In med en ny vecka då.

Vi är ju så lite bra nu, jag och mina örnar. Så lite bra. Ett gäng riktigt disciplinerade tjejer kan jag också tillägga att vi är. Det brukar ju inte gå så bra för vissa att ha träning utan tränare men för oss går det galant. Inge Mer Med Det. Fast oj vad jag ska sova ut imorn tänkte jag. Har inte hunnit med sånt överskattat strunt. "Sova, det kan man göra i graven" har man hört ett antal gånger och ja, jag lever fan upp till det rätt ofta.
Men vet ni vad jag mer gjort under helgen? JO köpt gymkort, fråga mig inte när jag kommer ha tid med det. Finns alltid tid för beach 2010 vettni. Tänkte exempelvis dra en repa imorn innan jobbet, superbra. Något som också är superbra är att det tar tre minuter att gå dit (utan att överdriva).


Vill ni veta något som halvt ältas i min hjärna? Att vi ska tävla VM om någon månad.
Vi snackar riktiga VM i USA. Sånt händer när man tar SM guld. Ni glömmer väl inte oss.

Turken goes songwriter

Nu var det en sån helg där jag inte hinner med internet igen, det kanske är underförstått?
I fredags hade vi iaf en G R Y M träning med örnarna. TACK FAN. Sen drog jag med tjejerna till Cillo för att tagga dom inför kvällen. Jag jobbade ju igår så det blev inte lika mycket spår för mig som för dom. Älskar den tiden när man åker hem från en bra träning, fixar sig med tjejerna, har på bra musik och sätter sig vid matbordet. Typ det bästa som finns. Jag var minst lika taggad som dom även fast jag inte skulle ut. Måste vara sällskapet då. 
   Alltså Sibel, snälla om jag får lägga upp en av filmerna? Hon sjöng nämligen några av hennes låtar i bilen på g in till stan, det är det roligaste jag lyssnat på någonsin. Inte för att låtarna är dåliga, texterna är bra. Men ni som känner Sibel kanske förstår? Vi snackar om en tondöv människa som inte kan hålla takten för fem öre, ordet melodi existerar liksom inte. Och hon satt och sjöng egna låtar i bilen. Jag har typ hundra filmer. Sa du att du hade patent på dom? Njaa skulle inte tro det...

Annars är jag fan besviken på melodifestivalen, vad är det för låtar som tävlar egentligen? SUGER. Pernilla ska vinna, det ska jag se till.

En bild på turken då. (Ta det inte negativt, hon kallas turken i tjejgänget. Det är okej)

Fast okej, såhär ser hon ut egentligen.

Båda bilderna är från Spanien i somras, jag tror att jag har snöat in på det nu... hm.

Tagga till...

... för jobb Sara. Jag gör det med lite Spanien. Längtar så liiiiiite dit.



Vad gjorde du igår?

Fråga mig vad jag gjorde igår. Jag sjöng karaoke! Otippat med min fina sångröst? Inte så, egentligen. Men kul var det, efter jobbet åkte jag in till stan för att möta upp Malin, Emelie och Therese på Gondolen (har någon smakat deras drinkar?) sedan bar det vidare till Gamla Stan och en karaokebar som jag inte kan namnet på. Jag var lite tvek på det där, okej på personalfesten liksom men som "utgång"? njaa. Positivt överraskad blev ju jag när vi träffade sjukt trevligt folk. (Och utanför Gondolen träffade jag hej-jag-har-för-mycket-energi-killen från musikvideoinspelningen, han kände tydligen Emelie så där hälsade jag på den killen då. Han ska fortsätta dansa och söka in till balett bla bla. Det fanns lika mycket energi i honom då så jag orkade inte riktigt lyssna på hans prat. Men på donken i Slussen ser ni honom. Om ni nu skulle vilja det... Trevlig är han iaf, det kan jag inte säga något om.) Nu svävade jag bort lite, åter till karaoken. Förutom trevligt folk fanns det också en JÄTTEläskig gubbe/troll/jätte där. Med skinnväst, långt grått skägg och sa jag att han var en jätte? Men han sjöng dåra. Med den mörkaste röst jag någonsin hört, utan att titta på karaokeskärmen (antar att vi pratar om en stammis) stod han bara där, mot alla andra och sjöng som om det var hans bar. Det läskiga var att alla typ blev tysta och lyssnade. Jag vågade inte göra annat än att försöka gömma mig och sedan applådera.

