Ida fyllde ju år också. Bästa presenten fick hon nog när ögonbindeln kom på, vi ställde henne i vardagsrummet och framför stod plötsligt hela hennes familj som hade tagit sig från Götlaborg hit. Kul och oväntat för na.

I övrigt måste jag börja köpa julklappar. Blir nog lättast att köpa till pappa eftersom han önskar sig en ny mtorcykel (han har precis köpt en), motorcykelhandskar och en ny mobil... Jag är ju så tät så varför inte ge honom allt det liksom? Inga problem för mig.


Mina chicas.

Lucia.

Godmorgon, då har man varit på stans roligaste Luciatåg då. Lovas dagis alltså. Lucior, pepparkaksgubbar, stjärngossar, tomtar, tomtemor och tomtefar. Dom har ju utomhus, hade vi förstört ozonlagret lite mer hade man sluppit stå i kylan och frysa klockan sju på morgonen. ÅK MER BIL människor.
Men roligt blev det när tåget väl kom, jag filmade allt. Lova gick med en pepparkaksgubbe. Efter ett tag drog några veklingar till mamma och pappa i "publiken", de pallade inte med trycket, men Lova, hon stod kvar med de andra tuffigarna och sjöng, min tjej det. En jätterolig tomte satt i släden, han höll masken han, inte en sång kom det från hans sura mun, man såg att han ENBART satt där för att föräldrarna skulle få några fina kort (möjligtvis också för att det var bekvämt att sitta ner istället för att stå). Fast det är kul att se hur barnen verkligen tar i i sångerna, sjunger för kung och foster land gör dom. Vissa ser verkligen ut som att de försvarar landet med "midnattsråder." Farsinerande.

Nu ska jag försöka sova lite, lång kväll blir det. Intressant om jag får ett samtal från Marcus på jobbet om jobb imorn. Antingen jobbar jag nio timmar eller inget alls, återstår att se.


Ser ni tomtefar i släden med en pepparkaksgubbe till livvakt? Så himla cool.

Oh-Bama.

Mammas pojkar hade ju helt klart inte varit lika kul att titta på utan just mamma. Hon kommenterade allting och sa gång på gång "VAD HÅLLER HAN PÅ MED, FEL TJEJ!?" När alla killarna valt hörde jag bara från fåtöljen bredvid mig "fan vilket program, alla killarna valde fel!"

Och Obama har fått sitt fredspris, jag gillar Obama. Kul bara att han ska dra in 30.000 fler soldater i Irak innan den riktiga freden kan börja, tajmingen är ju enorm. Det såg ut som att han inte ville ha priset, som att det bara blev jobbigare med det. Bra tal var det, han sitter som sagt inte direkt i guldstolen med vindruvor än. Bättre lär det bli, iaf med honom i spetsen.

Tatuering?

I och med USAresan som vi ska göra kommer även (antagligen) något som jag är lite rädd för. Jag lovade mig själv och mina lagkamrater att jag skulle tatuera mig nästa gång vi åker till USA, eftersom att de andra gjorde det förra året. Ett grupprtyck som jag avstod från med andra ord. Jag vet vart jag vill sätta tatueringen och vad jag vill göra, men jag vet inte hur jag ska få ihop det. Jag vill ha en örn och en sol, örnen förstår ni nog varför men solen ska symbolisera Sara, Oscar, Lova... alltså Miras Wardells syskonskaran. Det roliga är ju att bokstäverna kommer i ordning med vår ålder, jag är äldst och Lova yngst. SOL.
"Men du kan ju göra en örn framför en sol" tänker ni kanske... Jo men jag vill inte att det ska vara så mycket detaljer i tatueringen och det ser kanske inte så snyggt ut med en ring och konturer av en örn? Mamma har erbjudit sig att rita en om jag tar fram en örn som jag TYP vill ha, sen göra en ungefärlig. Jag vet inte. Jag blir svettig av att tänka på att någon ska hacka i mig med en nål och stoppa i farlig färg... Får väl tänka på Jos, som började skratta när killen skulle göra hennes tatuering, hon tyckte det kittlades så mycket. "Dont laugh!" sa han tillbaka. Hade hon fortsatt skratta kanske det hade stått något helt annat på hennes ljumske... Knipa käft var det.

Mammas pojkar.


Japp, ni ser bilden. Idag är det torsdag, det betyder MAMMAS POJKAR! Sista avsnittet, vad ska jag titta på sen då? Igår var det slut på "Morden" och idag "Mammas pojkar". Det är ju det enda min tv lever för. Jobbigt.
Sjukt spännande är det iaf, om jag ska vara helt ärlig så vill jag bara att timmarna ska gå nu. Först ska jag hämta Lova, då slår man ihjäl några timmar, nice.

Charitee

Just nu är jag bara jätte ledsen för att jag missar/missade Cristian, Felix och Jacobs Charitee fest. Fan för jobb... ibland. Jag är väldigt nära att dra på mig kläder och åka, väldigt nära.
Grabbarna startade ju företaget (om man får säga så) som projektarbete i trean och nu går det riktigt bra. Firas med fest för de nya t-shirtsen och linnena. Samtidigt som jag satt och pep i kassan på Coop dåra.

Och till alla er som var där: Jag vill inte höra hur kul det var eller vad som hände, vilka som spårade eller hur mycket nytt roligt folk ni träffade. Skippa det och prata med varandra istället.


Här ser ni en skymt av deras första t-shirt. Duktiga killar.


Ljusfenomen

Aftonbladet skriver idag om ett ljusfenomen i norra Norge. Dessutom ska den här bilden vara på riktigt, en kille tog den på vägen till jobbet. Stativ hade han med sig också, eftersom att han jobbar på ett laxslakteri skulle han ta några bilder på jobbet. Inget konstigt med det. Kunde varit en raket säger "en expert", men det sköts tydligen inte upp några raketer då. Skumt. Har jag missat att det är 1a april idag eller är den här bilden på riktigt? Övertyga mig gärna...



Busschaufförer...

En annan grej. Hur kan busschaufförer nonchalera mig när jag visar upp mitt busskort med att titta åt ett annat håll och tänka "fint väder idag, dra en öl efter jobbet kanske" samtidigt som de gör tredje världskriget av att en människa har skrivt fel på smsbiljetten? Ett A istället för ett B. Förstår inte riktigt deras tankegång.

08 var sommaren.

När åker jag ner till Malmö är ju min fråga nu när min Spanienskånska amor "LB" köper egen lägenhet där? Spanien eftersom att vi träffades första gången i Spanien, på Gran Vista... där vi båda har hus och skånska eftersom han är från Skåne. Enkelt. Rätt kul hur vi träffades. Jag och Cillo (hon var med ner det året) bestämmer oss för att kolla vad som händer ute på gatan vid de sjukt smockfulla pubarna. Vi undrade varför vi inte träffat några svenskar i vår ålder, vart höll de hus liksom. Men men, inge mer med det. Vi träffar några engelsmän och norskar. Går tillsammans till "On Stage" (hippaste stället där helt klart) och sätter oss uppe på terassen, skrattar och är högljudda. Efter ett tag hör vi båda ljud som vi känner igen, det lät som svenska. Vi tittar på varandra, tittar bort mot ljudet och ser två killar. Drar från engelsmännen och dundrar ner bredvid dessa stackare. Tror att det första vi frågade/ sa var "får jag smaka på din öl, tack" lite som i "Sunes sommar" när han frågar om han får ta lakrtisbåtar men bryr sig inte om vad svaret blir utan tar ändå. Sedan pratar vi deras hjärnor fulla med inget alls så att det läcker ur öronen på dom samtidigt som vi tycker att vi har skit kul. Det visar sig att vi bor på samma ställe, "WOOW" tänker jag och Cillo medans jag deras tankar nog gick i stil med "skjut mig nu eller dö själv". Efter den kvällen var vi bundisar... eller? Jag och Cillo VÄGRADE tro på att killarna var syskon, dom var ju inte alls lika! (Lika säker som jag är nu på att dom lika gärna skulle kunna vara tvillingar, även om jag vet att dom inte är det) Vi umgicks några kvällar, jag tappade LBs kamera i marken (jag har fortfarande ångest för det) och hade riktigt trevligt helt enkelt.