Jag hade med mig min kamera igår, fick inte sådär jätte mycket användning av den när jag insåg att jag lämnat batteriet hemma. Får se om jag kan sno någon bild av Malin, mycket text är tråkigt utan bilder enligt mig.

Sätt er i den där skrubben, om det behövs...

Fa-an vad less jag blir på folk som ska härma och provocera. Framförallt försöka ta något som varit någon annans sedan alltid. Kom på något eget och tänk inte så mycket på vad folk omkring säger. Jag ser inga spår av självkänsla, alls. Töntigt.

Shutter Island, maaaan.

Igår fyllde som sagt Mickan 22 år. Woow, hon fick massa kläder och annat roligt. Men det bästa var nog det fina kortet hon fick av oss. (Det vidrigaste kort jag sett, men det var kul.) Efter ett trevligt besök på Pizza Hut drog vi mot bion och såg Shutter Island. Maaaah, den var svinbra och stundtals svinläskig. Jag och Mindy satt med fingrarna framför ögonen i princip hela tiden. Det var nästan att man själv blev lite knäpp i huvudet för i slutet visste man inte riktigt vad... jag trodde jag hade dött i en av de sista scenerna. Lite jobbigt sådär. Men se den, det är den värld.
Idag är det jobb på schemat och sen träning. Just nu vill jag bara träna hela tiden! Så kan klockan bli 18.30 snart?!
Besos.

Dagens outfit.

Nu ska jag ut och runna! Måste klara de månader som kommer. Visst sörrni! Sen blir det in till stan för att fira Mickan som fyller år idag. Middag och bio, väldigt mysigt! 


Man vet aldrig när det kan bli kul nästa gång.

Jag skulle ju visa vad jag och Lova ägnade dagen till igår. Här kommer det. Är det vinter? Rätt mycket vinter!
Jag berättade att jag kände mig som Madicken. - Hoppa från carporttaket, det vågar bara jaag.

Det går bra nu, ju.

MIN KAMERA ÄR FUNNEN, TACK SÅ MYCKET SUDD! Nu kan jag slappna av igen.
Snart träning, den svarta tishan är på... det ska ni veta! Fyra timmar kör vi!
--- Min helg blev ungefär som jag ville (och skrev tidigare) bara ingen skidåkning, det hade jag ju tänkt kirra igår. Men kändes rätt onödigt att blåsa bort med ett par skidor på fötterna. Bio får jag imorn, då Mickan fyller år. JAAA! Jag går på bio för sällan alltså, det är egentligen det bästa som finns!

Kom hit senare då, så kan jag visa vad jag och Lova haft för oss idag. Rätt skoj. Kände mig som Madicken.

(Har ni tänkt på vad bra jag har varit på att blogga under den här helgen? När man har tid så, då händer det grejer.)
Vad säger ni om människan som skrev det här? Tänkte inte riiiiktigt på hur det kan tolkas kanske?

Hello Kiruna!

Hur ser det ut på er tomt? Antar att det ser ut ungefär som på min?

Happ!

Jag var taggad, fixad och allt! Men men...

... ser fram emot morgondagen med mina flickor!

Den lilla svarta.


Tishan som var för cool för att läma kvar på Urban.

Men Darin liksom, kom igen... den där smörlåten vinner du inte med!

Hej och tack för kaffet.

Nu ska jag bege mig till jobbet för att försöka få en kopia på mitt pass, så jag kan följa med till USA. Vore väldigt olyckligt annars.
Kameran har fortfarande inte kommit fram, mamma har haft polisförhör med mig och jag verkar komma fram till att den är stulen, vart vill jag dock inte säga. Onödig information, eller inte. Strunt samma.
Superglad är jag nu... senare blir det Melodifestivalen hos Emelie. Det är iaf något att se fram emot.



Dear... you.

Den som hittar min kamera kanske kan hojta till?...

Hejdå lön.

Nu då. Nu sitter jag hos Malin och inväntar tid för träning, vi har ätit tonfiskröra. Supergott. Sen har vi också spenderat pengar på stan, pengar som jag inte borde spenderat eftersom det var en del av mina nyårlöften. Bella har ju redan konstaterat att jag brutit typ alla så vafan!
Jag är RÄTT förberedd på en utekväll nu med min nya dress. Kan lägga upp bild senare om ni är så hiiimla nyfikna!


Synd att jag blev så snygg och Malin så ful.

Timbuktu!

Jag tror att min kisse gillar herr Jason mer än vad jag gör. Såhär mycket njuter hon av hans låtar just nu.

Home SA-WEET home!

FYFAN vad jag har varit duktig! Jodå, mina två sista dagar:
Jobb tidigt- direkt till träning- direkt och ta en öl med Frida och hennes röda tjejer (ej politiskt) - hem sova i fem timmar - upp- jobba på dagis (barnen var inte jättesnälla idag) - direkt till nästa jobb och NU - tortelini med pesto. Så hiiiiimla värd det!

Men nu ska jag vara ledig hela helgen och har INTE tagit några extra jobbtimmar. LEDIG är vad jag ska vara. Funtar på att dra en repa med skidorna, gå på bio och titta på melodifestivalen. Läsa en bok vill jag också göra. Jag väntar på att Oscar ska bli klar med "Peter Rätz: nio år som undercover agent." Alltså den boken som "Johan Falk" filmerna är baserade på. Det är extra intressant eftersom allt är baserat på hans förflutna som undercover agent- (obviously). Oscar berättar hela tiden om småsaker som händer. Helt jättespännande!

Nu ska jag hjälpa mamma med en logga till en tävling på hennes jobb, kuligt. Sen tänkte jag dö, eller sova... det känns mer levande.

Grattis Frida!

Idag är det Fridilids tur att fylla 20!

En riktig pudding - här på landet 07.

Att det är just Norge gör det extra komiskt.

Det här hittade jag på Coach Ks blogg. Är det ett skämt eller?

OS kommentatorer

Man får väl gratta Björn Ferry som PRECIS tog OS guld i skidskytte. Men roligast är ju kommentatorerna, det är ju deras liv att kommentera... det märker jag!
Det låter bra:
- Bra, ingen bom. OJ en bom. MEN BLABLA BOMADE OCKSÅ! Det här blir spännande.
- Titta man ser inte ens SKYMTEN av tvåan
- Hahaha, OJ OJ OJ
- Ferry ligger bra till, VILKET LOPP han gör.
- Nu tittar solen fram också, det är ju SOM på beställning.

Kul också hur mycket skadeglädje dom verkligen spyr ut när en svensk är nära mål och ett OS guld.

En annan grej måste jag ju också skriva. Dagens kommentar (gårdagens) går till en kund på Coop:
- Det går bra här va? (Han menar i min kassa) Man behöver inte vara sån där shopaholic-kund?
Självklart menade han shopexpress kund. Det var RÄTT svårt att hålla sig för skratt, men han förstod också senare hur kul det lät och hur fel ord det var.

Månday

Idag är det måndag och veckan drar igång igen. Den här veckan blir nog inte lika hektisk som förra, hoppas jag... Den dagen jag inte ser fram emot är torsdag, då ska jag jobba dubbelt, först på dagis och sen på Coop. Jag har gjort det förr och man blir helt knasig i huvudet. Inge mer med det, bara att köra på.