Finns mer att säga men jag har en känsla av att det blir för långt. Ni har iaf förstått vilket första intryck jag och Cillo måste givit våra svenska offer. (Våra offer, inte offer i sig.) Såhär i efterhand skrattar vi åt det, tack och lov...
Ni alla har nog sett en skymt av honom... i min film på lilla förfriskade Malin på facebook, killen som hjälper henne upp medans jag gapskrattar.


In i spanska dimman.


Jobbigt läge.


Knappast "årets julklapp" med den reklamen...

Ligan.

Heeeemma, det var länge sen alltså. Eller var iof hemma i en kvart igår innan jag lunkade till Malin. Igår var det filmtajm efter jobbet med Mallan och Emlan som sagt. "The notebook" blev det. Kan ni tänka er tre singeltjejer sitta och titta på den? Fast Malin somnade lagom till slutet, när det bästa kom med andra ord. Jag fick min födelsedagspresent av Malin också (jag fyller år 16e augusti, inge mer med det) en showergel och en lotion med choklad doft(!) från Sephora som hon köpte i Paris OCH en fri bio kväll, inte illa. Man tackar!

Hoppas att träningen gick bra utan mig idag, det är fan hemskt när man inte kan vara med, det kryper i kroppen och man känner sig som största svikaren! Böh för det.

Idag blev det en promenad hem från jobbet med Oliver och Andreas. Det är väldigt positivt när man nästan bor grannar. Vi pratade om allt från personalfesten, till storlekar.. hm. till det mesta. Jag konstaterade att man inte vill gå bredvid Andreas eftersom man känner sig som en dvärg då. Bättre bredvid Oliver. Fast Oliver är lång. Han skulle dra till med något aaaas långt och sa "men hallå, jag är typ 1.55!!" Jättekul tyckte jag, eftersom han skulle säga 2.55.

Palla skriva. Godnatt.



It´s saturday bitch!

Gårdagen var väldigt trevlig, vi var många från gamla klassen som ses allt för sällan... med tanke på hur kul vi har när vi väl ses. Lägenheten är städad och tortelinin kokar på för fullt. Nu blir det mat och film, efter det jobb. Woooow.

Men fan, jag och Emlan fick inte så mycket tid att träna till vårt nya jobb som entertainers, det kommer!

Fredag... är det väl?

Trevlig dag. Har gjort julkort och spelat memory med pappa och Lova, hon är sjuk igen. Det är sjukt (ha) hur bra minne hon har. Jag brukar äga i memory (faktiskt) men Lova får nog dela den platsen med mig nu, kanske till och med ta över den med tanke på hennes ålder jämfört med min. Hon vet fan ALLTID vart de som hör ihop ligger. Börjar se fler och fler likheter hos oss...

Nu ska jag ta mig till Malin och hämta min mobil, har känt mig ganska handikappad utan den i en och halv dag nu. Efter det mot träning för att sedan åka tillbaka till Malin för lite "fest".



Pangbulle

"Här däremot, en Kungs..trons...eh hatt här."


Jag var tvungen

Barapapapapapa

Skulle jag kunna få göra om den bästa dagen i mitt liv igen tack? KUNG.


Datorn orsakade dödsbrand.

Det här berättade min pappa för mig. Hemskt, ha inte datorn i soffan eller sängen liggandes!

Sanna mina ord.