Igår var det ju alla hjärtans dag, sjukt kul att sitta på jobbet och se kund efter kund komma ur butiken med rosor efter rosor efter rosor. Men jag fick iaf en på jobbet... av en kund. Visserligen var det för att den hade gått av från skälken (vi säger det inte högt). Men då tyckte han attt jag skulle ha den, "för jag satt ju på jobbet på alla hjärtans dag". Man tackar, lite medkänsla.
Hade jag inte jobbat var det singelmiddag på schemat. Det är ju alltid trevligt, men dom klarade sig bra utan mig. Istället för det spektaklet somnade jag kl halv 23. Rätt skönt det med, jag var lite slut efter melodifestival-kvällen... Kan man säga.

Nu vill jag ha sushi! 


Lars-Olof.

Då ska man snart bege sig mot älskade Coop. Fick ingen som kunde ta min tid idag. Varför ska alla hjärtans dag vara så speciellt? Varför ska alla på middagar och ingen vill jobba? Det tycker jag är konstigt.

Förresten, igår när jag kom hem hade jag fått en överraskning under kudden, som jag och Oscar fick när vi var små. Det var alltid lika spännande att lyfta på kudden, men det bästa var nog när mamma sa "gå och titta under din huvudkudde" då visste man exakt vad som var på gång. Har varit lite dåligt med överraskningar de senaste tio åren, men nu så. På huvudkudden låg det en lapp och under en jeansskjorta som jag velat köpa huuuur länge som helst. Jisses vad glad jag blev!

Under tiden jag jobbar kan ni ju titta på den här. Ni vet mitt uttryck "helvete Lars-Olof" kommer tyvärr inte från mig.

"Vart sitter Lars-Olof någonstans?" "Irl?, han är la hemma."

Pratar du med en elefant?

Känner mig lite dyster idag. Jag kommer inte kunna vara med mina kära på alla hjärtans dag. Mina kära örnar. Hoppas det går bra idag, slängde in en video från SM 08 i bloggen, det taggar till. Vår coach är så himla rolig i den! Sitta? Stå? Sitta? Stå?

Igår var det Melodifestivalen, den här gången tittade jag. Först var det jobb i 46457586 timmar sen sprang jag (ordagrant) hem till Emelie för att bänka mig med henne, Hanna och Sandra. Manboy kommer bli en klubbplåga det vet ju jag det! Eagles maskot skötte sig bra, Måns. Det vet ni.

Kan man få bli frisk på riktigt snart? Fri från taggtråd i halsen, hosta och snuva? Jag är verkligen täppt i hela hjärnan, hör ingenting. Ni vet det blir så ibland när man är förkyld.

Tycker inte ni att Melissa ska göra min blogg lite fin? Det tycker jag.

Varför skriver jag så osammanhängande inlägg hela tiden? Tja.


Den här tjejen saknar jag också. Komma hem?

Nos vemos.

Nu ska jag bege mig iväg för den första RIKTIGA fabest träningen, fast det är egentligen ingen riktig. Mickis och Melissas tjejer är ju också där. Fan. Men vi gillar läget.


Gröt...

... är det bästa Lova vet. Därför var jag tvungen att lämna henne tidigt på dagis idag, det var ju "gröt frukost" och hon ville ABSOLUT INTE äta gröt hemma. På dagis skulle det vara. (Det är bara att lyda kungen då.)
Mamma- "Ja men om ni går upp kl halv åtta då är ni där kl åtta för hon stutsar upp när det är onsdag och gröt."
Mmmmm det säger du va? Vi gick upp halv åtta och visserligen stutsade hon upp och ville leka med dockhuset, men det skulle vi inte hinna. På med första outfiten, duger inte, på med andra outfiten, kamma håret, hitta Flodis (hennes flodhäst som hon ska ha med) och ut. Med VAGN. Har ni någon aning om hur det är att dra en vagn i snö? Som att springa på ett rullband, så är det. Man springer som en dåre men kommer ingenstans. Att gå upp halv åtta och vara på dagis åtta? Ja, kanske MED BIL.



Är man en örn så är man.


Sara vad håller du på med?

Idag gjorde jag något på träningen som jag aldrig trodde var möjligt för mig att göra. Jisses. Vem tror jag att jag är? Fast kul var det, faktiskt! Får se om det kommer en bild på min flygtur senare.
Nu ska jag titta klart på 2012 och sen sova, imorn är det upp tidigt för att lämna Lova på dagis. Btw så gick jag upp kl 05.40 idag. Så tidigt har jag inte gått upp sen jag gick i skolan. Tänkte typ ta skolbussen istället för motorvägsbussen. Så kändes det. Nacka gymnasiumbussen istället för 442 mot Slussen, den ni...

Coach, tack för smset. Nu är det kirrat, så då drar vi då tjejer?!

Vad har du gjort idag?

Det här har jag gjort.


Cheer

Jag slinker in en annan grej här också. Jag kommer kanske inte skriva lika mycket om cheerleading i den här bloggen längre. Ni får kika in på Eagles blogg samtidigt som ni är här... Självklart kommer jag inte kunna slita mig och skriva här också (I guess.)

HUR JÄVLA BRA ÄR INTE BRANDON? Här är från helgens tävling, synd att dom missade lite men dom är fortfarande störda i huvudet.


Är jag en usel bloggare?...

... Jag är iaf en usel helg-bloggare. Verkligen inge mer med det. Jag måste berätta om min dröm i natt. Jag drömde om en bergochdalbana i Spanien, bara det att den här beerochdalbanan finns inte på riktigt. Det var alltså jag i drömmen som gjorde den verklig. Jag vet faktiskt inte om jag ska berätta hur den här bergochdalbanan var, menar min idé är INTE LITE BRA. Den är så bra att jag skulle kunna sälja ritningar på hur den ska se ut. Men okej lite kan jag säga. Tänk er parisrehjulet fast som en boll, storleken gånger 10. Det här pariserhjul ligger mitt ute i vattnet utan någn ställning (som självklart finns under vattnet) hjulet snurrar också 10 gånger så snabbt och åker inte bara runt runt, utan den chillar iväg runt på havet också. I pariserhjulet finns typ sju fler banor som också åker fram och tillbaka, upp och ner...
Fan okej, jag märker hur svårt det är att beskriva en dröm i skrift. Kan jag inte bara få lägga in en film på min dröm så skulle det bli mycket lättare. Det var en heeeelt megahäftig bergochdalbana, jag skojar inte. Jag vill bara göra den verklig nu! Fattar ni en bergochdalbana på vattnet?!?! Det ser alltså ut som att den kan gå på vatten, man ser ingen som helst ställning runt den. AS-MEGA-JÄTTE-DUNDER-HÄFTIGT. Jag ska försöka mig på att rita den. Jag kommer aldrig släppa den här idén. Den är fööör bra för det. Jisses!
Ni ser, pilarna i bergochdalbanan visar hur "vagnarna" åker i själva hjulet, de större visar hur hjulet kan åka. Dvs typ överallt.

Cool eller cool? COOL! Fatta att jag såg det här i 4D i min hjärna. Allt var på riktigt.

Farsan.

Alltså Josef Fares, är inte han Sveriges bästa regissör eller? Jag tittade på Skavlan när jag kom hem från träningen, då var han där med sin pappa Jan Fares (som är bioaktuell med filmen "Farsan", premiär den 12e) Jag skrattade KONSTANT under intervjun. Okej att Jan Fares är kul i filmerna han gör (typ Kopps och Jalla jalla) men att han var en komiker privat utan något som helst manus och utan att mena det visste jag inte. Vilken klippa alltså, allt som han säger är bara jättekul. Det roligaste var att han inte förstod vad Skavlan sa eftersom han (Skavlan) kommer från Norge, så Josef fick agera tolk vid några tillfällen. Lysande Sickan.

Jag MÅSTE se "Farsan". Så är det bara.

Här är en liten del av avsnittet i Skavlan. En väldigt liten del av allt det roliga. (Attling förstör lite i mitten, men fortsätt titta)


Btw så kanske man ska skriva en trudelutt i Eagles blogg?

Batteriet fullt.