Det var ju personalfest igår, vem anade att det kunde vara så kul att parta med folk från 17 år till 55 (typ)...JAG! Nu planerar vi bannemig nästa, jag säger en gång i månaden. Låter inte det bra?... Vi är ett skönt gäng på Coop Extra måste jag säga. Karaoke är vår grej, spelar ingen roll om du är högsta chefen eller har en simpel kassatjänst. Vi är Coopare.

Varför har jag haft den här låten på hjärnan hela dagen? Fest igår?


Vad fan hände igår?

Heeeeeeeeeeeej.
This is Mallan speaking. Vi är slut. Det är inge mer med det. Krafterna vi trodde att vi hade är totalt borta. Och då menar jag totalt totalt totalt. Personalfesten igår på Golden hits tog våra krafter och flög dom bort till Aussie. (Hej Sandra!). Sara körde hårt med Cara Mia på karaoken, tillsammans med mig självfallet! Det var viftande armare, stampande fötter (precis som Dodlarn) och filmklipp. Maten var väl god men inte lika top notch som showen var för Sara. Ögonen var uppspärrade till tusen och händerna var inte tysta en sekund. Kan händer prata? Efter ett tag befann sig Saras hans på höften och alla vet vad som pågar i Saras huvud när hon dansar med handen på höften. Så jag drog hem henne istället för att dra på efterfest. Vad som hände hemma så kör vi en "Inga kommentarer" på. Imorse vaknar vi av samtal på min mobil från Gini, Saras mamma som inte hade en aning om var hennes dotter befann sig och kunde vi somna? Näpp! Så vi har varit vakna sen 8, redan varit på coop och handlar pizza och snart väntar chips och film. Haaallelulja. Medans Sara ska vara sjukt upptagen med att göra absolut ingenting så ska jag sätta mig på jobbet, pipa lite och "Kvitto?"

Tack för mig.


This is me in Borlänge.


KÖR DÅ

Ye, börjar jag jobba snart då. Hur länge jag blir kvar på jobbet återstår att se. Beror på dom vi tagit in som extrapersonal ikväll när det är personalfest. Hoppas jag bara behöver lämna min inloggning så är det klart... Tror dock att det får förbli en önskan. Men till personalfesten kommer jag! Kl 19 eller 23... spelar ingen roll.

Förresten har ni tänkt på hur mycket reklam det görs för sprit i tv nu för tiden? Det är sjukt, Absolut vodka, Smirnoff, Vin, starköl mm. Förut var det till och med förbjudet har jag för mig. Undra vad som fick de att ändra på regeln. Pengarkåta kanske...?

I övrgit verkar vårt tak på carporten ändrat färg från svart till vitt... Håller det på att bli vinter?

Sushi all day long.

Skulle också vilja slå ett slag för Japan och deras trevåningar under VM i helgen. Jävla sushi ätare!


Fiesta de bésta. På svenska.

Men wooow, here I am! Back on track... Lite för mycket international där kanske.
Shirre, det var typ två dagar sedan jag ens blickade åt datorn, väldigt skönt måste jag säga! Ni borde prova det någon gång höhö.

I måndags hade vi ju avskedsmiddag för Nilda på Fridays med Fabest. Jättemysig kväll hade vi (om inte stört rolig efter middagen när vi skulle bege oss hemåt) Nilda fick ett armband av oss som vi har designat själva(!) "Made by love" var det! Jag offrade i princip livet för att vi skulle få en viss bild, eller jag offrade snarare livet för att få behålla min kamera så att den inte skulle hamna i en av de där jäääävla turisternas händer. Lite jobbigt att förklara hela kvällen men vi fick sällskap av en vakt på vår promenad från Fridays till t centralen, han undrade om det var "lugnt ikväll" och syftade på alkoholhalten i våra kroppar. Jodå det var det. Eller räknas cola utan is? Han trodde att vårt höga skratt berodde på något annat än det enkla att vi bara hade stört kul... Sådana är vi.


Det här är nog min favoritbild, inte för att den är fin, utan pga omständigheterna kring den. "Uppfinnesrika Fabest" borde bli vårt smeknamn.

RSS 2.0