Nu har jag äntligen kommit hem och slappnat av lite efter en dag som inneburit jobb och jobb. Först på dagiset sen bussen direkt till Coop för att slå ihjäl några timmar där. Men jag fick med mig min favoritdryck hem, med den blev jag lite piggare och gladare. Ännu gladare blev jag när Oscar kom på bussen och jag fick ha sällskap upp för mördarbacken. Efter det... vad fanns det för mat hemma då? JO TACOS! Helt jätteglad blev jag. Så dagen slutar med fulladdat batteri. Toppen, för imorn är det jobb och träning. (Grymt ovanligt, jag vet.)

Vill ni se mig och mamma med min favvodryck? Aaaaja okejdå.

Årets viktigaste händelse.

Eagles egna blogg: http://nationalchamps.blogg.se/ 

Det är okej att kalla det här inlägget för TPL inlägg.

Jag är så trött på allt just nu. Trött på att bussen åker förbi mig när jag vinkar som om jag sett vatten i öknen. Trött på att mina vrister inte pallar ett skit och mina handleder ännu mindre, trodde att det skulle bli bättre nu när jag kör lätt gymnastik men nej. Trött på att inte göra ett skit men ändå göra allt utan att ha någon tid över. Trött på att ha min vardag planerad. Trött på att bara höra Beyonce på radion även om jag ibland gillar henne. Trött på att det kommer dröja till april innan jag kommer till lite sol och värme...
   ...men usch vad dum jag är som klagar när det finns folk som inte ens har en buss att vinka till. Folk som inte har möjlighet att träna som jag gör. Folk som har en vardag som endast innebär att försöka överleva. Folk som inte har någon aning om vad varken Beyonce eller radio är. Folk som dör i just den solen jag vill åt...

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Filmen har egentligen inget med inlägget att göra, ville bara lägga in något som peppar!

Nu kör vi Eagles. Måns är med oss. TACK GLOBEN.

Känsliga jävla människor i PH.

Det här bevisar ju bara att ingen av deltagarna gick på vem som har spelat DET RIKTIGA SPELET! Helvete vilka pussys! Dom har ju blvit blåsta, viket betyder att han spelat rätt. Kristoffer är den riktiga vinnaren, det vet ju alla.

Sova nu, ska vara på dagiset kl 7.45 kommer behöva tändstickor till ögonen för att kunna titta.

Räknar får. Själv då?

TRÖÖÖÖÖÖÖTT! Imorn ska jag jobba på dagis superkuligt! Måste gå och lägga mig nu så att jag är pigg att träffa barn imorn bitti. Sen är det träning OCH paradise final! Folk ska ju till Hells och delta men jag får väl stå över det då, eftersom det verkar som att jag kommer jobba tidigt på onsdag också. Malin dissar att titta på finalen med mig. Som vanligt. Tönt!
Frida kommer spåra så liiiiiiiiiiiite med Cimon! Mahahaha. Men jag vet att Kristoffer kommer vinna, så är det bara. Jag tror stenhårt på det, kan nästan sätta 10 000. Fatta vad stenhårt det är då!

BELLA IMORN ÄR DET PARADISE FINAL, FATTAR DU?
(för er som undrar så fick jag precis ett sms av tjejen. Dom har landat i Sydney nu och det är ca 30 grader. MEN ROLIGT FÖR DOM SÄGER JAG.)

Lustiga huset.

Idag är jag hemma med sjukt barn. Sa jag att jag håller på att bli vuxen tidigare eller? Naj men faktum är att pappa är på någon konferens och mamma har precis börjat på sitt nya jobb så ingen av dom kunde vara hemma med Lova idag. Vad skulle jag göra idag? Jo INGENTING innan klockan 18 då jag börjar jobba. Så man ställer väl upp som barnvakt istället. Vi har övat på att hjula, lekt docka med Ramos och ätit pizza. Just nu bygger vi torn samtidigt som Boliboma är på. Rena rama "Lustiga huset" här hemma. Lova är tvärsäker på att hon inte är sjuk (för att hon vill gå på sin gympa i eftermiddag) men vi får väl se hur det blir med den saken, energi har hon iaf.

Såhär fint och städat har vi det.

RSS 2.0